Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání 14:30 hod.: SK Benátky – FK Čáslav „B“

V NEDĚLI 16.10. hostíme v 10. kole na domácím trávníku - FC ZENIT ČÁSLAV "B".



Pod vedením nového trenérského tandemu Vladimír Sedláček a Aleš Kubík vstoupí benátečtí fotbalisté do dalšího kola krajského přeboru. V desátém mistrovském utkání Benátky doma přivítají FC Zenit Čáslav „B“ a cílem je jednoznačně bodovat. Situace v přeborové tabulce totiž není pro Benátecké vůbec růžová. Hráči od Jizery jsou totiž na předposledním místě tabulky s pouhými pěti body. Čáslav „B“ momentálně okupuje 12. příčku a bodů má celkem devět (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Zenit Čáslav "B").

V LOŇSKÉ sezóně proti Čáslavi „B“:
V loňské sezóně měly Benátky se svým soupeřem z Čáslavi vyrovnanou bilanci jedné výhry a jedné prohry, a také vyrovnané skóre 4:4. Na hřišti dnes již bývalého Zenitu Benátky utrpěly vysokou porážku 0:3, o dvě branky se postaral Brožík a jednu přidal Svoboda (článek z utkání). Vysokou porážku však Benátky svému sokovi na jaře oplatily, doma jej porazily 4:1. Tři branky vstřelil kanonýr Aleš Kohout, jednu přidal Ondřej Jech (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole na hřišti Dobrovice ani jednou nevystřelily na branku, a tak těžko mohly pomýšlet na nějaký úspěch. Naopak domácí fotbalisté Gába, Kořínek a Miškovský mířili přesně a někdejší divizní účastník tak přesvědčivě zvítězil 3:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Čáslav „B“ si v minulém kole doma doslova otevřela střelnici, když staronového nováčka soutěže Sedlčany doslova rozstřílela 6:1. Rozhodnuto bylo již po prvním poločase, kdy domácí skórovali hned čtyřikrát. O branky vítězů se postarali Maxa 2, Žiak, Špičák, Dittrich, V. Zikmunda. "Konečně jsme dokázali dát nějaké branky, dnes to ale byl i pěkný výkon," byl po zápase spokojen trenér Jiří Antoš (článek z utkání 1 a 2).

Představení soupeře – FC Zenit Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize pohybuje spíš v dolních patrech tabulky, avšak v klidnějších vodách a problémy s udržením soutěže v Čáslavi zdá se mít nebudou. Soutěž je ještě dlouhá a stát se může cokoliv. Největším úspěchem klubu je datován o tři sezóny zpět (Čáslav si toti dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize), kterou však kvůli nedostatku financí a neodpovídajícímu stadion hrát nemohla. Od sestupu áčko nyní dělí pouhé dva body. Také čáslavská rezerva se pohybuje v dolní polovině tabulky. Kádr béčka tvoří především mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému fotbalovému vývoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován vždy o několik hráčů širšího kádru áčka. Nejlepším střelcem týmu je zatím se třemi trefami Vladimír Maxa. Jednu branku za rezervu letos vstřelil Marián Timm. Mladý slovenský útočník si první ligu zahrál v Českých Budějovicích a patří samozřejmě do kádru áčka. Druhou ligu v Čáslavi hraje také Michal Žiak, tento dvacetiletý hráč skóroval v minulém utkání proti Sedlčanům. Trenérem mužstva je někdejší ligový fotbalista Jiří Antoš. Dlouhovlasý blonďák svou kariéru začínal v Sokolu Dětenice nedaleko Mladé Boleslavi. Poté právě v tehdejší AŠ Mladá Boleslav působil. Dalšími jeho štacemi byl Mělník, Milíčeves, Kolín a poté už prvoligová pražská Dukla, Příbram a Viktorka Plzeň. Tento kouč, kterého určitě na střídačce nepřehlédnete, tak svým svěřencům může rozhodně dávat své cenně získané zkušenosti!

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Benátečtí se utkali s rezervou Čáslavi již čtyřikrát.
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Statistika je vyrovnaná. Ze čtyř vzájemných zápasů mají Benátky a rezerva Čáslavi 6 bodů. A co se týče skóre? To je malinko ve prospěch Čáslavi a to 9:6.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel z Poříčan a na pomezí mu budou pomáhat p. Myška Roman z Poděbrad a p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Delegátem ČMFS je p. Hůlka Jaroslav. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 10. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 16. října s výkopem v 15:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 10.kolo: SK Benátky – FC Zenit Čáslav „B“

Více o soupeře na jeho stránkách: FC ZENIT ČÁSLAV

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět