Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 10.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 10.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



Sokol Libiš (6.místo/16 bodů) – Polaban Nymburk (13./8), SO 15.10., 10:15, (hl. rozhodčí Košťálek Jiří)
Kdy padne libišská pevnost? Venku se Sokolu mnoho nedaří, naposledy podlehl těsně vedoucí Kutné Hoře, ale doma ještě letos nezaváhal. Hostující Polaban ale venku naopak ještě nevyhrál. V jejich zápasech padá hodně gólů, tak se mohou diváci těšit. Zajímavostí je, že nymburský obránce a pilíř Jan Bobek atakuje se šesti brankami čelo tabulky střelců, přičemž čtyři vstřelil ale z pokutových kopů.

SK Rakovník (14./6)– SK Úvaly (5./18), SO 15.10., 15:30 (Kovář Otto)
Domácí SK vstoupil do sezóny pěti porážkami v řadě, ale pak dokázal vybojovat dvě domácí výhry nad Čáslaví a Dobřichovicemi. Přidají další body s nebezpečnými Úvaly? Úvalští začali sezónu dobře, ale postupně se jim trochu rozpadl kádr vinou zranění a poslední dva zápasy na hřištích soupeřů prohráli. Nastupovat nemohou např. Macek, Malík, Matějka, Kokeš, kteří hodně chybí. V loňském ročníku uspěli vždy domácí - ouvaláci vyhráli 3:1, v Rakovníku zvítězili domácí 2:1.

Slavia Louňovice (7./16) – FK Dobrovice (3./18), SO 15.10., 15:30 (Čermoch Jakub)
Pouhých šestnáct branek padlo v zápasech Louňovic. Naopak hosté patří k týmům s nejlepší ofenzivou. Slavia doma prohrála jen s Českým Brodem. V minulém kole dokázala vybrat i Nové Strašecí. K týmu hostů po třetím kole nastoupila nová trenérská dvojice Fuka, Maruška a pod jejich vedením podlehli poouze těsně v Sedlčanech. Opřít se mohou o pětigólové borce - středopolaře Jiřího Gábu a útočníka tmavé pleti Ansumu Musu. V domácím týmu skóroval pětkrát Štěpán Böhm.

SK Český Brod (2./20) – Sokol Nové Strašecí (4./18), SO 15.10., 15:30 (Kabyl Jiří)
Toto by mohl být magnet kola! Domácí si již nemohou dovolit další ztrátu v honbě za první příčkou, novostrašečtí by porážkou zvětšili odstup na čelní pozice. Český Brod poprvé padl až v osmém kole právě na domácím trávníku s Kutnou Horou. A v minulém kole uhrál pouze remízu v Nymburce. Hostující Sokol prohrál v minulém kole s Louňovicemi na svém hřišti. Podle různých indicií tuto prohru neunesli a po zápase se strhla u kabin bitka, kterou ovšem "nikdo" neviděl.

ČLU Beroun (8./14) - Tatran Rakovník (9./12), SO 15.10., 15:30 (Richtár Lukáš)
Souboj dvou přímých sousedů v tabulce. Domácí před sezónou avizovali hlavně boj o záchranu, ale po šestém kole se vhodně posílili (Bůch, Zelenka, Řepka) a následující tři kola plně bodovali. Sice je pořád zčásti trápí marodka, ale dokáží si se s tím vypořádat. Navíc na domácím hřišti ještě letos neprohráli. V minulém kole vyprovodili rakovnický SK výsledkem 3:0. Hostující Tatran naproti tomu venku ještě nezískal ani bod, trápí ho také marodka, která se ale pomalu vyprazdňuje. V minulém kole se plně projevil kanonýr Matyáš Kudela, který dvěma góly zařídil domácí výhru nad Mnichvým Hradištěm 2:0. V loňských vzájemných zápasech vždy platilo pořekadlo "Můj dům, můj hrad".

Tn.Sedlčany (11./10) - Sokol Dobřichovice (10./10), NE 16.10., 15:30 (Matějček Milan)
Další zápas sousedů v tabulce a zároveň nováčků soutěže. V zápasech těchto týmů padá většinou dost branek. Oba soupeři nedisponují příliš pevnými obranami, dobřichovičtí navíc patří k nejlépe střílejícím týmům. Však v jejich dresu nastupuje současný vládce střelecké tabulky Petr Kalivoda. Sokol ale na cizích hřištích získal pouze jeden bod za úvodní remízu v Berouně. Vypořádat se budou muset také s absencí Tomáše Debnára, který bude pykat za čtyři žluté karty. Domácí mládí ještě letos na svém hřišti neprohrálo, ale v posledním kole si přivezlo debakl 1:6 z Čáslavi. Loni spolu tito sokové bojovali v I.A třídě a úspěšnější byli dobřichovičtí, protože v Sedlčanech uhráli remízu 1:1 a doma zvítězili 2:0. Jak tomu bude letos v KP?

Mnichovohradišťský SK (16./5) - Sparta Kutná Hora (1./24), NE 16.10., 15:30 (Pavelka Jaroslav)
Souboj prvního s posledním svádí k myšlence, že se bude jednat o jasný zápas. Ale to je jen zdání... Vždyť domácí na svém hřišti prohráli pouze dvakrát. Hned v úvodu podlehli ve vyrovnaném mači těsně Úvalům 0:1, poté domácí remíza 1:1 v "derby" s Benátkami, následovala remíza s Č. Brodem 2:2, výhra nad SK Rakovník 3:2. V posledním domácím zápase podlehli vysoko 1:5 Berounu. V sestavě budou muset nahradit Jakuba Špetlíka, který viděl v minulém kole v Rakovníku, kde MSK prohrál 2:0, červenou kartičku. Sparta bude jistě chtít prodloužit sérii pěti vyhraných zápasů v řadě. Prosadit se může sedmigólový Jiří Luňáček. Otázkou je, zda bude moci již nastoupit zraněný kapitán Pavel Růžička. Tyto týmy se spolu střetávaly v I.A třídě a v posledních vzájemných zápasech vždy plně bodoval tým na vlastním hřišti. Jak to dopadne v konfrontaci o soutěž výše?

SK Benátky n.J. (15./5) – FK Čáslav "B" (12./9), NE 16.10., 15:30 (Nehasil Karel)
Vedení benáteckého klubu už neustálo neuspokojivé výsledky týmu vedeného trenérskou dvojicí Samuel, Nejedlý a v týdnu tyto trenéry odvolalo. Týmu se ujal Vladimír Sedláček, bývalý ligový hráč Bohemians, kterému bude dočasně asistovat Aleš Kubík, současný trenér rezervy Benátek. Dokáží domácí nabudit, aby protrhli pětizápasovou šňůru bez bodového zisku? Obejít se ale musí bez Radka Šimka, který za urážku rozhodčího J.Svobody v Nymburce vyfasoval osmizápasový flastr. Ale to ho až tak zase mrzet nemusí, neboť o tři dny později se zranil v pohárovém utkání v Rejšicích a je tak do konce podzimní části stejně mimo hru. Ani čáslavští nemohou být se začátkem sezóny spokojeni. V minulém kole rozstříleli Sedlčany 6:1. Znamená to snad probuzení a obrat k lepšímu? Trenér hostů Jiří Antoš dává hodně příležitostí mladým borcům a nejinak tomu nejspíš bude i v Benátkách, protože čáslavské áčko nastupuje ke svému mistráku ve stejný čas. Také v zápasech těchto celků platilo v loňském ročníku "Můj dům, můj hrad". Bude platit i letos?



--> Zpět