Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 09.10.2010

SK Viktorie Jirny   SK Benátky "dorost"
5:0
( 1:0 )

Diváků: 30

Jíra – Vaňousek, Svačina, Selix, Kapoun (56. Kohout) – Fingerhut, Gerboc, Zuna, Davídek (73. Kamlach) – Pulda (46. Baborák), Krýda

 
góly:
karta: 27. Zuna, 37. Fingerhut, 70. Baborák
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku: 11:5
Střely mimo: 7:5
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 15:20
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci dostali v Jirnech pět branek !

Šlágrem 8. kola by se dalo nazvat utkání druhého se třetím v dorostenecké soutěži I.A třídy, tedy domácích Jiren a hostujících Benátek. Hosté jeli na půdu svého soupeře "obohaceni" o dvě po sobě jdoucí výhry s cílem bodovat u kvalitního soupeře. Do hostujících Jiren odjížděli benátečtí oslabeni o Bodyho, který nepochopitelně bez omluvy nedorazil na sraz mužstva.

Do utkání vstoupili benátečtí jak nejhůře mohli. Běžela dvacátá sekunda a navlas stejná chyba jako v utkání s Lysou přivedla domácí tým do vedení. Vaňousek nasměroval míč na Svačinu, ten uklouzl, míče se zmocnil hráč domácích na kterého trenéři nejvíce upozorňovali a domácí po jeho nechytatelné střele do pravého horního rohu vedli – 1:0. Pro domácí uklidnění, pro hosty nervozita. Nicméně se neopakoval scénář prvního poločasu utkání s Lysou, kdy Benátky do poločasu ještě dvakrát inkasovali a utkání tím více méně odevzdali soupeři. V tomto utkání hosté do poločasu neinkasovali, i když několikrát nebyli od inkasované branky daleko. Na druhou stranu se sami pokoušeli o vyrovnání, které ovšem zhatilo nepřesné finální řešení před nebo v pokutovém území domácích. Buď stříleli z pozic, které se dali ještě vylepšit nebo se naopak snažili ještě najít spoluhráče v pozicích, které volali po zakončení. Největší šanci měl za hosty Fingerhut, který si naběhl na dlouhý Gerbocův balon za domácí obranu a střelou z voleje jen těsně minul domácí branku. Za zmínku ještě stojí žlutá karta Zuny z 27. minuty  a Fingerhuta z 37. minuty. Po prvním poločase tak s jednogólovým náskokem odcházeli do kabin domácí.

V poločase udělali hostující trenéři jednu změnu, nasadili do útoku Baboráka za Puldu ze snahou získat více z dlouhých míčů, ke kterým byli domácími občas donuceni. Druhou půli však benátečtí odstartovali opět tragicky. Ve 48. minutě nejprve chyboval gólman Jíra a soupeř do prázdné branky zvyšoval – 2:0. O dvě minuty se do hostující šestnáctky probil z pravé strany další domácí hráč a zvýšil pro domácí – 3:0. Utkání bylo prakticky rozhodnuto. Ze strany hostů se zvrhlo v něco čemu by se dalo říkat spíše debatní kroužek s rozhodčím a nesmyslné osobní mstění některých našich hráčů na soupeři. Střídáním Radima Davídka předešli hosté jeho vyloučení a neustálým apelem (s dobrým koncem) se o totéž snažili u již "žlutého" Zuny. Domácí zvýšili své vedení po samostatném nájezdu v 68. minutě – 4:0. Debaklem, tedy pátou brankou, hosty pošpinili v 71. minutě – 5:0. Mezi čtvrtou a pátou branku domácích se vklínila ještě žlutá karta hostujícího Baboráka.

Závěrem lze utkání ve své podstatě shrnout do dvou závěrečných vět. Nejhorší výkon dorostu Benátek v této sezoně a naprosto zasloužená prohra s kvalitním soupeřem. Hněv a zklamání trenérů z nedodržování pokynů od většiny benáteckých hráčů.

FOTO ze zápasu ZDE!

Fotogalerie