Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: FK Čáslav "B" - SK Benátky

V SOBOTU 12.5. zajíždí "A" tým ve 25. kole k týmu - FK ČÁSLAV "B".



V dalším přeborovém kole budou benátečtí fotbalisté zajíždět na půdu celku FK Čáslav „B“ a cíl nemůže být jiný, než zisk všech tří bodů. Už šest zápasů v řadě totiž Benátečtí nepoznali chuť vítězství a nebezpečně se jim přibližuje spodek tabulky. Z dvanáctého místa tedy bude utkání s rezervou druholigového čáslavského celku velice důležité. Čáslav „B“ totiž okupuje třináctou příčku, hned za benáteckým týmem. Ve 24 zápasech získalo mužstvo z Čáslavi 8 výher, 2 remízy a 14 porážek. Při skóre 35:43 má 26 bodů, jen o dva méně, než právě Benátky (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Čáslav „B“).

NA PODZIM doma s Čáslaví „B“:
Na podzim se ve vzájemném duelu z těsné výhry radovaly Benátky. Do vedení je ve 33. minutě poslal mladší z bratrů Korců Michal a stanovil poločasový stav 1:0. V 58. minutě se pasivnější hosté přece jenom zásluhou Špičáka dočkali vyrovnání, avšak spravedlivou výhru 2:1 pro Benátky trefil v 65. minutě Jan Cruz. V tomto kole také na lavičku Benátek usedli nový trenéři Sedláček – Kubík, kteří nahradili odvolanou dvojici Samuel – Nejedlý (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole před téměř čtyřmi stovkami diváků hostili v derby utkání Dobrovici a nepředvedli vůbec špatný výkon. V současné době ale má na horkého aspiranta postupu do divize herně málokdo. Svou formu celek od cukrovaru potvrdil i na benáteckém pažitu, kde nakonec zvítězil 3:1. Dvěma góly se blýskl ghanský střelec Musa Ansuma, který vládne kanonýrům celého krajského přeboru. Třetí gól přidal Vladyka. Jediný zásah Benátek obstaral Reichert (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Návrat hráčů do sestavy Tatranu Sedlčany v důležitém zápase s Čáslaví „B“ zajistil tři body. Tatran zvítězil zcela zaslouženě 3:0 a posunul se na desáté místo. Branky do sítě rezervy druholigového mančaftu stříleli Bartoš a M. a R. Valsové (článek z utkání 1 a 2).
FK Čáslav „B“ nastoupila v minulém 24. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Vocel – Vajgl, M. Výborný, Váňa, Svoboda – O. Tomíšek, Zikmunda (70. Dittrich), Vondra, Žiak – Špičák (75. T. Výborný), Maxa

Představení soupeře – FC Zenit Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize pohybuje spíše v dolních patrech tabulky, v současné době má pětibodový náskok nad hranicí sestupu. Do konce druhé ligy zbývají tři kola a situace tedy ještě není jasná. Největším úspěchem klubu je datován o tři sezóny zpět (Čáslav si totiž dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize), kterou však kvůli nedostatku financí a neodpovídajícímu stadion nuceně odmítla. Také čáslavská rezerva se pohybuje v dolní polovině tabulky. Kádr béčka tvoří především mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému fotbalovému vývoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován o několik hráčů širšího kádru áčka. Nejlepším střelcem týmu je zatím s osmi zásahy Jakub Špičák, který se právě prosadil i na benáteckém hřišti v podzimním duelu. Jen o dva góly méně má na svém kontě Vladimír Maxa. Jejich zásahy dohromady znamenají téměř polovinu všech nastřílených branek v letošním ročníku krajského přeboru. Svými zásahy letos pomohli i hráči s druholigovými či dokonce prvoligovými zkušenostmi, jako jsou Michal Žiak či Marian Timm. Trenérem mužstva je někdejší ligový fotbalista Jiří Antoš. Dlouhovlasý blonďák svou kariéru začínal v Sokolu Dětenice nedaleko Mladé Boleslavi. Poté právě v tehdejší AŠ Mladá Boleslav působil. Dalšími jeho štacemi byl Mělník, Milíčeves, Kolín a poté už prvoligová pražská Dukla, Příbram a Viktorka Plzeň. Tento kouč, kterého určitě ze střídačky uslyšíte, tak svým svěřencům může rozhodně dávat své cenně získané zkušenosti!

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Benátečtí se utkali s rezervou Čáslavi již pětktát.
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Benátky – Čáslav „B“ 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Čáslav „B“ – Benátky sobota 12.5.2012
Statistika: Z pěti vzájemných zápasů mají Benátky 9 bodů, skóre 8:10. Rezerva Čáslavi 6 bodů, skóre 10:8.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kovář Otto z Jílového u Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Mrázek Radek z Vrchotovývh Janovic a p. Kaucký Miloš z Benešova. Delegátem ČMFS je p. Cyprián Otakar. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Čáslavi rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 25. kola krajského přeboru bude na stadionu ve Vodrantech v Čáslavi sehráno v SOBOTU 12. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 25.kolo: FK Čáslav „B“ – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: FK ČÁSLAV „B“



--> Zpět