Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 7.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 7.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



ČLU Beroun (12.místo/5 bodů) – Sokol Libiš (4./13), SO 24.9., 16:30, (hl. rozhodčí Chovanec Petr)
Ve vzájemných zápasech těchto dvou celků v posledních třech sezónách zůstaly vždy body na kontě domácího celku. Bude tomu tak i letos? Berounu se zatím nedaří podle jejich představ, ale doma letos ještě neprohrál. Podle trenéra Laciny je letošním cílem hlavně záchrana a k tomu patří bodovat na vlastním hřišti. Branku hájí posila z Motorletu Filip Pettík. Naopak Libiš je letos (pro někoho možná překvapivě) "v laufu", ale ze dvou venkovních zápasů jen remizovali v Benátkách. Navíc se v tomto zápase musí obejít bez vykartovaného (4 ŽK a možná i zraněného) kapitána a tahouna týmu Petra Pochmana.

Tatran Rakovník (8./9) – SK Český Brod (1./16), SO 24.9., 16:30 (Hůla Petr)
Lídr tabulky, který letos ještě neprohrál, zajíždí na hřiště rakovnického Tatranu, který je doma zatím stoprocentní. Která série bude pokračovat? Pokud vezmeme v potaz loňské souboje, tak si body v obou vzájemných utkáních vždy odvezl hostující celek. V domácím dresu chyběl v posledním zápase pilíř obrany Petr Vecka, za českobrodské naopak nenastoupila letní posila s ligovými zkušenostmi Jiří Krejcar. V Louňovicích rovněž musel pro zranění opustit hřiště rakovnický šutér Matyáš Kúdela.

Sokol Nové Strašecí (6./12) – Tn.Sedlčany (10./7), SO 24.9., 16:30 (Novotný Petr)
Domácí Sokol na svém hřišti ještě neprohrál, hostující Tatran naopak žádné body ještě neimportoval. Hosté se budou muset obejít bez zkušeného obránce Josefa Bartoše, vykartovaného (4 ŽK) Petra Matouška a bez dalšího obránce Zdeňka Janouška. Zdá se to jako výhodná pozice pro zkušený domácí celek, ale mladíci ze Sedlčan body zadarmo jistě nedají.

FK Dobrovice (5./12) – SK Úvaly (3./15), SO 24.9., 16:30 (Richtár Lukáš)
Tento zápas jednoznačným tahákem kola. Dotáhne se Dobrovice k čelu tabulky nebo se naopak odstup zvětší? Domácí FK doma naposledy prohrál 16. dubna 2011 s postupujícími Neratovicemi 0:1. Hostující SK již ale dokázal letos přivézt zvenku dvakrát plný počet bodů. V loňské sezóně byly úspěšnější Úvaly, které v Dobrovici zvítězily a doma uhrály remízu.

Mnichovohradišťský SK (16./2) – SK Rakovník (14./3), NE 25.9., 16:30 (Brejník Aleš)
V neděli nás čekají hlavně zápasy, které budou míchat pořadím v konci tabulky. V jednom z nich přivítá MSK, který ještě nezažil radost z výhry, celek SK Rakovník, který se první výhrou (a vůbec prvním bodovým ziskem) po minulém kole odpoutal z poslední příčky, kam spadl právě domácí MSK. Domácí se musí ale v tomto zápase obejít bez vyloučeného gólmana Jaroslava Moce a vykartovaného (4 ŽK) defenzivního Jakuba Špetlíka. Hosté budou chtít jistě navázat na první bodový zisk, ale proti MSK bojujícímu o první výhru to bude těžké.

Pol.Nymburk (13./4) – SK Benátky n.J. (11./5), NE 25.9., 16:30 (Svoboda Jindřich)
Další mač ze spodku tabulky. Ani jednomu týmu se zatím moc nedaří. Tak kdo bude tím šťastnějším? Polaban v posledních dvou zápasech vedl několik minut před koncem 3:1, přesto v jednom odešel poražen 4:3 a v Sedlčanech domácí v závěru urvali remízu 3:3. Leží na domácích deka z nepovedených závěrů? Využijí toho benátečtí, kteří zvenku dovezli zatím jen jediný bod za remízu v Mn. Hradišti?

FK Čáslav "B" (15./3) – Sokol Dobřichovice (9./7), NE 25.9., 16:30 (Matoušek Lukáš)
"A" tým Čáslavi odjíždí ve shodném čase k zápasu druhé ligy do Třince a tak se nedá předpokládat nějaké veliké posilování juniorky. Přesto mají domácí velkou příležitost získat v tomto utkání body, protože hosté venku příliš nezáří. Přivezli pouze bodík za remízu v Berouně. V tomto utkání už může nastoupit kanonýr Petra Kalivoda, kterému disciplinární komise zbytek trestu prominula. Ovšem Zdeněk Vršecký bude v tomto utkání pro jednozápasový trest (ČK) chybět. Začnou konečně domácí střílet branky? Dosavadní tři jsou nejhorší bilance v soutěži.

Sparta K.Hora (2./15) – Slavia Louňovice (7./10), NE 25.9., 16:30 (Matějček Milan)
Tento zápas můžeme nazvat "malým" derby Sparta vers. Slavia. Ve kterém zápase uspěje Sparta a kde Slavia? Domácí Sparta (kutnohorská) v Lorci neprohrála už od 1. května 2011 a navíc má ve svém středu současného nejlepšího střelce soutěže Jiřího Luňáčka (6 branek). Dokáže se nejofenzivnější tým soutěže prosadit i proti nováčkovi, v jehož zápasech padá nejméně gólů (pouhých 9) a který prozatím nejméně inkasoval (jen čtyřikrát)? S ambiciózním celkem Louňovic se K. Hora utkala v letošní letní přípravě na hřišti na Vyžlovce a uhrála remízu 2:2, když vedení 2:0 pustila během druhého poločasu. Kádry obou týmů se od přípravy budou asi hodně lišit a tak uvidíme v neděli večer, zda Sparta bude stále útočit na přední pozice. Prohra Slavie pak nejspíš posune hosty do spodní poloviny tabulky, naopak výhrou by si upevnili své postavení v polovině horní.

--> Zpět