Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: Tatran Rakovník - SK Benátky

V SOBOTU 10.9. zajíždí "A" tým v 5. kole k týmu - TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK.



Fotbalový krajský přebor pokračuje o nadcházejícím víkendu svým 5. kolem. Benátečtí fotbalisté po prvním tříbodovém zisku budou cestovat na půdu dalekého soupeře – TJ Tatranu RAKO Rakovník. Nováček loňského ročníku si dlouhou dobu vedl až nadmíru zdatně, držel se v samém popředí tabulky. Nakonec ale skončil na 12. místě, tedy těsně za Benátkami. Nyní má Tatran za dvě výhry a dvě porážky šest bodů. Při vyrovnaném skóre 7:7 mu patří současná 8. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran RAKO Rakovník).

V LOŇSKÉ sezóně proti Tn.Rakovník:
V loňském ročníku sehráli Benátečtí v Rakovníku vyrovnané utkání, kterému by minimálně slušela remíza. Na branku Hůly z prvního poločasu odpověděl v tom druhém po rohovém kopu Aleš Kohout, a poté měl dokonce otočení stavu na kopačce Novotný, avšak neproměnil. A tak v nastaveném čase Vecka vystřelil Tatranu tři body (článek z utkání).
V jarní odvetě se Benátky svému sokovi odvděčily a u Jizery mu připravily nejtěsnější porážku 0:1. O jedinou branku zápasu se v první půli postaral z trestného kopu přesně zakončující Aleš Kohout (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky doma hostily Beroun a nic jiného než tři body u Jizery nebraly. Berounští domácího gólmana Bejra prověřili jen ve dvou případech, jinak se spíše bránili. Domácí tak svou převahu korunovali celkem třemi góly, o které se postarali Vodáka a bratři Korcové (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tn.Rakovník:
Rakovnický Tatran o předchozím víkendu byl hostem na půdě staronového týmu v krajském přeboru Sedlčan. Střetly se tak dva celky, které mají název Tatran. Trenér Eck po zápase lamentoval na nepovedené závěry obou poločasů, kdy Rakovničtví vždy inkasovali. Z půdy shodou okolností také Tatranu si tak Rakovník nedovezl ani bod, prohrál totiž těsně 2:3. O branky hostí se postarali Kučera s Hůlou (článek z utkání).
Tn.Rakovník nastoupil v minulém 4. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Zach – Vecka, Čermák, Havel, Hvězda (70. Hůla) – Poula (46. Zmeškal), Větrovský, Melichar (70. Hájek), P. Kučera – Kudela, Stuchl

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa.
V úvodu sezóny museli v rakovnickém týmu řešit jednu nepříjemnost, těsně před začátkem soutěže se totiž v hlavičkovém souboji s protihráčem zranil kapitán týmu Tomáš Kapoun a diagnóza zněla prasklá lícní kost. Kostru týmu tvoří několik zkušenějších fotbalistů a také jedna velká letní posila. Svým zarputilým stylem, výbornou kopací technikou a útočnými výpady se pak vyznačuje ostřílený zadák Martin Havel, někdejší obránce třeba Nového Strašecí. Pozor je třeba si určitě dát na rychlého útočníka Zdeňka Zmeškala, který si zahrál 2. ligu za HFK Olomouc a 3. ligu, konkrétně Moravskoslezskou fotbalovou ligu za Frýdek-Místek. Zmeškal v jarní části absentoval, neboť se zotavoval po operaci. Nyní už je trenérům plně k dispozici. Velkou posilu v podobě kanonýra Matyáše Kudely z Nového Strašecí se podařilo ulovit rakovnickým funkcionářům. Předloňský král střelců krajského přeboru odešel do Rakovníka zatím na půlroční hostování a měl by být pro Tatran koncový hráč. Není to však jediný nový hráč v zelenobílém dresu. Přišel také Jiří Hvězda, velmi talentovaný technický univerzál. Trenérem celku je Václav Eck, který ve svých sedmačtyřiceti letech ještě v předloňské sezóně coby hrající trenér nastupoval. V dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hocek Petr ze Struhařova u Benešova a na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub z Popovic u Benešova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Delegátem ČMFS je p. Drahoš Pavel. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Rakovníku rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 5. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Rakovníku sehráno v SOBOTU 10. září s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 5.kolo: TJ Tatran RAKO Rakovník – Sk Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK



--> Zpět