Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 15:30 hodin:
FK Bohemia Poděbrady - SK Benátky

V sobotu 20.10. zajíždí "A" tým v 11. kole k týmu - FK BOH.PODĚBRADY.



Další kolo Krušovického krajského přeboru čeká benátecké fotbalisty již tuto sobotu. V rámci 11. kola budou Benátky zajíždět na půdu nováčka krajského přeboru FK Bohemia Poděbrady, který v loňském ročníku postoupil z I.A třídy skupiny B z 2. místa za suverénními Klecany. Po deseti odehraných kolech jsou Poděbradští na 14. místě s 9 získanými body za 3 výhry a 7 porážek. Skóre pak hráči Bohemie mají 12:30 (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Bohemia Poděbrady).

NAPOSLEDY proti Poděbradům:
Benátečtí se s týmem Poděbrad v mistrovském zápase utkaly naposledy v ročníku 2007/08, kdy Benátky postupovaly do krajského přeboru. S Poděbrady se ovšem týmu od Jizery výsledkově v této sezóně nedařilo. Doma totiž Benátky prohrály 0:3 (článek z utkání), na půdě soupeře pak také podlehly, a sice 1:2 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole doma hostily Českého Lva-Union Beroun a duel rozhodla jediná trefa. Ve 42. minutě se prosadil Petr Lundák, jehož nepříliš tvrdý pokus před gólmanem Procházkou skočil a k překvapení všech skončil až v síti. Svěřenci někdejšího ligového rozhodčího Romana Hrubeše pak už těsný náskok uhájili (článek z utkání 1 a 2).

MINULÉ kolo Poděbrady:
Poděbrady v minulém kole v okresním derby zajížděly na půdu staronového účastníka krajského přeboru Semic, kde dokázaly pod novým koučem získat důležité tři body do tabulky. Hosté šli do vedení dvěma slepenými góly Hrušky a Herzána. Domácí Koštíř v 59. minutě snížil, ale hosté v samém závěru utkání Rulcem a Churavým svou výhru ještě zvýraznili na 4:1 (článek z utkání).
Poděbrady nastoupily v minulém 10. kole venku proti Semicím v této sestavě: Hataš – Poděbradský (70. Mojžíš), Suchánek, Křelina, Zumr – Tomáš Brtek ml., Brtna, Rulc, Hruška – Herzán (87. Puk), Churavý

Představení soupeře – FK Bohemia Poděbrady:
Tým z lázeňského města si určitě vstup do nového ročníku představoval lépe. Devět bodů z deseti odehraných zápasů určitě není ideální stav, přesto ani to neodrazuje skupinu věrných příznivců, kteří chodí zejména na domácí zápasy v hojném počtu a svými hlasivkami Poděbradské povzbuzují. „Při lepších výsledcích nás tu křičí i čtyřicet,“ objasňuje jeden z těch skalních fanoušků Karel Novotný v článku pro MF Dnes. Atmosféru na stadionu kvituje i kapitán týmu Jan Jirásek. „Myslím, že takovou atmosférou se nemůže pochlubit žádný jiný tým v krajském přeboru. Fanoušci chodí povzbuzovat už delší dobu a my jim za jejich podporu jsme hodně vděčni,“ děkuje jeden z nejzkušenějších hráčů kádru Poděbrad Jirásek, který ovšem proti Benátkám nenastoupí, jelikož v domácím 9. kole obdržel červenou kartu a na tři zápasy vyfasoval od disciplinární komise stop. „David Rulc, Martin Billý, Honza Jirásek a Dan Hruška – to je osa týmu, na kterou spoléháme. Hrajeme s mladými kluky. Například v útoku nastupují dva devatenáctiletí kluci a v kádru máme ještě dva dorostence. I David Rulc je ještě mladý hráč. Dan Hruška má nejlepší věk, to samé Martin Billý. Mužstvo je mladé a z té starší generace máme prakticky jen Václavíka, Jiráska, Uhlíře a Churavého. Ostatní jsou kluci do pětadvaceti let,“ představuje kádr dnes již bývalý trenér Jiří Holatka. Nejlepším střelcem týmu je zatím Roman Herzán se třemi trefami. Roman Herzán si už také proti Benátkám zahrál v pohárovém utkání Kolín – Benátky. Bylo to před dvěma lety 10.6.2010, kdy ještě jako dorostenec v dresu FK Kolín rozhodl svým gólem v 89. minutě na 2:1, že právě domácí Kolín postoupí do finále krajského poháru proti Vlašimi "B", která tehdy zvítězila na penalty v Brandýse nad Labem. V kádru Poděbrad zůstalo také poměrně docela dost hráčů např. Poděbradský, Brtna, Uhlíř, Voříšek, Tomáš Brtek st., Martin Billý, Rulc, Jirásek, kteří ještě pamatují souboje ze sezóny 2007/08. Novým trenérem se před minulým kolem stal Milan Suchomel, který má za sebou trenérské angažmá v divizi, když koučoval Vilémov, Nový Bor či Varnsdorf.

VZÁJEMNÁ bilance s Bohemií Poděbrady:
Benátečtí se s Poděbrady utkali zatím jen v I.A třídě:
Sezóna 2006/2007 I.A tř.
Podzim 2006: Poděbrady – Benátky 2:2.
Jaro 2007: Benátky – Poděbrady 0:2 (článek z utkání).
Sezóna 2007/2008 I.A tř.
Podzim 2007: Benátky – Poděbrady 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2008: Poděbrady – Benátky 2:1 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Boh.Poděbrady:
SK Benátky:
doma: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 0:5
venku: 2 - 0 - 1 - 1 – 1 bod – skóre 3:4
Boh.Poděbrady:
doma: 2 - 1 - 1 - 0 – 4 body – skóre 4:3
venku: 2 - 0 - 0 - 2 – 6 bodů – skóre 5:0

CELKEM ze čtyř vzájemných utkání:
SK Benátky – 4 - 0 - 1 - 31 bod, skóre 3:9
Poděbrady – 4 - 3 - 1 - 010 bodů, skóre 9:3

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. p. Hůla Petr z Tlustic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha - západ) a p. Malý Milan z Ondřejova (Praha - východ). Delegátem FAČR je p. Zvonič Josef z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Poděbradech rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 11. kola Krušovického krajského přeboru bude na stadionu v Poděbradech sehráno v SOBOTU 20. října s výkopem v 15:30 hodin. Autobus do Poděbrad vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 11.kolo: FK Bohemia Poděbrady – SK Benátky

Více o soupeři na jeho stránkách: Poděbrady nemají oficiální webové stránky. Řadu informací naleznete na portálu fanoušků: www.kolostav.cz



--> Zpět