Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:30 hodin:
SK Benátky – TJ Sokol Ovčáry

Zimní přestávka skončila, startuje jarní část krajského přeboru.
V SOBOTU 9.3. v 16. kole hostíme lídra přeboru – TJ SOKOL OVČÁRY.



Jak už to tak ve fotbalových kruzích bývá, zimní přestávka mezi podzimní a jarní částí soutěže utekla jako voda a jaro v krajském přeboru už hlasitě zaklepalo na dveře! O víkendu 9. a 10. března startuje nejvyšší soutěž ve Středočeském kraji – Krušovice krajský přebor a u jeho startu nemůže chybět ani tým SK Benátky nad Jizerou. K odvetě prvního kola přijede k řece Jizeře celek TJ Sokol Ovčáry, který má z podzimu Benáteckým rozhodně co vracet. Hrát se bude netradičně již v sobotu od 14:30 hodin, a to buď na přírodní, nebo umělé trávě v Benátkách. Ovčárští po polovině soutěž vedou se ziskem 37 bodů o skóre před druhými Louňovicemi. Sokolové v 15 duelech 12 vyhráli, 1 remizovali a jen 2 prohráli. Při skóre 38:12 tedy těsně hájí první příčku, páté Benátky na Ovčáry ztrácejí aktuálně devět bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Ovčáry).

Na podzim venku v Ovčárech:
V prvním podzimním kole se zápas Ovčáry – Benátky konal právě ve vísce na Mělnicku a hned přinesl první překvapení sezóny. Ještě loni ovčárský mančaft, hrající ČFL, totiž nebojácnému benáteckému souboru nakonec podlehl 1:2. Už v 16. poslal hostující Benátky překvapivě do vedení Jiránek. Na vyrovnávací trefu Maršnera ještě do poločasu odpověděl Škarecký a domácí museli dotahovat. Benátečtí však těsný náskok udrželi a Ovčáry zaskočili (článek z utkání).

SK Benátky před jarní částí sezóny 2012/2013:
Před jarní částí sezóny se v Benátkách příliš změn neudálo. Tou zřejmě nejzásadnější je post gólmana. Davidu Procházkovi nebylo prodlouženo hostování z Polep a zkušený Josef Bejr, který téměř celou podzimní část promarodil, byl uvolněn na hostování do rovněž přeborové Dlouhé Lhoty. Celý podzim z důvodu zranění nehrál také Martin Vajgl, který v minulosti již jednou v Benátkách působil a v současnosti tu hostuje z Mladé Boleslavi. Kromě toho hrál za mladoboleslavské béčko třetí ligu a byl také oporou divizní Velimi. O něco více toho však nahrál Martin Škarecký, který se zranil v pátém kole v Dobřichovicích a zbytek podzimu již pro zranění nenastoupil. O pozici brankářské jedničky se v průběhu zimní přestávky pral novic mezi třemi tyčemi – Václav Krch a benátecký Lukáš Jíra. Tento třiadvacetiletý gólman Václav Krch má za sebou angažmá například v jihočeských Táboře, Dražicích a Písku, dále ve Štěchovicích, Kunicích či Českém Brodě. V mládežnických týmech pak rodák z Tábora působil v Soběslavi, Jindřichově Hradci, Sezimově Ústí a později ve Spartě Praha a Mladé Boleslavi. Z výše uvedeného je zřejmé, že Krch je brankářským cestovatelem a přejme mu tedy povedené angažmá v Benátkách. V kolonce odchodů kromě již zmiňovaných gólmanů Procházky a Bejra je pak ještě jméno Josefa Jiránka, který absolvoval přípravu s divizním týmem FK Dobrovice, neboť je kmenovým hráčem tohoto týmu a zde by měl také na jaře působit. A benátecký David Mareš by měl v jarní části sezóny působit na hostování u lídra Okresního přeboru mladoboleslavska – FC Horky.
(viz. změny v kádru – jaro 2013).

Poslední přípravné utkání Benátky:
Benátečtí v poslední přípravě doslova excelovali střelecky, když účastníka I.B třídy Dobrovici „B“ rozstříleli nefotbalovým výsledkem 12:2. Už v poločase Benátky vedly 5:0, v tom druhém svůj náskok ještě navýšily. Střeleckou slinu měli především Michal Korec (autor čtyř tref) a mladý dorostenec Jan Kamlach, který nastřílel hattrick a ještě několik dalších gólů připravil.
(výsledky všech přípravných utkání ZDE).
Benátky nastoupily v sestavě: Krch (46. Jíra) – J. Rosenkranz (46. F. Rosenkranz), Karásek, Hrdlička (46. Jakubec), Novotný – Škarecký (46. Horák), Vajgl, Smetana (46. Fingerhut), Martin Korec – Kamlach, Michal Korec (46. Krýda)

Poslední přípravné utkání Ovčáry:
Ovčárským se poslední přípravné utkání s vedoucím celkem krajského přeboru Ústeckého kraje SK Štětí výsledkově povedlo. Zápas to však by dvou rozdílných poločasů. Zatímco v tom prvním brankář Straka lapil několik gólovek hráčů Štětí a udržel tak bezbrankový poločasový stav, v tom druhém už střelecky dominovali ovčárští Hašler (trefil se dvakrát), Hyka a Viskup.
Ovčáry v generálce na jarní boje nastoupili v sestavě: Straka – Pechar, Ondrák (46. Baloun), Studený, Viskup – Matějček, Šmidrkal (58. Mihalík), Hašler, Maršner (68. Rubeš) – Hyka, Voljanskij (58. Dohnal)

Představení soupeře – TJ Sokol Ovčáry:
Ovčárský celek, který v novodobé historii hrál dlouhá léta v soutěžích ŘKČ a v posledních ročnících se držel na čele třetí fotbalové ligy, tak poprvé v historii krajského přeboru přijíždí v mistrovském utkání do Benátek. V loňském ročníku Ovčárští skončili v ČFL po nepříliš vydařeném jaře na celkovém 10. místě, což však ovlivnily nejen sportovní důvody... Přesto se se soutěží rozloučily se ctí. V průběhu loňské sezóny po krátké těžké nemoci nečekaně odešel z tohoto světa strůjce ovčárského zázraku Stanislav Ondrák st., který tým jako prezident dotáhl z III. třídy mělnického okresu až do republikové třetí fotbalové ligy ČFL! Pozici prezidenta klubu převzal jeho syn Stanislav Ondrák ml., který stále aktivně hraje.
Co se hráčského kádru týče, tak z loňské třetiligového kádru v Ovčárech zůstali brankář Radim Straka (v minulosti například Bohemians Praha), již zmiňovaný osmatřicetiletý veterán Stanislav Ondrák ml., obránci Jan Studený (současně asistent trenéra), Martin Viskup, Dušan Kudela (syn dlouholetého sekretáře klubu), dále rychlonohý záložník Aleš Maršner (hrál ve Slovanu Liberec) a kanonýři minimálně třetiligového formátu Petr Hyka (nejlepší podzimní střelec Ovčár s osmi trefami) a Tomáš Hašler (kopal první ligu ve Slavii Praha, na podzim v krajském přeboru nasázel sedm gólů). Do Ovčár se pak vrátil někdejší stálice Radek Pechar (naposledy v loňské sezóně Zápy) a Michal Voljanskij s Petrem Rubešem (naposledy oba Pšovka Mělník). Voljanskij v minulosti také hrál v Benátkách a vstřelil řadu přeborových gólů. V zimní přestávce se po půlroční anabázi v divizní Libiš do Ovčár vrátil brousek lajny Milan Matějček, který je zároveň rozhodčím v soutěžích, které řídí ŘKČ, a tak je logické, že herní činnost v divizní Libiši a zároveň pískání této soutěže by bylo určitě střetem zájmů. Druhým navrátilcem, jenž v loňském ročníku působil v ČFL v Ovčárech je šikovný středopolař Jan Šmidrkal, který působil například v mládežnických týmech Sparty Praha nebo třetiligových celcích Roudnice nad Labem a Česká Lípa. Trenérské taktovky se ujal dlouholetý asistent Miroslav Sankot, kterému pomáhá jako hrající asistent již zmiňovaný Jan Studený. Loňský kouč Pavel Janeček totiž odešel trénovat třetiligovou Roudnici nad Labem.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Helebrant Luboš. Uvedenému triu rozhodčích pak přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 16. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 9. března s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním domácím utkání jarní části 2013 v krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 16.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Ovčáry

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL OVČÁRY

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět