Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 10.05.2013

Český Lev Union Beroun   SK Benátky
3:3
( 0:1 )

Pettík – P. Smetana, Rigo, Kosnar, Hájek, Novák, Klička, Lundák (51. Svoboda), Koch(68. Počta), Vopěnka, Šindler

Diváků: 30

Krch – Rosenkranz, Karásek, Třasák, Horák – Kamlach, S. Smetana, Škarecký, Novotný – Michal Korec, Martin Korec (86. Krýda)

 
góly: 55. a 71. Hájek, 85. Vopěnka – 27. Martin Korec, 52. Kamlach, 68. Novotný
karta: 87. Svoboda – 35. Novotný, 69. S. Smetana, 84. Škarecký, 89. Karásek
karta:
rozhodčí: Novotný Petr – Pospíšil, Pudil
delegát:
Ploch Robert
  Střely na branku: 8:8
Střely mimo: 3:8
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 8:10
Fauly: 12:15
Hráč utkání:
Petr Vopěnka
Hráč utkání:
Josef Novotný

Průběh zápasu

One man show Josefa Novotného ke třem bodům nevedla !

Krásné sobotní odpoledne 10. května 2008. Prvoligové Mladé Boleslavi se nedaří, po gólech Toleskiho a Belaida prohrává na svém stadionu 0:2 se Slavií Praha. Hrstka příznivců těsně před koncem odjíždí na zápas I.A třídy do nedalekých Čejetic, které bojují o záchranu šesté nejvyšší fotbalové soutěže. I zde však vítězí hosté, dokonce 3:0. Poslední branku střílí  v 87. minutě Josef Novotný. Z tehdejších nevýrazných žákyň sedmé třídní základní školy už jsou dnes krásné plnoleté slečny, z nemluvňat - děti předškolního věku. Benátecký záložník však stále čekal na další branku. Dočkal se až 10. května 2013. Tedy na den přesně za pět let! Nefalšovanou radost z jeho gólu však kalí nepovedený závěr zápasu mezi Berounem a Benátkami nad Jizerou. Hosté dvoubrankové vedení neudrželi. Nakonec se museli spokojit s remízou 3:3.

Ihned po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího Petra Novotného si domácí vypracovali šanci. Kosnar však před Krchovou bránou na míč nedosáhl. To bylo z jejich strany na dlouhé minuty vše. Otěže hry pomalu a jistě začali přebírat fotbalovější hosté. Novotného centr z přímého kopu vyboxoval brankář Pettík. Na Třasákovu nabídku těsně nedosáhla Škareckého hlava. Ve 22. minutě střílel právě Škarecký, avšak s jeho skákavým pokusem si Pettík poradil. Ve 27. minutě už udeřilo. Rychlý brejk Novotného byl zhodnocen přesným centrem na Martina Korce, jemuž stačilo pouze nastavit kopačku – 0:1. Neuplynula ani minutka, když opět střílel starší z bratří Korců, avšak berounský brankář nepříliš jistým zákrokem vytěsnil míč na rohový kop. Velké starosti nadělal Pettíkovi také padající list z kopačky Horáka, na poslední chvíli vytlačil balón brankář Berouna nad břevno. Nápor hostí pokračoval. Centr Martina Korce odhlavičkovali domácí pouze k Novotnému, jenž však mezi tři tyče nenamířil. Jeho chvíle ale teprve měla přijít. Ale nepředbíhejme.

V 52. minutě se Benátečtí radovali podruhé. Míč si k rohovému praporku postavil Novotný, vzápětí ho poslal do vápna, kde do jeho načechraného centru vložil nohu Jan Kamlach0:2. Z dvoubrankového vedení se ale Benátky příliš dlouho neradovaly. Po chybě obrany se vstříc Krchovi vydal nejlepší berounský střelec Daniel Hájek a střelou k levé tyči nezaváhal – 1:2. Vyrovnat mohl o malou chvíli později Klička, který byl zcela osamocený v pokutovém území, avšak Kosnar na něho přihrávku neprotlačil. Gólovou šanci promarnili hosté v 63. minutě. Agilní Novotný sklepl míč na Kamlacha, ten na něho těsně nedosáhl. Nabíhající Horák mířil nad břevno. V 68. minutě podnikli Benátečtí rychlý brejk. Martin Korec nehamounil a předložil míč nabíhajícímu Josefu Novotnému, který přesně po pěti letech protrhl střeleckou smůlu. Tento kbelský špílmachr tak okořenil svůj výborný výkon také vstřeleným gólem – 1:3. O tři minutky později však přišlo opět snížení. Možná menší koncentrace hostí dovolila Danielu Hájkovi vykřesat druhou gólovou střelou do téměř stejných míst naději – 2:3. Na opačné straně promarnil velkou příležitost Škarecký, jenž nastřelil pouze vybíhajícího Pettíka. Hosté chtěli rozhodnout utkání co nejdříve. Martin Korec vysunul svého bratra Michala, jenž oslovil nabíhajícího Novotného, ten tentokrát mířil vedle. V 83. minutě se po chybě brankáře Pettíka dostal k míči Michal Korec, následnou nepříliš tvrdou střelu ukopl z brankové čáry berounský Novák. S blížícím se koncem zápasu domácí přidali a Benátečtí se začali strachovat o výsledek. Rohovému kopu se ještě ubránili. Poté ale přišel centr z pravé strany, který lízl Petr Vopěnka a vnesl do tváří hostujících hráčů chmury – 3:3. Vedení mohl vrátit svému týmu o chviličku později Michal Korec, mířil ale vedle levé tyče. Hosté nakonec mohli odjet bez bodu. Hájek ale hattrick odmítl, s jeho pokusem si totiž Krch poradil. Branku nevstřelil ani Kosnar, jehož střelu zblokoval Novotný, který si tak za poslední dva zápasy připsal jeden gól a čtyři asistence.

Benátky si tak z Berouna odváží pouze jeden bod, který by se dal označit spíše za ztrátu. Dvoubrankové vedení by se mělo dotáhnout ke zdárnému konci. Jak již bylo řečeno, v samém závěru si Berounští vypracovali několik příležitostí, díky kterým mohli rozhodnout, že všechny body zůstanou na Máchovně. V dalším kola Krušovice krajského přeboru budou Benátky doma v neděli hostit Bohemii Poděbrady, kde na podzim zvítězily 1:5 (viz. článek).

Napravit pošramocenou reputaci si mohou Benátečtí už ve středu od 17:30 hodin, kdy zajíždí ke druhému pohárovému kolu na trávníku účastníka I.A třídy Mnichova Hradiště, který v prvním kole porazil doma přeborovou Dlouhou Lhotu 4:1. Dodejme, že tento klub má ve svém kádru velmi zkušené hráče, kteří budou jistě tvrdým oříškem.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jednoznačně jsem nespokojený s výsledkem. Dvakrát jsme neudrželi dvoubrankové vedení. Za stavu 2:0 jsme obdrželi zbytečný gól přes střed obrany a poté na 3:2 opět totožná akce středem. Právě toto se nám vymstilo a soupeř nás potrestal. Ještě jsme mohli inkasovat na 4:3 z pohledu domácích. Dostáváme moc branek. Jsme zkušené mužstvo, proto si myslím, že podobná utkání bychom měli dotáhnout do vítězného konce."

Trenér Un.Beroun Bedřich  KOCH: „První poločas jsme prospali. Nedodrželi jsme taktické pokyny. Soupeři, který hraje konsolidovaně s herním stylem, o kterém víme, jsme nechali mnoho prostoru. Paradoxně zpět do zápasu nás dostaly benátecké chyby. Je to remíza, kterou bereme a jsme za ni rádi."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: Un.Beroun – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola Krajského přeboru :

  • Un.Beroun – SK Benátky 3:3 (0:1)
  • Sp.Příbram – Ovčáry 2:2 (1:0) článek 1 a 2 a foto a video
  • N.Ves p/Pl. – Pol.Nymburk 3:0(2:0) článek
  • Tn.Rakovník – Klecany 4:0 (1:0) článek a foto
  • Sedlčany – Jílové 3:1 (0:0) článek a video
  • Dobřichovice – Dl.Lhota 2:4 (1:2)
  • Čáslav "B" – Louňovice 0:1 (0:0) článek
  • Poděbrady – Semice 0:2 (0:1) článek 1 a 2video

Příští 26. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Dl.Lhota – N.Ves p/Pl. (10:15), Jílové – Dobřichovice, Klecany – Sp.Příbram, Ovčáry – Čáslav "B", Louňovice – Un.Beroun, NEDĚLE: SK Benátky – Poděbrady, Pol.Nymburk – Tn.Rakovník, Semice – Sedlčany.