Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 10:30 hodin:
SK Spartak Příbram - SK Benátky

V SOBOTU 27.4. zajíždí "A" tým ve 23. kole k týmu - SK SPARTAK PŘÍBRAM



Fotbalisté středočeského krajského přeboru zažívají v současné chvíli nabitý zápasový program. Po středečním pohárovém prvním kole čeká hráče Krušovického KP další kolo a hned po něm středeční dohrávka odloženého kola. Aktuálně je na programu třiadvacáté přeborové pokračování, v němž Benátky vyrazí na půdu staronového účastníka krajského přeboru a zároveň týmu ohroženého sestupem SK Spartak Příbram. Příbramští v 21 zápasech 6 vyhráli, 2 remizovali a 13 prohráli. Při skóre 29:44 a zisku 20 bodů jim patří nyní 12. příčka, avšak poslední 16. místo je od Spartaku jen na šest bodu vzdálené (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Spartak Příbram).

Benátky v 1. kole Krajského poháru:
Před sobotním dopoledním utkáním sehráli uprostřed týdne oba celky zápasy prvního kola poháru SKFS. Benátky se představily v okresním souboji na hřišti Pěčic, hrajících I.B třídu. Už v poločase bylo v podstatě o vítězi rozhodnuto. Dvakrát se trefil Michal Korec, jednu branku přidali Karásek se Škareckým. Za domácí sice kontroval Hubač, jenže to bylo vše. Skóre 5:1 pro Benátky upravil v samotném závěru benátecký Michal Horák, jehož střelu si pěčický Pilz srazil do vlastní brány. Benátečtí tak postupují do dalšího kola (článek z utkání). Spartak Příbram sehrál svůj pohárový zápas na hřišti aktuálně 10. týmu I.A třídy skupiny A Unionu Cerhovice, kde zvítězil 1:0.

NA PODZIM doma proti Spartaku Příbram:
V podzimním vzájemném utkání těchto dvou týmů nedaly Benátky Spartaku vůbec žádnou šanci. Už v poločase Benátečtí vedli o dva góly, když se nejprve trefil Martin Korec a druhý gól přidal Jiránek. Třetí gól přidal v 67. minutě z nařízeného pokutového kopu Milan Karásek a skóre v 84. minutě svou druhou trefou v zápase uzavřel Martin Korec. Benátky tak zvítězily přesvědčivě a bez inkasované branky 4:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V posledním přeborovém kole Benátky doma v prvním poločase excelovaly. Asi nikdo by nečekal, že svěřenci trenérské dvojice Sedláček a Kubík povedou po prvních 45 minutách již 5:0! Hattrickem se v první půli blýskl Martin Korec, jednu ze svých tří branek zaznamenal z penalty. Další pokutový kop proměnil Milan Karásek a svou první mistrovskou branku v „A“ týmu zaznamenal dorostenec Jan Kamlach. Druhý poločas patřil hostům, kteří zásluhou Weise a Pidrmana alespoň korigovali výsledek na 5:2 z benáteckého pohledu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Spartak Příbram:
Duel o záchranu sehrály o uplynulém víkendu týmy Semic a Spartaku Příbram. V existenčním souboji domácí AFK zabral a získal tři body. V poločase už bylo skóre divoké, domácí vedli o branku 3:2. Dvěma góly ve druhém poločase však Semičtí rozhodli o svém triumfu a po výhře 5:2 poskočili o dva body před Jílové a Poděbrady. Koštíř se trefil dvakrát a další góly přidali Horejc, Holan a vlastní. Za hosty se prosadili Suchý s Pražanem (článek z utkání 1 a 2).
Sp.Příbram nastoupil v minulém 22. kole venku proti Semicím v této sestavě: Poplštein – Janů, Kocourek, Lantora, Šutek – Tošovský, Pravda, Suchý (64. Trefný), Dražan – Voříšek (59. Dostálek), Smejkal (70. Dražan).

Představení soupeře – SK Spartak Příbram:
S příbramským Spartakem se Benátečtí před letošní sezónou naposledy střetly v sezóně 2008/09, kdy byly oba celky nováčky krajského přeboru. V loňském ročníku se Spartak v I.A třídě skupiny A umístil na čtvrté pozici, a protože Všenory a Černolice postup nereflektovaly, byl to právě tento celek z předměstí Příbrami, kdo v letošní sezóně bojuje o body v nejvyšší krajské soutěži. S udržením soutěže to však nebudou mít Příbramští vůbec jednoduché, jak již bylo napsáno, Spartak má náskok před svými pronásledovateli z nejspodnějších pater tabulky jen šestibodový. Se současným umístěním nepanovala v Příbrami příliš velká spokojenost, a tak vedení klubu uhodilo na post trenéra – zkušeného čtyřiašedesátiletého Jindřicha Dejmala. „Po vyhodnocení celkového ročního období vedení oddílu shledalo, že nebyly naplněny veškeré předpoklady působení trenéra A mužstva s přesahem do B týmu a dorostu a vznikly rozpory v plnění obsahu trenérské smlouvy. Panu Dejmalovi bylo vysloveno poděkování za jeho činnost. Trenérem A mužstva byl pověřen Miloš Nepivoda, asistent bude Roman Solnař a nadále Oleg Kolman. B mužstvo povede Roman Solnař,“ informoval na webových stránkách klubu Ing. Vladimír Králíček, prezident klubu. Někdejší ligový kouč s bohatou trenérskou zkušeností Jindřich Dejmal však dlouho bez angažmá nezůstal. Proslulý „karamelkový hříšník“ se vydal na Strakonicko zachraňovat tamní tým Poříčí v I.B třídě.
V současném kádru Spartaku nalezneme dva hráči, kteří mají ligové zkušenosti. Tím prvním je třicetiletý slovenský zadák Martin Suchý. Odchovanec bratislavského fotbalu přišel ze Slovanu do tehdy prvoligového klubu FK SIAD Most v létě 2006, aby posílil obranu. Podzimní část sezóny 2007/08 strávil na hostování v Jihlavě. Z Mostu poté zamířil do nizozemského klubu AGOVV Apeldoorn, který hrál druhou holandskou ligu (Eerste Divisie). V září 2009 přestoupil do MFK Karviná. Suchý získal se Slovanem Bratislava ve slovenské lize titul a měl by být tak pro tým skutečnou oporou. Druhým exligovým fotbalistou je jedenatřicetiletý rovněž bek Václav Janů. Příbramský odchovanec, v sezoně 2000/2001 hostoval v Milíně, jinak byl mateřskému klubu věrný. V červenci 2006 byl uvolněn do Votic. V lednu 2008 přišel na hostování do Bohemians Praha, v létě se přesunul do Sezimova Ústí, odkud v červenci 2010 odešel na hostování do Votic. Univerzální obránce, může hrát ve středu i na kraji. Důrazný v osobních soubojích. Janů naposledy působil ve třetiligovém Písku, odkud v zimní přestávce vyrazil zachraňovat Spartak Příbram v krajském přeboru. Nejlepším střelcem Spartaku je se sedmi trefami Michal Dražan, pět gólů pak nastřílel Jan Voříšek a čtyři přidal Ondřej Matějka. Doplňme ještě, že ze současného kádru Spartaku Příbram pamatuje pětice hráčů (Dražan, Smejkal, Šutek, Dostálek, Havrlík) první vzájemný souboj ze sezóny 2008/2009. Mužstvo Spartaku Příbram trénuje jak již bylo napsáno p. Miloš Nepivoda.

VZÁJEMNÁ bilance ze Sp.Příbram:
Sezóna 2008/209
Podzim 2008: Sp.Příbram – Benátky 5:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Sp.Příbram 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Sp.Příbram 4:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Sp.Příbram – Benátky hraje se v sobotu 27.4.2013

Statistika Benátky – Sp.Příbram:
SK Benátky:
doma: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 6:0
venku: 1 - 0 - 0 - 1 – 0 bodů – skóre 1:5
Sp.Příbram:
doma: 1 - 1 - 0 - 0 – 3 body – skóre 5:1
venku: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 0:6

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 3 - 2 - 0 - 16 bodů, skóre 7:5
Sp.Příbram – 3 - 1 - 0 - 23 body, skóre 5:7

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Horváth Marek z Hostivic (Praha - západ). Na pomezí mu budou pomáhat p. Stránský Martin z Prahy a p. Hanák Leoš z Prahy. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim na Spartaku Příbram rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 23. kola krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu na Spartaku Příbram sehráno v SOBOTU 27. dubna s výkopem v 10:30 hodin. Autobus do Příbrami vypraven nebude! Odjezd auty v 8:00 hodin ze stadionu. Pojeďte nebo přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: SK Spartak Příbram – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK SPARTAK PŘÍBRAM



--> Zpět