Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 28.10.2007

FC Kouřim   SK Benátky
2:2
( 1:2 )

Maxian Robert - Snížek J., Dytrych, Skalický, Kapic - Břečka, Snížek M., Teplý, Čáp - Novotný, Královský (75´Havránek M.)

Diváků: 100

Řezáč - Mareš, Hrouda, Šulc, Hejtmánek - Bohdan, Karásek, Pospíšil, Novotný (46´Havránek) - Došlý, Duchoslav (72´Kučera)

 
góly: 14´Duchoslav, 30´Došlý - 17´Královský, 48´Snížek M. (pk)
karta: 3:2
karta:
rozhodčí: Brožek - Asník, Beran
  Střely na branku: 4:7
Střely mimo:
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 18:23
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Z Kouřimi s bodem.

Na těžkém terénu jsme sehráli další mistrovské utkání. V začátku zápasu se střídaly střely na obou stranách. V 7. minutě za naše barvy nebezpečně střílel kapitán Pospíšil, ale jeho střelu vytěsnily obránci se štěstím na roh. V 10. minutě musel být i ve střehu i benátecký gólman Řezáč. Ve 14. minutě jsme již otevřeli skóre. Po dlouhém autovém vhazování do pokutového uzemí se nejlépe na malém vápně orientoval Duchoslav - 0:1. Bohužel naše vedení mělo pouze jepičí život a domáci srovnali hned o tři minuty déle. Centrovaný balón do vápna usměrnil za Řezáčova záda kouřimský Královský - 1:1. Poté se hra nacházela výhradně pouze ve středu hřiště s mnoha souboji a nepřestnostmi kde z větší části byl na vině zmíněný těžký terén. Ve 30. minutě jsme šli však opět do vedení když nedorozumění stopera domácích s brankářem potrestal Došlý - 1:2. Ve 42. minutě jsme mohli přidat další branku. Krásnou akci zakončil Došlý tvrdou střelou pouze do břevna. V posledních vteřinách jsme naopak mohli inkasovat. Na malém vápně zůstala osamocena hned trojice útočících hráčů, což pomezní rozhdočí jako offside neposoudil, ale gólman Řezáč vyrovnání nepřipustil.  

Začátek druhé půle se nám nevyvedl. Ve 48. minutě váhal s odkopem na našem pokutovém území Karásek a poté  ve snaze zažehnat nebezpečí si Hejtmánek při odkopu nešťastně trefil ruku a tak hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Směr střely z pokutového kopu Řezáč vystihl, bohužel byl však krátký a M.Snížek vyrovnal - 2:2. Po vstřelené brance byli domácí o chlup lepší, ale branku nevytěžily. Po chvilkovém statování jsme se začali opět dostávat do šancí. Hejtmánkův pas si na vápně v 68.minutě zpracoval Bohdan, ale se svojí střelou naložil dosti bídně a tak žádné nebezpečí pro domácího brankáře nevyvinul. O sedm minut později vystřelil Mareš a jeho střelu z šibenice vytáhl krásným zákrokem domácí brankář na roh. Do konce utkání si již nikdo vážnější šanci nevytvořil a tak bojovné utkání na těžkém terénu skončilo dělbou bodů.