Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 01.10.2011

SK Zeleneč   SK Benátky "dorost"
1:5
( 1:2 )

Diváků: 20

Kubát – Kapoun (70. Vaňousek), Tott, Hrdlička, Jíra (60. Langšádl) – Horák (65. Valdman), Kraus, Fingerhut, Čadil – Kamlach, Pařízek (46. Krýda)

 
góly: 25. a 49. Fingerhut, 34. Čadil, 55. Kamlach, 58. Kraus (pen.)
karta: Kubát, Tott, Hrdlička, Jíra, Horák, Kraus, Čadil, Fingerhut
karta:
rozhodčí: Hamřík
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost v Zelenči vstřelil pět branek a zaslouženě vyhrál !

K šestému kolu podzimní části soutěže zajížděli benátečtí dorostenci do Zelenče a po minulé domácí prohře s prvními Jirny chtěli opět naplno bodovat. Domácí měli před tímto utkáním na svém kontě pouze tři body a po závěrečném hvizdu rozhodčího svoji sbírku nerozšířili, naopak to byli právě dorostenci Benátek, kteří si připsali po zásluze plný bodový zisk.

Od úvodního hvizdu byli však domácí lepším celkem a ze svého tlaku vytěžili v 5. minutě i první branku utkání, kdy po pěkné kombinaci zakončili nechytatelnou střelou k tyči – 1:0. Po této brance konečně benátečtí pochopili, že ze svým profesorským stylem kterým do utkání vstoupili nemohou nikoho porazit a postupně začali hru vyrovnávat. Nejprve v 15. minutě mohli vyrovnat po samostatném úniku Kamlacha, který však zlikvidoval včasným vyběhnutím domácí brankář. Benátečtí se dočkali vyrovnání ve 25. minutě, kdy po pohledné kombinaci Kraus - Čadil - Pařízek – Antonín Fingerhut, posledně jmenovaný do prázdné branky vyrovnával – 1:1. Ve 34. minutě šli benátečtí do vedení, kdy cent Horáka z pravé strany hlavičkoval do sítě domácích Ondřej Čadil1:2. Domácí měli v závěru prvního poločasu ještě možnost přímého kopu z hranice šestnáctky, ale jejich pěknou střelu zlikvidoval dobře chytající brankář Benátek Kubát.

Ve druhém poločase zamkly Benátky domácí na jejich polovině a byly jednoznačně lepším mužstvem. Tento tlak přinesl i další branky zápasu. Ve 49. minutě opět po pěkné kombinaci střílel do prázdné branky Antonín Fingerhut1:3. Po něm se v 55. minutě trefil Jan Kamlach a to dorážkou z malého vápna po dalekonosné dělovce Hrdličky z přímého kopu – 1:4. Účet zápasu uzavřel v 55. minutě Jakub Kraus z pokutového kopu po faulu na jeho osobu ve stoprocentní brankové příležitosti – 1:5. Po té měli benátečtí ještě několik možností na vstřelení branky, ale všechny jejich šance zůstali již bez brankového využití.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „V prvních patnácti minutách hry jsem měl chuť vystřídat polovinu mužstva za jejich laxní přístup k zápasu. Po té jsme postupně převzali otěže zápasu do svých rukou a ve druhé půli jsme domácí ve všech směrech jednoznačně přehráli a zaslouženě zvítězili."

VÝSLEDKY 6. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Zeleneč – SK Benátky 1:5 (1:2)
  • Milovice – Lysá n/Lab. 3:5
  • Poděbrady – Úvaly 3:1
  • Bakov – Č.Brod 3:1
  • Jirny – Semice 3:2
  • Dl.Lhota – Bezno 0:0
  • Březno – D.Bousov 2:2

Příští 7. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – Dl.Lhota, Semice – Zeleneč, D.Bousov – Milovice, Lysá – Bakov, NEDĚLE: Úvaly – Březno, Bezno – Poděbrady, Č.Brod – Jirny.