Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: SK Pol.Nymburk - SK Benátky

V NEDĚLI 25.9. zajíždí "A" tým v 7. kole k týmu - SK POLABAN NYMBURK.



V neděli 25. září čeká benátecké fotbalisty již sedmé kolo krajského přeboru, v němž budou cestovat na půdu nedalekého SK Polabanu Nymburk, tedy ke staronovému účastníku krajského fotbalového přeboru. Oba celky vstoupily do soutěže ne zrovna povedeně, na svém kontě totiž nemají tolik bodů, kolik by si určitě představovaly. Nymburským zatím patří 13. příčka, z šesti zápasů totiž jeden vyhráli, jeden zremizovali a čtyřikrát svým sokům podlehli. Skóre pak Polaban má záporné – 12:18 (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Pol.Nymburk).

NAPOSLEDY Benátky s Nymburkem:
Benátky se s Nymburkem naposledy střetly v přeborové sezóně 2009/2010, ve dvou zápasech se zelenobílým celkem urvali Benátečtí celkem čtyři body – za domácí remízu 1:1 (článek z utkání) a za vítězství na půdě soupeře v poměru 2:1 (článek z utkání). Nymburk pak v této sezóně sestoupil do I.A třídy.

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole na domácí půdě s Kutnou Horou zaslouženě prohrály. Na Šimonovu branku totiž za celý zápas vyslali jen jednu střelu a získat z takového utkání nějaký bod by se spíše rovnalo velkému fotbalovému zázraku. S chutí hrající Kutná Hora chyby v benátecké obraně trestala a také potrestala celkem třemi vstřelenými brankami (článek z utkání).

MINULÉ kolo Pol.Nymburk:
Ani tři branky venku nestačily Nymburským fotbalistům na výhru. V zápase dvou loňských postupujících z I.A třídy se nakonec body dělily. Po vyrovnaném poločase 1:1 padlo více branek v půli druhé. Za Nymburk dvakrát mířil do černého Mareš a z pokutového kopu se trefil Bobek (článek z utkání 1 a 2).
Pol.Nymburk nastoupil v minulém 6. kole venku proti Sedlčanům (3:3) v této sestavě: Doležal – Nedorost, Ott, Říha – Jareš, Holý, Bobek, Škarecký, Čerych (46. Jech) – Mareš, Ryšánek

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Polaban Nymburk, který v loňské sezóně spolu s Louňovicemi a Mnichovým Hradištěm postoupil z I.A třídy skupiny B do krajského přeboru, to jako nováček určitě nebude mít lehké. Vždyť úvod soutěže to jasně naznačuje. V ročníku 2009/2010 v Nymburce ještě působil Stanislav Bejda, který se mihl na půl roku také v Benátkách. Ten v současné době v přeboru pokračuje, přes divizní Český Dub se nedostal opět do Nymburka, nýbrž do týmu konkurenta z Mnichova Hradiště. Spolehlivým článkem sestavy je bezesporu zkušený brankář Doležal, oporou nymburského celku je pak například stoper Jiří Ott nebo záložník Martin Škarecký, který loňskou sezónu strávil v divizní Velimi. Před několika lety se také zkoušel prosadit tehdy do kádru tehdy ještě druholigové Mladé Boleslavi. Pozor si Benátečtí určitě budou muset dát na prozatím nejlepšího střelce týmu Jana Bobka, jenž vstřelil čtyři branky. Tři góly pak zaznamenal Pavel Mareš, z toho dva v předchozím duelu v Sedlčanech. Zkušenosti z několika divizních zápasů má také vzrůstem malý, ale šikovný hráč Filip Říha, jenž hrál v Litoli. Do týmu Nymburka přišel v minulém týdnu také na hostování z Benátek Ondřej Jech, který v Nymburce bydlí a ještě na podzim hájil barvy právě benáteckého týmu. Trenérem nymburského týmu je pak pan Lukáš Vlk.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem ČMFS je p. Holý Václav. Uvedenému triu rozhodčích pak přejeme, aby se jim v Nymburce rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 7. kola krajského přeboru bude na stadionu v Nymburce sehráno v NEDĚLI 25. září s výkopem v 16:30 hodin. Autobus do Nymburka vypraven nebude. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 7.kolo: SK Polaba Nymburk – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK POLABAN NYMBURK



--> Zpět