Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 5.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 5.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



Sokol Libiš (5.místo/7 bodů) – SK Rakovník (16./0), SO 10.9., 10:15, (Mrázek Radek)
Tradičně v sobotním dopoledni odehraje svůj domácí zápas rozjetá Libiš a tentokrát přivítá celek z Rakovníka, který ještě nedokázal bodovat. Domácí Sokol doma ale neprohrává, naposledy na svém trávníku podlehli 30.4.2011 Českému Brodu, na jehož trávníku prohráli poprvé i v letošní sezóně právě v minulém kole. Libišští se budou muset obejít bez potrestaného Pražáka. Vedení SK dává nadále důvěru trenérovi Suchánkovi a tak uvidíme, s jakou taktikou či sestavou proti Libiši vyrukují.

Tatran Rakovník (8./6) – SK Benátky n.J. (11./5), SO 10.9., 17:00 (Hocek Petr)
Domácí zahájili letošní ročník solidně a v domácích zápasech zatím uhráli plný počet bodů. Výrazněji střelecky se bude jistě chtít prosadit Matyáš Kúdela, který v létě přišel z Nového Strašecí. Benátečtí zatím nejsou plně spokojeny se svými bodovými zisky, ale v minulém kole si spravili chuť jednoznačnou domácí výhrou s Berounem. Venku se jim ale historicky moc nedaří, v loňském ročníku na Tatranu prohráli 2:1 brankou v 92. minutě!

ČLU Beroun (12./4) – Slavia Louňovice (10./6), SO 10.9., 17:00 (Svoboda Jindřich)
Domácí nejsou v optimální pohodě, v jaké zakončili jarní část loňského ročníku. Došlo k obměně kádru, trápí je zranění. Disponují ale kvalitním gólmanem Pettíkem z Motorletu, který je uchránil v minulém kole vyššímu debaklu. Na domácí půdě ještě letos neprohráli. Pro louňovickou Slavii je to druhý zápas v sezóně na cizím hřišti a v tom prvním prohráli jasně v Libiši.

Sokol Nové Strašecí (2./9) – Sokol Dobřichovice (6./7), SO 10.9., 17:00 (Malý Milan)
Souboj dvou současných nejlepších kanonýrů soutěže. Domácí Jan Ducár střelecky nahradil Matyáše Kúdelu, ale v posledních dvou zápasech vyšel střelecky naprázdno. Hostující Patr Kalivoda naopak pálí stále. N. Strašecí padlo poprvé v minulém kole, když v pohledném zápase prohráli na hřišti čáslavské juniorky posílené o některé hráče "A" týmu. Dobřichovice po vysoké prohře v Kutné Hoře minule přestřílely Nymburk 4:2.

FK Dobrovice (7./6) – FK Čáslav "B" (13./3), SO 10.9., 17:00 (Vilhelm Jakub)
Toto utkání by mohlo být tahákem kola. Čáslav v Dobrovici v loňské sezóně uhrála remízu 1:1. V mužstvu Dobrovic také došlo v minulém týdnu před utkáním na SK Rakovník ke změně na trenérském postu. Z trenérské židle byl odvolán Pavel Šafář a utkání vedl a tým Dobrovic zatím vede asistent Jiří Maruška. Dobrovice předvádí stále kvalitní výkony, které ji vždy zajistí horní příčky tabulky. Na svém pažitu naposledy prohráli 16.4.2011 a týmem Neratovic. V jaké sestavě ale nastoupí hostující Čáslav? Letošní ročník začala špatně, první tři body (a také první branky) si připsala až v minulém kole.

Mnichovohradišťský SK (15./1) – SK Č.Brod (1./12), NE 11.9., 17:00 (Šimůnek Milan)
Nováček soutěže, kterému se příliš nedaří, přivítá lídra soutěže. Domácí mají na kontě pouhý jeden bod za domácí remízu s Benátkami, naopak českobrodští jedou na vítězné vlně a ještě neztratili. V zápasech domácího týmu padá zatím nejméně branek (pět ve čtyřech zápasech), ale hosté již zasáhli do černého jedenáctkrát. Potrápí Hradiště Brod?

Polaban Nymburk (14./3) – SK Úvaly (4./9), NE 11.9., 17:00 (Vlk Miroslav)
Další nováček přeboru, jemuž se také zatím mnoho nedaří, bude hostit jiného aspiranta na přední umístění. V minulém kole se dvakrát trefili do sítě domácí obránce Jan Bobek, což ale k výhře u nováčka v Dobřichovicích nevedlo, a hostující Lukáš Marek, který svými góly porazil K. Horu. Kdo bude úspěšnější nyní?

Sparta Kutná Hora (3./9) – Ttran Sedlčany (9./6), NE 11.9., 17:00 (Nehasil Karel)
Lorec býval v I.A třídě nedobytnou baštou, pak se hradby trochu sesypaly, ale nyní Sparta doma opět vládne. Naposledy podlehla na svém hřišti 1.5.2011 Novému Strašecí. Sparta uvítá pravděpodobně nejmladší celek krajského přeboru (21,5 roku), který předvádí fotbal poplatný svému mládí - rychlý, běhavý, důrazný. Však si také vysloužili již 12 žlutých karet a Jakub Čejda bude již za čtyři obdržené pykat. Hosté se budou muset obejít i bez zkušeného Josefa Bartoše, stálého člena obranných řad, který bude pracovně mimo republiku. K nejlepším hráčům patří bratři Valsové, Soldát, Fejtl,...

--> Zpět