Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 07.10.2007

SK Benátky   Sokol Teplýšovice
4:2
( 3:2 )
Řezáč - Mareš, Hrouda, Šulc, Hejtmánek - Bohdan (85´Miškovský), Karásek, Pospíšil, Novotný (58´Zikmunda) - Došlý (75´Duchoslav), Havránek Diváků: 130
 
góly: 29´Havránek (pk), 32´Bohdan, 38´Došlý, 84´Karásek
karta: 1:4
karta:
rozhodčí: Jansa - Mikeš, Novotný
  Střely na branku: 13:3
Střely mimo: 6:2
Rohové kopy: 6:1
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 15:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Začátky zápasu se budeme muset ještě naučit. 

Již po několikáté jsme nechytli začátek zápasu za správný konec. Už v 9. minutě se u postranní čáry uvolnil teplýšovický záložník a svým centrem do vápna našel útočníka, který hlavičkou k tyči překonal Řezáče - 0:1. O deset minut později hosté dokonce odskočili již na dvoubrankový rozdíl. Po naší odvrácené standartní situaci podnikli hosté rychlý útok do otevřené obrany a střelou z vápna zvýšili - 0:2. Po druhé obdržené brance trenér Hejno přeskupil řady na hřišti a to za nedlouho přineslo úspěch. Po sérii rohových kopů, které soupeř ubránil, vtrhnul do vápna ve 29. minutě Došlý a při zakončování tváří tvář brankářovi byl však ze zadu faulován a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Úlohou exekutora se chopil Havránek nedal gólmanovi šanci - 1:2. Po vstřelené brance jsme pochopitelně ještě více ožili a a tak vyrovnání přišlo hned o pět minut déle. Přímý kop z hranice pokutového území nacentroval kapitán Pospíšil do vápna kde zakončil přesně k tyči Bohdan - 2:2. Než se stačil soupeř oklepat z rychlého vyrovnání zasadili jsme mu další zásah. Ve 38. minutě šel do souboje na vápně útočník Karásek s teplýšovickým stoperem z čehož těžil Došlý ke vstřelení branky a završil tak dokonalý obrat - 3:2. Do konce poločasu již nikdo branku nevstřelil a tak do kabin se šlo lehčeji nakonec benáteckým.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s přáním přidat soupeři čtvrtou branku a zlomit tak jejich případný odpor. Toto se nám podařilo v 55. minutě kdy si Pospíšil pohrál s teplýšovickým obráncem a na přední tyči našel hlavu Došlého, který rozvlnil hostující síť. Bohužel svoje oslavy gólu s dresem přes hlavu musel záhy přerušit jelikož pomezní rozhodčí měl zdvižený praporek. Ani následné vypracované šance jsme nedokázali využít. Další branku vstřelil v 68. minutě Karásek, ale i zde jeho oslavy zastavil opět zdvižený praporek. Hosté s blížícím se konce chtěli vyvinout tlak, toto se jim však moc dobře nedařilo a tak nepřišlo prakticky žádné ohrožení naší branky. V závěru utkání odebral Mareš balón pronikajícímu útočníkovi a dlouhým pasem vyslal Karáska do sprintu. Ten na teplýšovickém vápně ze souboje s hostujím stoperem vyšel vítězně a přidal tak gólovou pojistku v 84. minutě - 4:2.