Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – FK Čáslav "B"

V NEDĚLI 5.5. přijede do Benátek ve 24. kole tým - FK ČÁSLAV "B".



Krušovický krajský fotbalový přebor má v tomto období pořádně napilno. Po řádném kole minulý týden totiž následovaly středeční dohrávky a nyní už je tu opět řádné – tentokráte čtyřiadvacáté pokračování této nejvyšší krajské soutěže. Benátecké fotbalisty čeká v domácím prostředí přímý soupeř v přeborové tabulce – tedy FK Čáslav „B“. Čáslavští mají oproti Benátkam o jeden odehraný zápas méně – tedy dvaadvacet. V nich čáslavská rezerva 10 vyhrála, 4 remizovala a 8 prohrála. Při lehce kladném skóre 37:35 Čáslav získala 34 bodů, což vychází na průběžnou sedmou příčku, avšak jak již bylo řečeno, domácí zápas se Spartakem Příbram má čáslavské béčko k dobru (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Čáslav „B“).

NA PODZIM venku v Čáslavi:
Na podzim dělily jen sekundy Benátecké od výhry na čáslavské umělce. Dlouho vyrovnané utkání gradovala ve druhém poločase. To byl nejprve pomezním rozhodčím Otto Kovářem neuznán gól Josefa Novotného, aby prakticky vzápětí Martin Korec už regulérní gól vstřelil a poslal tak Benátecké do vedení. Hlídat hubený náskok se hostům však nevyplatilo a ve třetí nastavené minutě druhé půle také vymstilo. Řecký fotbalista v čáslavských službách Ilias Pollalis totiž určil konečnou dělbu bodů výsledkem 1:1 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Na prvomájovou středu 1. května byly v krajských soutěžích naplánovány dohrávky odložených utkání. Neminulo to také benátecký celek, který v domácím prostředí hostil Nymburk. Jako první udeřili gólově hosté, a sice ve 20. minutě Bobkem. První poločas již další gól nepřinesl, a tak další branky nabídla až půle druhá. Benátecké potěšila zejména tříminutovka mezi 56. - 59. minutou, kdy kanonýr Michal Korec dvakrát skóroval a otočil průběh utkání. V 66. minutě však konečný stav 2:2 zařídil pokutový kop, který proměnil ligou ošlehaný Luděk Stracený (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
V úvodu jsme již napsali, že Čáslav „B“ odložené utkání 18. kola teprve čeká. Duel se Spartakem Příbram čeká tento mančaft ve středu 8. května. Řekněme si tedy, jak Čáslavští hráli o víkendu. Příliš si jim v domácím prostředí nezadařilo. Už od třetí minuty domácí však zásluhou Výborného vedli. Pak se ale ve 24. minutě zkratovitě zachoval Svoboda, zatáhl pronikajícího semického hráče, dostal červenou kartu a ještě následovala penalta. Tu Semičtí proměnili. Také domácí kopali penaltu, jenže ji neproměnili a následoval tak trest v podobě gólu hostí v 65. minutě po chybě brankáře Dastycha (článek z utkání 1 a 2).
Čáslav „B“ nastoupila v minulém 23. kole doma proti Semicím v této sestavě: J. Dastych – Kutil, M. Výborný, Svoboda, R. Vajgl – Kučera, Chalkias, V. Zikmunda (12. Janoušek), Šusta – Maxa, Sklenář

Představení soupeře – FK Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize (nyní pojmenované Fotbalová národní liga) pohybuje na samém dně tabulky, během podzimu na střídačce skončil někdejší sparťanský fotbalista a slávistický trenér Petr Vrabec, který odešel trénovat mladoboleslavskou juniorku. Největším úspěchem klubu je datován o čtyři sezóny zpět (Čáslav si totiž dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize), kterou však kvůli nedostatku financí a neodpovídajícímu stadion nuceně odmítla. Nedávno do klubu vstoupil zahraniční sponzor, který do prvního mužstva přivedl několik řeckých i dalších zahraničních fotbalistů. Jak se však ukazuje, lze jen těžko nyní říci, zda tento krok byl pro čáslavský fotbal správný. Záchrana druhé nejvyšší fotbalové soutěže bude tvrdým oříšek. To rezerva druholigového týmu se v tabulce pohybuje v naprosto klidných vodách, se záchranou v této sezóně určitě nebude mít starosti. Kádr béčka tvoří v drtivé většině mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému fotbalovému vývoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován o několik hráčů širšího kádru áčka, také i těch zahraničních. Mezi tyčemi se nyní pravidelně objevuje Jiří Dastych, který odchytal už i jeden druholigový zápas. V Sedlčanech tým podržel dokonce mladší dorostenec, brankář Kovařík. Nejlepším střelcem týmu je zatím s devíti zásahy Vladimír Maxa. Jeho góly jsou pro mladý rezervní tým velkým přínosem, neboť kanonýr se zkušenostmi z této soutěže se pro mladíky jistě hodí. Maxa se navíc díky devíti zásahům pohybuje na čele tabulky kanonýrů Krušovického krajského přeboru. Druhým nejlepším čáslavským střelcem je s třemi góly Jakub Špičák. Ze zahraničních hráčů se gólově prosadili například Christos Chalkias, Jean Blaudet či Ilias Pollalis. Trenérem mužstva již není někdejší ligový fotbalista a dlouholetý trenér béčka Čáslavi Jiří Antoš, jeho nástupcem se stal Jakub Stach.

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Benátky – Čáslav „B“ 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Čáslav „B“ – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013 (KP):
Podzim 2012: Čáslav „B“ – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Čáslav „B“ neděle 5.5.2013 od 17 hodin.

Statistika Benátky – Čáslav „B“:
SK Benátky:
doma: 3 - 2 - 0 - 1 – 6 bodů – skóre 7:7
venku: 4 - 1 - 1 - 2 – 4 body – skóre 2:6
Čáslav „B“:
doma: 4 - 2 - 1 - 1 – 7 bodů – skóre 6:2
venku: 3 - 1 - 0 - 2 – 3 body – skóre 7:7

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 7 - 3 - 1 - 310 bodů, skóre 9:13
Čáslav „B“ – 7 - 3 - 1 - 310 bodů, skóre 13:9

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel. Na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr z Tlustic a p. Kotlár Pavel ze Zdic. Delegátem FAČR j p. Zvonič Josef z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 24. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 5. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 24.kolo: SK Benátky – FK Čáslav "B"

Více o soupeře na jeho stránkách: FK ČÁSLAV "B"

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět