Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 29.kolo 14.06.2008

SK Bakov   SK Benátky
0:2
( 0:2 )

Janura – Bernard, Sedláček, Flodrman, Pelant – Frelich, Špringer, Soukup, Hammer (67´Smutný) – Zahrádka, Bláha

Diváků: 120

Řezáč – Havránek, Lacina, Hrouda, Šukal – Novotný (74´Pospíšil), Svoboda, Karásek, Korejza – Duchoslav (87´Zuna), Došlý (89´Davídek)

 
góly: 41´Korejza, 43´Karásek
karta: 1:1
karta:
rozhodčí: Kovář - Garaja, Mrázek
  Střely na branku: 3:3
Střely mimo: 3:3
Rohové kopy: 4:4
Ofsajdy: 0:4
Fauly: 11:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky rozhodly během dvou minut.

Další nelehký úkol čekal na benátecké v okresním derby na hřišti nevyzpytatelného Bakova. Pokud si tak Benátky chtěly udržet s jistotou druhou postupovou příčku musely si ze hřiště soupeře odvést plný bodový zisk. V utkání jako první zahrozili domácí. Ve 13. minutě  rozehrál Bláha přímý volný kop na hlavu Flodrmana a ten naštěstí rozezvučel jen břevno benátecké branky. O sedm minut později se situace opakovala takřka jako přes kopírák,  tentokrát však hlavička domácího hráče se mezi tři tyče nevešla. První šance Benátek se zrodila v 25. minutě. Po centru Havránka na vzdálenější tyč hlavičkoval osamocený Karásek, ale jeho zakončení bylo prachbídné. Další zajímavý moment byl poté k vidění až ke konci poločasu a to přesně ve 41. minutě. Na polovině hřiště se hezky uvolnil Novotný a křižným balónem našel nabíhajícího Korejzu, který s přispěním domácí teče přehodil vybíhajícího gólmana Januru - 0:1. O pouhých padesát vteřin po rozehrávce poslal centr do vápna benátecký Korejza kde byl připraven na malém vápně zcela volný útočník Došlý, ale svojí hlavičkou trestuhodně trefil gólmana Januru na brankové čáře.  Dvě minuty před konce první půle se u brankové čáry zkušeně zbavil protihráče Duchoslav a zpětnou přihrávkou vyhledal Karáska, který již měl lehkou pozici - 0:2.

V úvodu druhého poločasu se do bakovského vápna probíjel Korejza, ale domácí uklidili na roh. Poté měli opticky více balón na kopačkách hráči Bakova naopak benátečtí hráli především se zabezpečené obrany. V 60. minutě však předvedly Benátky rychlý protiútok. Na balón za obranu si zaběhl Korejza a s Jirkou Duchoslavem utíkali na jednoho hráče Bakova. Bohužel Korejza místo přihrávky zvolil střelu která rozvlnila pouze boční síť. Další bakovské pokusy končily především na kopačkách Benátek a nebo v rukavicích gólmana Řezáče. Teprve až ke konci zápasu se Bakov dostal do nebezpečného zakončení. V 82. minutě tvrdě avšak nepřesně po rohovém kopu zakončil domácí hráč. Minutu před koncem zápasu se proti střele do dolního koutu branky vyšponoval Řezáč a vytěsnil na rohový kop. Z následného rohu Bakov nic nevytěžil a tak po tříminutovém nastavení Benátky zvítězily a od jistoty postupu do krajského přeboru je dělí už jen jediná výhra.           

Trenér domácích Ladislav ŠPRINGER: „Rozhodlo, že jsme nastoupili bez zraněných Resla, Berana a Vaníčka. Za ně prostě nemáme náhradu. Ve hře dopředu jsme byli málo aktivní, obrana a záloha byly přetížené. Vinou směnnosti, školy a dalších povinností je docházka na tréninky špatná, přesto věřím v záchranu. S Benátkami jsem věřil, že uhrajeme alespoň bod. Přes prohru musím pochválit obranu a brankáře.“

Trenér hostů Petr HEJNO:Byl to, myslím, vyrovnaný zápas, ve kterém měli domácí nástup, ale my jsme rozhodli během dvou minut v závěru první půle. Ve druhém poločase jsme hráli tak, jak jsme potřebovali, abychom vyhráli. Jsem s mužstvem spokojen a věřím, že za týden budeme slavit postup.“

VÝSLEDKY 29. kola :

  • Bakov n/J. - SK Benátky 0:2 (0:2)
  • Sl.Jesenice - Mn.Hradiště 1:3 (1:1)
  • Sokoleč - Čáslav "B" 1:3 (0:1) - článek
  • Kouřim - Teplýšovice 2:3 (1:2) - článek 1 a 2
  • Poděbrady - Uhl.Janovice 3:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • Chocerady - Brandýs n/L 5:2 (4:1) - článek 
  • Kutná Hora - Čejetice 3:0 (1:0) - článek
  • Vlašim "B" - Kosořice 5:1 (2:1) - článek 1 a 2

Poslední 30. kolo: SOBOTA: Brandýs n/L. – Poděbrady, Uhl.Janovice – Kutná Hora, Vlašim "B" – Čejetice, Teplýšovice – Bakov n/Jiz., NEDĚLE: SK Benátky  SK Sokoleč, Mn.Hradiště – Chocerady, Kosořice – Kouřim, Čáslav "B" – Sl.Jesenice.

Všechno foto ze zápasu zde

Fotogalerie