Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 18.06.2011

SK Zeleneč   SK Benátky "dorost"
1:2
( 1:1 )

Diváků: 20

Jíra – Vaňousek, Svačina, Tott (65. Kapoun), Langšádl – Fingerhut, Kraus, Gerboc, Zuna – Kamlach (81. Kohout), Davídek (84. Olah)

 
góly: 22. Kamlach, 86. Fingerhut
karta: Gerboc
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci i v posledním zápase sezóny udrželi jarní neporazitelnost !

V posledním kole jarní části zajížděli benátečtí dorostenci do Zelenče, kterou na podzim v domácím utkání porazili 4:0. Úvod utkání však naznačil, že tento duel bude daleko  těžší než domácí podzimní.

Hned ve 4. minutě měli benátečtí vyloženou šanci, ale nedali. Hned v zápětí se potvrdilo otřepané nedáš dostaneš a po hezkém centru z levé strany se záložník Zelenče dostal k hlavičkovému zakončení a domácí vedli – 1:0. Benátky srovnaly ve 22. minutě, kdy zakončující Jan Kamlach nepohrdnul pěknou přihrávkou od Radima Davídka – 1:1. V prvním poločase si obě mužstva vypracovala minimálně ještě dvě tutovky, ale vše zlikvidovali oba brankáři.

Ve druhé půli se benátečtí snažili strhnout vítězství na svou stranu, byli aktivnější, ale vyložené šance sami zmařili, nebo jim je zlikvidoval velmi dobře chytající brankář domácích. Je nutné však podotknout, že Zeleneč neustále hrozila zejména ze svých rychlých brejků. Na konec se však benáteckým přeci jen v závěru zápasu podařilo vstřelit vítěznou branku. To běžela již 86. minuta, když Ondřej Vaňousek velmi pěkně prošel po pravé straně a přihrávkou pod sebe vybídl Antonína Fingerhuta, který se přízemní střelou k tyči nemýlil – 1:2. V úplném závěru utkání ještě neproměnil samostatný únik Václav Kohout a benátečtí dorostenci tak brali tři body ze hřiště soupeře udrželi si svoji jarní neporanitelnost a v tabulce I.A třídy končí na 3. místě!

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „V tomto zápase jsme nepodali dobrý výkon. Na některých stabilních hráčích bylo znát, že v posledních 14 dnech z různých důvodů netrénovali. Nejlepším naším hráčem byl určitě brankář Lukáš Jíra."