Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 07.08.2010

SK Benátky   FK Štěchovice
2:2
( 2:0 )

Bejr – Mareš, Skramužský, Rosenkranz, Kopecký – Bělík (78. Pára), Karásek, Kohout, Korejza – Davídek (59. Holický), Martin Korec

Diváků: 150

Macho – Cihelka, Müller, J. Novák, Drechsler – Servus (51. Lukeš), Cienciala (82. Kopp), Jelínek, Kondráš – Braný, Marek (65. Petschl)

 
góly: 32. Martin Korec, 41. Skramužský – 74. a 89. Jelínek
karta: 62. Kohout, 69. Holický – 20. Novák, 89. Petschl
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Šmejkal, Hron, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 7:7
Střely mimo: 4:5
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 23:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátecká mizérie v domácím prostředí pokračuje, ztratily vyhraný zápas !

Úvodní kolo středočeského krajského přeboru mezi sebe svedlo mimo jiné také týmy Benátek nad Jizerou a nováčka ze Štěchovic. Pro hosty z Povltaví to byl historický okamžik, vždyť poprvé nakoukli do nejvyšší krajské soutěže. Podle toho to také na hřišti vypadalo, hosté po celé utkání srdnatě bojovali a nakonec také nečekaně dosáhli na bod, ale k tomu později. V domácím dresu nemohl nastoupit Třasák, neboť si plnil povinnosti v prvoligové Mladé Boleslavi. Celé utkání notně poznamenal vytrvalý déšť, který už v noci, ale také i během utkání značně zkropil benátecký pažit!

Hned v úvodu hosté naznačili, že přímočaré akce by mohly přinést jejich týmu úspěch. Po jedné z nich utekl Kondráš a vše zachránil až gólman Bejr, který jeho střelu z hranice vápna dokázal zneškodnit. Benátky se poté snažily posílat nebezpečné centry do vápna, kde však kraloval sedmačtyřicetiletý Ladislav Macho. Až z první přímé střely na branku se domácí ujaly vedení. Gólman Macho byl příliš daleko od své brankové čáry, když napřáhl z dobrých třiceti metrů Martin Korec a trefil přesně levý horní roh hostující branky. Korec tak potvrdil své střelecké schopnosti, které dokazoval v loňské sezóně v okresním přeboru v dresu postupující Kropáčovy Vrutice. Tento moment byl opravdu parádní – 1:0. Úvodní branka dala Benáteckým půdu pod nohami a pěkný Kopeckého centr ze 39. minuty doplachtil na Korcovu nohu, který placírkou z první nechal vyniknout  Ladislava Macha, jenž osvědčil svůj postřeh a letité zkušenosti. Tato šance opravdu volala po gólu! Benátky se do poločasu přece jenom druhé branky dočkaly. A opět přibližně ze třiceti metrů napřáhl tentokrát další novic Jakub Skramužský, jeho střela letěla přesně k levé tyči branky hostí. Gólman Macho neviděl přes clonící hráče, sice si na míč sáhl, ale rána byla tak prudká, že ji v cestě do branky zabránit nedokázal – 2:0.

Do druhého poločasu déšť zesílil, což se také projevilo na kvalitě předváděného fotbalu. Ani jeden z týmů si v průběhu dvaceti minut druhého poločasu prakticky nevytvořil žádnou větší šanci, což v tu chvíli přidávalo vodu na mlýn benáteckému týmu. Pak se ale probudil do té doby nepříliš viditelný nejlepší štěchovický střelec z loňské sezóny Lukáš Jelínek. V 74. minutě totiž po centru z pravé strany hlavou přesně k tyči překonal Bejra, který zůstal stát na brankové čáře – 2:1. A rázem bylo opět o co hrát. Když už se zdálo, že by všechny body mohly zůstat v Benátkách,
hosté zavelely k závěrečné zteči. První tři nebezpečné centry do vápna ještě Benátečtí s vypětím všech sil odvrátili. V zápětí ale přišel další centrovaný míč, na který si vyběhl také gólman Bejr. Hosté však i tak dostali míč na hlavu Lukáše Jelínka a jejich probuzený kanonýr podruhé rozvlnil síť – 2:2. Zmar Benáteckých tak byl zcela na místě, vždyť v úvodním kole s nováčkem soutěže měli tři body na zlatém podnose, avšak odmítli si je připsat do tabulky. Místo toho se musí spokojit s jedním bodíkem a snažit se tuto ztrátu odčinit příští sobotu v Berouně.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: Do utkání jsme vstoupili nervózně a zakřiknutě, přesto jsme drželi míč na svých kopačkách, nedařily se nám přihrávky ve středu hřiště. V prvním poločase nás vysvobodily dvě parádní trefy Korce a Skramužského. Do druhého poločasu jsme vstoupili s vědomím, že se asi nemůže nic stát a utkání dovedeme do vítězného konce. Ovšem opak byl pravdou! Soupeř se do nás zakousl a přišpendlil nás na naši polovinu. Bylo jen otázkou času, kdy dostaneme branku, což se také v 74. a 89. minutě stalo a my jsme nakonec se štěstím uhájili alespoň bod!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře ze Štěchovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Štěchovice ZDE!

VÝSLEDKY 1. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FK Štěchovice 2:2 (2:0)
  • Nové Strašecí – SK Úvaly 1:1 (1:0) článek
  • Čáslav "B" – Un.Beroun 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Český Brod – Tn.Rakovník 0:1 (0:0)
  • SK Rakovník – Hradištko 1:3 (0:1) článek
  • Kutná Hora – Dobrovice 1:4 (0:1) článek
  • Libiš – Brandýs/Boleslav 2:0 (0:0) článek
  • Sokol Zápy – Neratovice 4:2 (2:2) článek

Příští 2. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Un.Beroun – SK Benátky, Brand./Bol. – SK Rakovník (10:15), Tatran Rakovník – N.Strašecí, Dobrovice – Libiš, NEDĚLE: SK Úvaly – Čáslav "B", Zápy – Č.Brod, Neratovice – Hradištko, Štěchovice – Kutná Hora.

Fotogalerie