Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 17.05.2008

SK Benátky   SK Jizeran Doubrava
2:1
( 2:0 )

Majzlan - Spousta, Červenka, Wágner, Chupík - Feri, Benda, Havránek, Miškovský - Buryán (50´Pařízek), Mezera

Diváků: 60
 
góly: 20´Havránek, 30´Buryán - 70´Bubák
karta: Benda - Votoček
karta:
rozhodčí: Paulus
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva konečně zvítězila. 

První jarní vítězství vybojovala naše rezerva na domácím hřišti proti celku Doubravy. Veledůležité tři body přišli po těsném výsledku 2:1, který se podařilo našim borcům uhájit v těžkém zápase.  V utkání rezervě velkou měrou pomohl elitní hráč „A“ týmu Roman Havránek, přes kterého šla většina akcí domácích. V úvodu, se Benátky rozkoukávaly o něco déle než Doubrava, což mohlo mít neblahé následky. Ale hosté nedokázali svoje vyložené šance využít a své pokusy poslali nad Majzlanovu branku. Ve 20. minutě se poprvé radovali domácí. Přímý kop posadil Benda na hlavu Havránka a ten otevřel skóre zápasu - 1:0. Hra byla vcelku vyrovnaná, přičemž Doubrava držela balón a nepouštěla se do neuvážených akcí, naproti tomu Benátky čekali se zajištěnou obranou na chybu soupeře. Ve 30. minutě se čekání vyplatilo. Miškovský zpracoval v pokutovém území balón, neukvapil se a posunul do strany. Z pozice levého obránce seběhnuvší Chupík, vypálil do proti pohybu brankáře Doubravy, který střelu stačil jen šťastně odrazit. Odražený balón v pohodě uklidil do branky Buryán - 2:0. Vedení o dvě branky, situace kterou Benátky na jaře ještě nezažili, vydrželo až do poločasu.

Druhý poločas se nesl ve znamení tlaku Doubravy. Jestli v prvním poločase Doubrava ovládala balón a vyčkávala, tak v druhé půli navíc hrozila nebezpečnými útoky. Nedlouho po začátku poločasu, ale mohl dát definitivní uklidnění svému týmu střídající Pařízek. Martin ale svým nebezpečným hlavičkovým pokusem nedokázal rozvlnit síť branky hostí. Doubrava hrozila také především ze vzduchu. Ale ledově klidný Majzlan deptal svými zákroky doubravské střelce. Svůj tlak dokázali hosté zhodnotit v 70. minutě. Stejně jako první gól Benátek padl gól hostí po standardní situaci ze vzduchu. Benda nedokázal uhlídat hostujícího zkušeného hlavičkáře a Doubrava vykřesala naději na bodový zisk - 2:1. Ve zbytku utkání se Benátky snažili udržet balón především prostřednictvím Pařízka a muže se železnými plícemi Havránka na polovině hostí. Ale dost práce bylo i směrem dozadu, když se Doubrava do posledních chvil nevzdávala. Za defenzivní práci zaslouží uznání především Mezera, který neúnavně plnil pokyny trenéra do posledních minut. Konečný hvizd rozhodčího zpečetil první jarní vítězství našeho „B“ týmu. Na důležité vítězství čekala rezerva dlouhých 8 kol.

VÝSLEDKY 21. kola :

  • SK Benátky "B" – Doubrava 2:1 (2:0)
  • Kněžmost – Horky n/J. 2:1 (2:0)
  • Strašnov – Akuma 3:0 (1:0)
  • Struhy – DBSK "B" 3:1 (1:0)
  • Krnsko – Předměřice 1:3 (0:0)
  • Klášter – Pěčice 1:3 (1:1)
  • Řepov – Dl.Lhota 0:5 (0:2)

Příští 22. kolo, SOBOTA: Doubrava - Struhy, Pěčice - Strašnov, Akuma - Kněžmost, Horky n/Jiz. - Řepov, Dl.Lhota - Krnsko, NEDĚLE: SK Předměřice - SK Benátky "B", DBSK "B" - Klášter.