Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 24.10.2015

SK Jizera Předměřice   SK Benátky "B"
1:2
( 1:1 )

Houska – Theuer, Nešněra, Uher, Petráš, J. Buryán (65. Roudnický), Skalický, M. Mareš, P. Novotný, V. Prager, K. Prager

Diváků: 60

Kubát - Hrdlička, Svačina (16. Kapoun, 70. Pařízek), Karásek, Hejtmánek - M. Langšádl, Kraus, Fingerhut - Čadil, Krýda, Zuna

 
góly: 33. Novotný – 17. Zuna, 64. Krýda
karta: 50. Theuer, 80. Skalický
karta:
rozhodčí: Kohl – Vaňousek, Sobalík
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Milan Karásek

Průběh zápasu

Rezerva dokázala zvítězit podesáté v řadě !

Benátecká rezerva měla v 10. kole na programu derby s nedalekými Předměřicemi na jejich travnatém hřišti. Utkání se odehrálo za slunečného počasí s celkem početnou diváckou kulisou. Benátky po vysokém vítězství v minulém kole přijížděly v roli favorita a domácí určitě chtěli zapomenout na debakl, který je potkal minulý týden v Židněvsi.

A v tomto duchu se začalo utkání od jeho začátku i odvíjet. Benátky byly aktivnější, držely míč na svých kopačkách a snažily se soupeři vstřelit úvodní branku. Předměřice naopak svým urputným bráněním se jim v tom snažily zabránit, což se jim v úvodních minutách i dařilo. Ve 12. minutě však poprvé velmi nebezpečně zahrozil Karásek a po rohovém kopu trefil tyč domácí branky. V 16. minutě došlo k nepříjemné věci a to ke zranění hostujícího Svačiny, který následně musel z duelu odstoupit s podezřením na zlomená žebra. Benátky se však touto skutečností nenechaly zaskočit a následně v 17. minutě po střele Davida Zuny vsítily i úvodní branku utkání – 0:1. Další šance Benátek přišla ve 24. minutě, kdy se po nacvičené akci dostal do brankové příležitosti Krýda, který ale přestřelil. Ve 33. minutě se však domácím podařilo vyrovnat po zaváhání brankáře Kubáta v rozehrávce. Domácí Novotný mu při napadání míč vypíchl skluzem a ten se dokutálel do prázdné branky – 1:1. Benátky mohly ještě do poločasu strhnout vedení na svoji stranu, ale Hrdlička ze slibné pozice, do které mu přihrával Čadil, trefil míč pouze do rukou domácího brankáře Housky.

V úvodu druhého poločasu mohl ihned překlopit misky vah na Benáteckou stranu Krýda, ale samostatný únik neproměnil.  Za několik minut se dostal do slibné pozice Langšádl, ale hlavou přestřelil. Benátky ze své územní převahy nakonec přeci je vytěžily vedoucí branku, kdy se v 64. minutě po centru Fingerhuta trefil Štěpán Krýda1:2. Po chvíli mohl skóre navýšit Čadil tvrdou střelou, kterou Houska vyrazil s vypětím všech sil. Další šance Benátek přišla v 79. minutě, kdy opět centr Fingerhuta zakončoval Krýda, míč však po jeho střele rozvlnil pouze boční síť. Domácí, kteří se celé utkání převážně bránili, mohli však v úplném závěru získat bod, ale po skrumáži se hráč domácích špatně zorientoval a z velmi dobré pozice bodlem přestřelil. Chvíli po této situaci hlavní rozhodčí Kohl utkání ukončil a Benátky si odvezly další tři body, i když nutno podotknout, že ne zrovna po přesvědčivém výkonu.

V dalším kole přijede do Benátek rezervní tým Rejšic, který s nachází v tabulce na 9. místě a v minulém kole porazil doma vysoko tým Židněvsi 7:1. Jestli do Benátek dorazí posílen o nějaké hráče ačka, hrající krajský přebor, bude známo až před nedělním výkopem. Pro benáteckou rezervu se tak nebude jednat zřejmě o snadné utkání. Benátky však budou chtít určitě ale potvrdit roli favorita a v domácím prostředí získat další tři body.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „I když jsme v utkání zvítězili, tak jsme ho neodehráli ideálně. Už samotná příprava byla nestandardní. V sobotu dopoledne jsme byli nuceni několikrát měnit nominaci a základní sestavu. Následně přišlo střídání zraněného Svačiny a z toho důvodu provedení několika postových změn naší hře taktéž neprospělo. I tak jsme si vytvořili dost příležitostí, abychom v utkání zvítězili o dvě či více branek."

VÝSLEDKY 10. kola Okresního přeboru :

  • Předměřice – SK Benátky "B" 1:2 (1:1)
  • K.Hlavno – Bělá p/Bez. 6:2 (3:0)
  • Rejšice "B" – Židněves 7:1 (2:1)
  • Čistá – Bezno 3:0 (1:0)
  • Kněžmost – Kosořice 4:4 (2:1)
  • Chotětov – MSK "B" 1:1 (1:0)
  • Akuma – Čejetice 1:1 (0:0)

Příští 11. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Židněves – Kněžmost, MSK "B" – K.Hlavno, Čejetice – Předměřice, Bezno – Chotětov, NEDĚLE: Benátky "B" – Rejšice "B", Kosořice – čistá, Bělá p/Bez. – Akuma.