Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 19.06.2010

Čechie Čejetice   SK Benátky "B"
1:4
( 1:2 )

Diváků: 40

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal – Beneš, Kučera, Došlý, Davídek (55. Svoboda) – Buryán (80. Šukal P.), Bambuch (74. Šesták V.)

 
góly: 2. Železný – 23. Kučera, 38. Hejtmánek, 52. Buryán, 85. Chupík
karta:
karta:
rozhodčí: Navrátil
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva  poslední utkání v sozóně v Čejeticích vyhrála ! 

V posledním utkání sezóny zavítal „B“ tým Benátek nad Jizerou do Čejetic, které ještě loni hráli I.A. třídu. Benátecký tým potřeboval bodovat, jelikož stále neměl jistou záchranu. Složení benáteckého týmu bylo prakticky totožné od nepovedeného domácího utkání s Kropáčovou Vruticí. Do utkání nemohl nastoupit Mulač, který obdržel v minulém zápase červenou kartu. Do utkání tak od začátku zasáhl Kučera, který hrál na postu defenzivního záložníka místo Mezery, který se nemohl tohoto utkání zúčastnit z osobních důvodů a Davídek, který tým doplnil na postu levého záložníka.

Do utkání vstoupila benátecká rezerva tak, jak by se očekávalo, tedy chtěla vstřelit první branku a příležitost k tomu měl Buryán, který dostal přihrávku od Kučery uvnitř šestnáctky, ale nastřelil ve slibné šanci pouze nohy brankáře domácích. Co se nepodařilo Benátkám domácím ano. Nepřesnou přihrávku ve druhé minutě Chupíka zachytil domácí hráč a nasměroval míč na svého spoluhráče, který následně přihrával před branku, kde byl nejdůraznější Železný a Čejetice se tak ujali vedení – 1:0. Navýšit vedení mohl po nedorozumění Hejtmánka s gólmanem Novákem při přihrávce malé domů domácí útočník, ale střelou z blízkosti netrefil branku. Benátky to ale nabudilo ještě k větší aktivitě. Bambuch přihrál proti noze Kučerovi, jehož střelu gólman Dufek vyrazil. Odražený míč pak Kučera směroval zpět před branku a na zadní tyči se ke gólové hlavičce vyšponoval Davídek, ale pokus mladičkého špílmachra zastavila ruka domácího obránce, píšťalka rozhodčího však překvapivě mlčela. Odražený balón pak vracel na branku zpoza vápna Došlý, ale jeho střela minula branku jen těsně.  Vyrovnání se tak hosté dočkali až ve 23. minutě, kdy si za obranu naběhl Pavel Kučera a skvělý pas Chupíka proměnil v krásnou vyrovnávací branku – 1:1. Hosté i nadále hráli pohledný fotbal a nakonec se dočkali i zaslouženého vedení. Ve  38. minutě se k zahrání rohového kopu se postavil Kučera a jeho centr našel ve vzduchu plachtícího Josefa Hejtmánka a ten nedal svou razantní a přesnou hlavičkou sebemenší šanci Dufkovi – 1:2. Tento stav vydržel do konce první půle.

Druhá polovina utkání začala v podobném obrazu jako půle první. Benátky byly aktivnějším týmem a měly několik příležitostí k navýšení vedení. Zejména Buryán měl několik tutovek, které byli více než stoprocentní, ale branku přinesla až ta poslední z nich. Po krásném centru v 52. minutě neměl už Petr Buryán ze dvou kroků problém umístit hlavou míč do sítě – 1:3. Posledních 20 minut zápasu přineslo už fotbal pouze s náznaky šancí, které ale nebyly dotažené do zdárného konce. Za zmínku tak stojí pouze zranění domácího útočníka P. Ulmana, který si po střetu na půli hřišti s Hejtmánkem přivodil otřes mozku a odvezla ho sanita. Krásnou tečku utkání dal Martin Chupík, který přebral přihrávku od Došlého a překrásnou technickou střelou zvýšil na konečných – 1:4.

Benátecká rezerva se díky vítězství a celkovému zisku 30 bodů nejen udržela v soutěži, ale nakonec poskočila na solidní 9. pozici a jen díky špatné bilanci z hřišť venkovních soupeřů, a to zejména těch z chvostu tabulky, nemohla pomýšlet na vyšší stupně. Přejme, aby rezerva příští sezonu minimálně obhájila tuto pozici.

Krátké články z Boleslavského deníku ke všem zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola :

  • Čejetice – SK Benátky "B" 1:4 (1:2)
  • Klášter – Březno 0:1 (0:0)
  • Akuma – Řepov 1:2 (0:2)
  • Kr.Vrutice – Předměřice 8:1 (4:1)
  • K.Hlavno – Doubrava 5:1 (2:1)
  • Struhy –SK Skalsko 4:0 (2:0)
  • Kněžmost – Pěčice 2:2 (1:2)
  • DO I.B třídy z OP postoupila: Krováčova Vrutice
  • Z I.B třídy do OP sestoupily: Krnsko, Bezno
  • DO III.třídy z OP sestupují: Doubrava, Kněžmost
  • Z III.třídy do OP postupuje: Dobrovice "B"