Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 19.08.2012

SK Benátky   TJ Sokol Klecany
0:4
( 0:2 )

Procházka – Mareš (46. Světlý), Karásek, Třasák, Horák (46. Martin Korec) – Fingerhut, Jiránek, Škarecký, Smetana, Novotný – Šimek (74. Hrdlička)

Diváků: 150

Kelemen – Hebnar, Loskot, Smíšek, Mandík (78. Hořínek), Hrotek, Rybecký (82. Hanuš), Váchal, Špulka, Vyhnal, Pospíšil

 
góly: 21. vlastní Smetana, 35. a 80. Rybecký, 49. Smíšek
karta: 77. Mandík
karta:
rozhodčí: Asník – Brožek, Fejfar
delegát:
Nitsche
  Střely na branku: 1:8
Střely mimo: 4:2
Rohové kopy: 9:3
Ofsajdy: 5:3
Fauly: 8:16
Hráč utkání:
Antonín Fingerhut
Hráč utkání:
Lukáš Rybecký

Průběh zápasu

Benátečtí vybouchli na vlastním hřišti a dostali čtyřku od Klecan !

Říká se, že po posvícení přichází půst. A právě toto platilo o zápase, ve kterém domácí SK Benátky nad Jizerou hostili nováčka krajského přeboru Sokol Klecany. Hostující tým, spoléhající na brejky, byl v utkání efektivnější a po závěrečném hvizdu sudího Asníka se zaslouženě mohl radovat z vítězství. Prohra 0:4 budiž snad pro domácí dostatečným poučením, že s takovýmto přístupem k utkání se vyhrávat nedá a snad již v příštím utkání v Nymburce budeme svědky kopané, která slavila úspěch minulý týden v Ovčárech.

Přesto byli domácí v úvodu utkání aktivnějším týmem. Dvě nadějně vypadající akce Škareckého ovšem pokazil tento benátecký záložník nepřesnou finální přihrávkou. A přišel gól, který se vídá málokdy. Domácí středopolař Stanislav Smetana snad při snaze hrát malou domů kopl míč tak nešťastně, že se trefil přesně k pravé tyčce domácí brány a byla z toho vlastní branka0:1. Vyrovnat mohl o šest minut později Martin Škarecký. Právě k němu propadl na zadní tyč centr, který stačilo jen dorazit do zcela prázdné brány. To se však Škareckému nepovedlo. Úplně odkrytou svatyni levačkou minul! Po úvodní půl hodinovce se začali osmělovat také hosté. Z velké dálky napřáhl Mandík a donutil Procházku k efektivnímu zákroku. Vzápětí na míč naskakoval klecanský Vyhnal, ale na balon nedosáhl. Ani tyto dvě šance nebyly pro Benátecké příliš velkým varováním! V 35. minutě kolem obránců profrčel Smíšek a přesnou přihrávkou oslovil nabíhajícího Lukáše Rybeckého, který se nechytatelně trefil přesně pod břevno – 0:2. A festival gólovek v podání hostí pokračoval. Vyhnalova střela mířila přesně k pravé tyčce, kam se ale natáhl Procházka a míč vyrazil. Tři minuty před poločasovou přestávkou podklouzl Třasák a na Procházku běžel zcela osamocený Rybecký, jenž se snažil domácího vyběhnuvšího gólmana překonat dloubákem, ten mu ale zkušený brankář přečetl a míč lapil. V úplném závěru první půle se ještě zranil benátecký obránce Horák. S tržnou ránou na hlavě musel z utkání odstoupit.

Do druhé půle nahradil indisponovaného Horáka Martin Korec a také místo druhého krajního obránce Davida Mareše si zahrál Daniel Světlý. Místo brzkého snížení stavu však přišla opět branka za zády Davida Procházky. Klecanský Lukáš Smíšek se ve 49. minutě chopil míče, prošel obranou jako nůž máslem a střelou podél vybíhajícího domácího gólmana potřetí rozvlnil síť – 0:3. I přesto, že od té doby měli Benátečtí častěji míč na kopačkách, jejich útočná snaha byla naprosto imunní. Za zmínku snad stojí jen šance Škareckého ze 75. minuty, jehož vychytala zahraniční akvizice hostí Oleksandr Kelemen. Byla to také jediná střela domácích hráčů, která mířila do prostoru mezi tři tyče! Naopak hosté byli při střelecké chuti. Prostor ke střele zpoza vápna si udělal Lukáš Rybecký a svým druhým gólem dokonal benátecký zmar – 0:4. Ani několik rohových kopů v podání domácích hráčů v samém závěru nepřineslo alespoň čestnou branku.

Jak již bylo řečeno, v dalším kole míří Benátečtí na nymburské hřiště Veslák. Jen o sto procent lepší výkon jim může zaručit naději na bodování. Utkání s nováčkem z Klecan by bylo nejlepší z hlav domácích hráčů co nejrychleji vymýtit.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme zcela propadli. Zápas se mi hodnotí špatně. Dvacet minut jsme sice byli ve hře, měli jsme dvě vyložené šance. Bohužel jsme je neproměnili, řešili jsme to špatným způsobem. Zápas hodně ovlivnila první branka, kterou jsme si dali sami. Soupeř ještě do poločasu zvýšil na 2:0 a myslím si, že po třetím obdrženém gólu bylo utkání rozhodnuté. Hráči mě zklamali svým výkonem, přístupem. Na hřišti nebyl nikdo, kdo by zvedl prapor, nebo nějakým způsobem s výsledkem něco udělal. Působili jsme odevzdaně a na domácím hřišti jsme utržili debakl, což je ostuda."

Trenér Klecan Radek ZENKL: „Jsem maximálně spokojený. Vyhrát 4:0 venku, to je bomba! Zápasu jsme se trošku báli, protože jsme nevěděli, co nás čeká. Vyšlo to nad očekávání dobře. Malinko jsme změnili styl hry vůči tomu, na co jsme zvyklí. Zkusili jsme hrát na jednoho útočníka s tím, že budeme spoléhat na brejky. Vyšlo to úplně přesně podle mých představ."

Předzápasové představení soupeře z Klecan naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Klecany ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 2. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sokol Klecany 0:4 (0:2)
  • Poděbrady – Dobřichovice 2:4 (1:1) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – N.Ves p/Pl. 2:10 (1:7) článek 1 a 2
  • Louňovice – Ovčáry 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Jílové – Sp.Příbram 3:6 (1:3) článek
  • Čáslav "B" – Tn.Rakovník 3:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Dl.Lhota 4:1 (0:0) článek
  • Semice – Pol.Nymburk 4:0 (2:0) článek 1 a 2 a 3

Příští 3. kolo: SOBOTA: Dl.Lhota – Semice (10:15), Sp.Příbram – Čáslav "B" (10:30), Ovčáry – Jílové, Klecany – Louňovice, N.Ves p/Pl. – Poděbrady, Tn.Rakovník – Un.Beroun, NEDĚLE: Pol.Nymburk – SK Benátky, Dobřichovice – Sedlčany.

Fotogalerie