Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:30 hodin:
SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany

V NEDĚLI 28.10. přijede do Benátek ve 12. kole tým - TATRAN SEDLČANY.



Se změnou času na zimní se o hodinu směrem dolů posunuje také začátek krajského i okresního fotbalu. Znamená to tak, že další utkání Krušovického krajského přeboru, které Benátky sehrají v neděli doma proti TJ Tatranu Sedlčany, bude mít svůj začátek již ve 14:30 hodin. Soupeř ze Sedlčan na tom zatím v tabulce není příliš dobře, v 11 zápasech totiž jen 3 vyhrál, 1 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 18:31 a zisku 10 bodů patří Tatranu 13. pozice s tříbodovým náskokem na poslední 16. místo (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Sedlčany).

V LOŇSKÉ sezóně proti Sedlčanům:
Se sedlčanským soupeřem se benáteckému týmu v loňské sezóně nebývale dařilo. V domácím i hostujícím prostředí totiž vždy vyhrál tým od Jizery bez inkasované branky a se třemi vstřelenými! Na podzim se ve městě hermelínů prosadili bratři Korcové a David Šťastný. Domácí navíc v utkání neproměnili pokutový kop. (článek z utkání).
Na jaře byli úspěšnými střelci Korejza a dvakrát Michal Korec (článek z utkání). Skóre 6:0 ze dvou zápasů tak jistě Benátecké těšilo a jistě by se nezlobili, kdyby tomu tak bylo i v letošní sezóně.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky zajížděly do Poděbrad, tedy na půdu nováčka soutěže. Domácí se drželi v prvním poločase, kdy se dvakrát trefil Zumr. Poprvé však v 18. minutě do vlastní branky, do té správné zamířil v 38. minutě. Druhý poločas pak patřil zcela jasné hostům, kteří do Václavíkovy sítě nastříleli ještě čtyři míče. Postupně se trefili Martin Korec, Michal Korec, z penalty Karásek a skóre uzavřel střídající Šimek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
Sedlčany doma v důležitém souboji hostily do té doby poslední Semice, avšak ani výhoda domácího prostředí Tatranu body nevynesla. Přestože byli domácí herně aktivnější a hosté se zuby nehty bránili, důležité tři body brali Semičtí. Dvě branky domácích vstřelil M. Valsa, za hosty se trefili Koštíř, Holan a Švarc. Semice, které tak po osmi zápasech vyhrály, přepustily poslední místo v tabulce Jílovému (článek z utkání).
Sedlčany nastoupily v minulém 11. kole doma proti Semicím v této sestavě: Bosák – Řehák, Janoušek (45. Fejtl), Kopřiva, Pudil – Soldát, Dvořák, R.Valsa, Lípa (84. Bartůšek) – Pešek (70. Chlasták), M.Valsa

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
Sedlčanským se zatím v průběhu podzimní části krajského přeboru příliš nedaří. V loňském ročníku skončil Spartak o bod za Benátkami na 13. místě tabulky a toto umístění bude chtít určitě napravit. V sedlčanském týmu patrně nenajdeme žádného fotbalistu, který by měl zkušenosti s vyššími soutěžemi, a tak můžeme jen uvést, že prozatím nejlepším střelcem týmu je s pěti brankami kanonýr Martin Valsa, který vyhrál klubového krále střelců v loňské sezóně a řadil se také na přední příčky mezi ostrostřelci krajského přeboru. Jinak sedlčanský tým je už několik sezón složen povětšinou z mladých fotbalistů téměř ještě dorosteneckého věku. Ani v letošní sezóně tomu není jinak. Trenérem týmu už řadu sezón je pan Ladislav Šach.

VZÁJEMNÁ bilance s Tatranem Sedlčanny:
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Sedlčany – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Sedlčany 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Sedlčany – Benátky 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Sedlčany 3:0 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Sedlčany:
SK Benátky:
doma: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 7:1
venku: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 6:1
Sedlčany:
doma: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 1:6
venku: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 1:7

CELKEM ze čtyř vzájemných utkání:
SK Benátky – 4 - 4 - 0 - 012 bodů, skóre 13:2
Tn.Sedlčany – 4 - 0 - 0 - 410 bodů, skóre 2:13

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem (okres Rakovník). Na pomezí mu budou pomáhat p. Pejša Tomáš z obce Hrdlív (okres Kladno) a p. Švagr Tomáš z Družce (okres Kladno). Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 12. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 28. října s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 12.kolo: SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN SEDLČANY

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět