Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 20.10.2013

SK Benátky "B"   FK Dlouhá Lhota "B"
2:1
( 0:1 )

Kubát – Svačina, Murárik, Chupík, Hejtmánek – Pavelka, Jäger, Langšádl, F. Rosenkranz – Mašek (61. Šesták), Jan Kraus (82. Pařízek)

Diváků: 50

Sidor – Rambousek, O. Zdobinský, L. Zdobinský, Novák, Sháněl, Král, J. Pastorek (46. Fingerhut), Zelba, Brodský, Dubický

 
góly: 57. a 89. z pen. Pavelka – 42. Brodský
karta: 84. Jäger, 90. M. Langšádl – 22. Zelba, 24. J. Pastorek, 76. Fingerhut, 88. Dubický
karta:
rozhodčí: Moc – Zdražil, Skřivánková
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Pavelka
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma v podzimní části poprvé vyhrála !

Povzbuzena výhrou v Kropáčově Vrutici, nastoupila benátecká rezerva do dalšího kola okresního přeboru. Soupeřem jim bylo béčko Dlouhé Lhoty. Zápas byl rozhodně pikantní pro Antonína Fingerhuta, nedávného hráče Benátek nad Jizerou, který momentálně v Dlouhé Lhotě působí. Do základní jedenáctky se však nedostal, nastoupil tak až do druhého poločasu. Samotný zápas měl dvě rozdílné pětačtyřicetiminutovky. Jedno však měly shodné. Co se týče držení míče, vyhráli by jasně Benátečtí. Přesto byli v první půli rozhodně nebezpečnější hosté, v té druhé tomu bylo přesně naopak. I když skóre pro Benátky dlouho nevypadalo dobře, díky pokutovému kopu v závěru si domácí rezerva připsala důležité tři body.

Jak již bylo řečeno, prvních pětačtyřicet minut sice drželi častěji Benátečtí míč na svých kopačkách, ale hrozili zejména hosté. S centrovanými míči si bezpečně poradil gólman Kubát. Ve 31. minutě jej ale zachránilo břevno po střele Zelby. Toto varování nebylo pro domácí rezervu nikterak dostatečné. Těsně před koncem první půle se totiž kolem Murárika prohnal Jaroslav Pastorek a přesným přízemním centrem našel nabíhajícího Václava Brodského, tomu stačilo trefit odkrytou část branky – 0:1. Tak také skončil první poločas.

Ve druhé půli již Benátky dominovaly. Hosté kolikrát na hraně sebeobětování zastavili míč, který se nebezpečně potuloval před gólmanem Sidorem. V 55. minutě po rohovém kopu skóroval Murárik, avšak praporek pomezního rozhodčího Zdražila vylétl nahoru, tudíž se pískal ofsajd. O dvě minuty později si balón ke střelbě zpoza vápna připravil Ondřej Pavelka, obstřelil gólmana Sidora a mohl se jít radovat – 1:1. Benátečtí i nadále určovali tempo hry, hosté se naopak jakoby spokojili s bodem. Tato taktika jim ale nevyšla. V 89. minutě si pomohl Dubický v pokutovém území nedovoleně v souboji se střídajícím Šestákem a pískal se pokutový kop. Míč si postavil Ondřej Pavelka a nechytatelnou střelou k levé tyči rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Benátkách – 2:1. Poté hlavní rozhodčí o chvíli později naposledy foukl do své píšťalky a utkání ukončil.

Rezerva místního oddílu si tak připsala druhou výhru v řadě. Poprvé ji vybojovala na domácím pažitu! Nyní zajíždí na půdu Kostelního Hlavna, kde ji určitě nečeká lehký souboj.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „V dalším domácím utkání k nám zavítal soupeř z Dlouhé Lhoty. Před zápasem jsme si říkali, že bychom už konečně měli zlomit domácí prokletí a vyhrát. Prvních patnáct minut jsme hráli velmi dobře, kombinovali jsme, drželi jsme míč. Opět jsme ale hráli jen po vápno. Příliš šancí jsme si nevypracovali. Soupeř vyrovnal hru, dalo by se říct, že do konce prvního poločasu byl i lepší. Dokázal si vytvořit více gólových šancí. Hráli jsme neorganizovaně, byl jsem nespokojen s prostředkem zálohy. Samozřejmě to vyústilo v obdrženou branku v nejméně vhodnou dobu ve 43. minutě. Malinko nás to srazilo. V kabině jsme si vysvětlili, že musíme zvýšit aktivitu a více napadat.  V osobních soubojích jsme museli být důraznější. Dále jsme se špatně pohybovali před soupeřovou brankou. Mám na mysli útočníky i záložníky. Vyrovnání padlo po akci Martina Langšádla, který posunul míč na Ondru Pavelku, jenž si připravil na vápně střelu a krásným gólem vyrovnal.  Ještě před tím vstřelil Ondra Murárik regulérní gól. Mladý pomezní rozhodčí, dle mého názoru, tuto situaci nezvládl. Byla to naše jasná branka. Kdyby se tento zápas natáčel, jistě by mi záznam dal za pravdu. Hráče to ale neskolilo, určitě jsme poté byli lepším týmem. Neobviňovali jsme rozhodčího, začali jsme hrát víc a víc aktivně. Na hře to bylo jasně patrné. Častěji jsme byli u balónu, vytvořili jsme si více šancí. Hrálo se na jedné půlce. Chyběl tomu jen vstřelený gól. Museli jsme nuceně střídat Maška, který špatně šlápl a poranil si kotník. Poté svalové zranění omezovalo Honzu Krause, ten také musel jít ze hřiště. Na trávník nastoupila mladá puška Franta Pařízek, který výborně od střídaček nahrál před prázdnou bránu na Vojtu Šestáka, jenž vybojoval míč. Soupeř se na něm provinil nedovoleným zákrokem, za který byla nařízena penalta. Pokutový kop zkušeně proměnil Ondra Pavelka. Dnes jsme konečně ukázali charakter, kdy se nedaří, přesto dokážeme vývoj utkání otočit."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Dl.Lhota "B" 2:1 (0:1)
  • Kosmonosy – Židněves 4:1 (4:1)
  • Předměřice – Kosořice 3:2 (2:1) článek
  • Akuma – Kr.Vrutice 2:1 (2:1)
  • Březno – K.Hlavno 1:0 (0:0)
  • Krnsko – Řepov 3:1 (3:0)
  • Čejetice – Kněžmost 0:6 (0:3)

Příští 10. kolo Okresního přeboru ve 14:30 hod., SOBOTA: K.Hlavno – SK Benátky "B", Židněves – Krnsko, Kněžmost – Kosmonosy, NEDĚLE: Kosořice – Řepov, Dl.Lhota "B" – Akuma, Kr.Vrutice – Čejetice, Předměřice – Březno.