Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 29.05.2010

SK Benátky "B"   TJ Sokol Struhy
5:2
( 3:1 )

Novák – Feri, Mulač, Hejtmánek, Šesták (57. Šukal M.) – Beneš, Mezera, Došlý, Novotný – Bambuch (89. Chupík), Buryán (83. Svoboda)

Diváků: 100

Bucek – F.Strejček, Konopka, Cerha, Volný, Nouzák (60. Strejček J.), Szabo, Čmugr, Náhlovský (83. Koš), Vágner (73. Černý), Volkman

 
góly: 8. Mezera, 42. Beneš, 35. a 56. Buryán, 90. Chupík – 31. Szabo z pen., 52. Volkman
karta: 21. Došlý, 30. Novák, 85, Šukal M. – 63. Strejček J., 84. Strejček F.
karta:
rozhodčí: Vrábel
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva na domácím pažitu zabrala a zvítězila !

V poslední květnovou neděli nasoupila rezerva po čtrnácti dnech na Městském fotbalovém stadionu k dalšímu mistrovskému zápasu. Na pořadu bylo již 23.kolo a na benátecký pažit zavítal tým ze Struh. Hráči  rezervního týmu chtěli už po třech prohraných utkáních za sebou zvítězit a posunout se v tabulce o nějaký ten stupínek výše. To se benáteckým hráčům podařilo a připsali si do tabulky tři body a o jeden bod přeskočili právě svého soka ze Struh.

Do utkání vstoupil domácí tým velice aktivně a již v 8. minutě otevřel skóre Lukáš Mezera, který hlavičkou po standardní situaci přeloboval vše a míč skončil za zády překvapeného brankáře – 1:0. Po vstřelené brance Benátky nadále hrály aktivně a vypracovaly si několik gólových příležitostí, přičemž tu největší spálil kapitán Benátek Petr Buryán, který šel sám na brankáře, ale při zakončení přeloboval nejen jeho, ale i svatyni a míč tak skončil na horní síti. Hosté do té doby měli jen jednu vážnější situaci, kdy po chybě na půli hřiště Vojtěch Šesták chyběl na svém postu a právě z této strany udeřil kanonýr Volkman, který ale křížnou střelou minul o kousek i pravou tyč Novákovy branky. Toto upozornění ale domácí tým neprobudilo a ve 31. minutě po přihrávce za obranu se do další šance řítil opět Volkman, který udělal kličku brankáři a ten kapitána hostí fauloval, za což dostal žlutou kartu a navíc se kopal pokutový kop, který bezpečně proměnil Ladislav Szabo1:1. Struhy se ale z vyrovnání neradovaly dlouho. Již o čtyři minuty později se krásně uvolnil Bambuch a jeho střelu mladý gólman hostů neudržel a Petr Buryán dorazil míč do prázdné branky – 2:1. Po další chybě domácího obránce střílel aktivní Volkman, ale pouze do boční sítě. O chvíli později po dobrém uvolnění od Došlého střílel zpoza vápna Buryán, ale přestřelil vysoko nad a tak se později raději zhostil role nahrávače a krásnou českou uličkou našel za obranu nabíhajícího Pavla Beneše, který střelou ve 42. minutě na zadní tyč dostal Benátky do dvoubrankového vedení – 3:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Vstup do druhé půle se hostům povedl, jelikož již v 52. minutě snížili na rozdíl jediné branky. To střed hřiště nepokryl Mezera a hráč hostí vyslal za obranu svého spoluhráče z útoku, který tak běžel zprava sám na gólmana Nováka. Akci vyšperkoval přihrávkou před prázdnou branku, kde stál Pavel Volkman a pro toho nebyl problém uklidit míč do sítě – 3:2. Benátky ale i tentokrát dokázali na branku Struh rychle odpovědět a to již během čtyř minut. V 56. minutě se Došlý zmocnil balónu a běžel zleva směrem k hostující brance. Postupně se před ním hráči hostí rozestupovali, až byl Došlý sám před brankářem, ale nijak se neukvapil a geniální přihrávkou před prázdnou brankou našel Petra Buryána, který nemohl minout a svým druhým gólem v zápase vrátil domácím dvoubrankové vedení – 4:2. Po hodině hry ale tempo hry opadlo a k vidění byly vidět jen náznaky šancí a standardní situace, které změnu stavu nepřinesly. Krásnou tečku ale dal utkání střídající Martin Chupík, který nahradil Bambucha, jenž odehrál kvalitní utkání. V 90. minutě po vysunutí od Martina Šukala se po zaváhání stružského obránce zmocnil míče právě Martin Chupík, který zvedl hlavu, podíval se, kde stojí hostující gólman a zpoza vápna pak vyslal technickou střelu, která zapadla na zadní tyč do šibenice – 5:2.

Benátky tak utkání zvládly dobře, připsaly si 3 body do tabulky, ve které tak přeskočily dvojici Struhy a Skalsko a udělaly tak důležitý krok k záchraně. V příštím utkání zajíždějí na půdu Kláštera Hradiště nad Jizerou a v příštím domácím zápase pak přivítají mužstvo Kropáčovy Vrutice, které figuruje v tabulce na 1.místě.

Krátké články z Boleslavského deníku ke třem zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola :

  • SK Benátky "B" – Struhy 5:2 (3:1)
  • Doubrava – Čejetice 6:2 (4:1)
  • Kr.Vrutice – Klášter 5:2 (3:2)
  • Březno – K.Hlavno 4:3 (2:0)
  • Předměřice – Akuma 2:4 (1:0)
  • Skalsko – Kněžmost 2:4 (1:2)
  • Řepov – Pěčice 0:3 (0:1)

Příští 24. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Klášter – SK Benátky "B", Kněžmost – Řepov, Akuma Březno, Čejetice – Kr.Vrutice, Pěčice – Doubrava, Struhy – Předměřice, K.Hlavno – Skalsko.