Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: TJ Sokol Ovčáry - SK Benátky

V SOBOTU 11.8. zajíždí "A" tým v 1. kole k týmu - TJ SOKOL OVČÁRY.



Kolotoč fotbalového krajského přeboru a tudíž i nová sezóna 2012/2013 se opět rozjíždí. Spolu s ČFL a divizemi tak svým prvním kolem odstartuje také Krajský přebor a I.A třídy. Benátečtí fotbalisté změří v prvním kole vůbec poprvé v historii klubu v mistrovském střetnutí síly s nedalekým Sokolem Ovčáry, který v novodobé historii hrál dlouhá léta v soutěžích ŘKČ a v posledních ročnících se držel na čele třetí fotbalové ligy! Pro letošní ročník však přihlásil pouze krajský přebor. V loňském ročníku Ovčárští skončili v ČFL po nepříliš vydařeném jaře na celkovém 10. místě, což však ovlivnily nejen sportovní důvody... Přesto se se soutěží rozloučily se ctí.

SK Benátky před novou sezónou:
Fotbalisté Benátek budou v novém ročníku zcela jistě chtít skončit mnohem výše, než tomu bylo v loňské sezóně. 12. místo kádru a zázemí klubu rozhodně neodpovídá. V letní pauze také došlo ke zkvalitnění hráčského kádru. Trenéři Sedláček a Kubík museli řešit náhradu za dlouhodobě zraněného brankáře Josefa Bejra.
V kolonce příchodů jsou tato jména. Z loni ještě divizních Polep přišel na hostování zkušený pětatřicetiletý brankář David Procházka, který kromě zkušeností z divize chytal ještě krajský přebor například v Semicích. Na pozici stopera se podařilo ulovit na hostování neméně zkušeného, rovněž pětatřicetiletého Františka Jakubce. Syn internacionála a bývalého hráče Bohemians Františka Jakubce st. ve své kariéře vystřídal několik druholigových klubů. Hrál v Bohemians, Českých Budějovicích, Kladně nebo Mladé Boleslavi. První ligu si však nikdy nezahrál. Naposledy působil v nižších soutěžích v Rakousku. Další posilou obrany, avšak na přestup z FK Mladá Boleslav je Michal Horák, který má třetiligové zkušenosti z mladoboleslavské rezervy a právě Ovčár. Na hostování záložní řadu posílil z divizní Dobrovice Josef Jiránek a Daniel Světlý, který příchází z FK Litol. Z FK Mladá Boleslav bude u Jizery hostovat Martin Vajgl, který v minulosti již jednou v Benátkách působil. Kromě toho hrál za mladoboleslavské béčko třetí ligu a byl také oporou divizní Velimi.
V kolonce odchodů jsou pak například jména. Hostování v Benátkách ukončili. Jan Cruz (nyní I.A – Zeleneč), Jan Reichert (nyní I.A – Zeleneč), David Šťastný (U21 – návrat Mladá Boleslav), povoleno hostování bylo Milanu Korejzovi (Divize – FK Litol) či Vojtěchu Šestákovi (I.B – Sokol Pěčice). (viz. změny v kádru).

Benátky v letní přípravě:
V přípravě pak Benátky sehrály celkem pět přípravných zápasů s naprosto vyrovnanou bilancí. Dvě výhry, dvě porážky a jedna remíza. (viz. přípravná utkání).

Ovčáry v letní přípravě:
Také Ovčáry sehrály několik přáteláků, z nichž například 4:0 porazily I.B třídní Milovice 4:0 a v generálce pak přehrály účastníka Ústeckého přeboru SK Mondi Štětí 5:2.

Představení soupeře – TJ Sokol Ovčáry:
V průběhu loňské sezóny po krátké těžké nemoci nečekaně odešel strůjce ovčárského zázraku Stanislav Ondrák st., který tým jako prezident dotáhl z III. třídy mělnického okresu až do republikové Třetí fotbalové ligy ČFL. Pozici prezidenta klubu tak převzal jeho syn Stanislav Ondrák ml., který stále aktivně hraje. Co se hráčského kádru týče, tak z loňské třetiligového kádru v Ovčárech zůstali brankář Radim Straka (v minulosti například Bohemians Praha), již zmiňovaný osmatřicetiletý veterán Stanislav Ondrák ml., obránci Jan Studený (současně asistent trenéra), Martin Viskup, Dušan Kudela (syn dlouholetého sekretáře klubu), dále rychlonohý záložník Aleš Maršner (hrál ve Slovanu Liberec) a kanonýři minimálně třetiligového formátu Petr Hyka a Tomáš Hašler (kopal ligu ve Slavii Praha). Do Ovčár se pak vrátil někdejší stálice Radek Pechar (naposledy Zápy) a Michal Voljanskij s Petrem Rubešem (naposledy oba Pšovka Mělník). Voljanskij v minulosti také hrál v Benátkách a vstřelil řadu přeborových gólů. Zcela novými posilami jsou pak mladíci Josef Ryba z Neratovic, Jakub Michalík z Velkého Borku, Hynek Tříska ze Mšena, Miroslav Baloun z Brandýsa n. L. a Tomáš Kopejsko z Čelákovic. „V přípravě překvapili. Baloun a Kopejsko si určitě řekni o základní sestavu,“ hodnotí nové akvizice prezident Ondrák ml.. „V generálce nenastoupili Viskup s Hašlerem, do prvního mistráky bychom však měli být kompletní. Doufáme, že vše bude fungovat a budeme se pohybovat na čele tabulky,“ přeje si stoper Ondrák. Trenérské taktovky se ujal dlouholetý asistent Miroslav Sankot. Pavel Janeček totiž odešel trénovat třetiligovou Roudnici nad Labem.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Popovic u Benešova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Hocek Petr ze Struhařova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Delegátem ČMFS je p. Zvonič Josef. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Ovčárech rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 1. kola krajského přeboru bude na stadionu v Ovčárech sehráno v SOBOTU 11. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Autobus do nedalekých Ovčár vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v prvním venkovním utkání krajského přeboru v nové sezóně 2012/2013 a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 1.kolo: TJ Sokol Ovčáry – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL OVČÁRY

Článek z novin Mělnického deníku: 1. kolo Ovčáry - Benátky ZDE!

--> Zpět