Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - TJ Sokol Libiš

V NEDĚLI 22.5. přijede do Benátek ve 26. kole mužstvo - TJ SOKOL LIBIŠ.

TOMBOLA: Slosovatelné zpravodeje o ceny, více uvnitř článku...


Po středeční výhře v dohrávaném utkání s Berounem čeká benátecké fotbalisty další domácí mistrovský duel. V neděli se na Městském stadionu představí TJ Sokol Libiš, tedy celek, který není v přeborových kruzích příliš oblíben. Zvláště pak, když Libiš je těsným sousedem benáteckého týmu v tabulce. V dosavadním průběhu soutěže si ve 25 zápasech připsala 10 výher, 4 remízy a 11 porážek. Při záporném skóre 21:28 a zisku 34 patří Sokolu 10. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Libiš).

NA PODZIM venku proti Libiši:
Na podzim zažily Benátky v Libiši už „tradiční“ křivdu. V sezóně 2008/09 to byla fraška v podání rozhodčího Meha Beroviče, který nařídil dvě vymyšlené penalty! Tentokrát se do role libišských spasitelů pasovala ostřílená trojice Šmejkal – Benák, Hron. Hlavní sudí nařídil penaltu „pouze“ jednu a jako dárek daroval Libiši druhý gól po evidentní hře rukou domácího hráče. Další věcí byl také fakt, že ke hře chyběli od 50. minuty i náhradní balóny, protože byli všechny zakopány v roští za brankou a z domácích pořadatelů se nikdo neobtěžoval míče přinést a opět připravit ke hře! A když se naši hráči dožadovali náhradních míčů, trojice sudích toto s úsměvem přehlížela! Zbytek zápasu už byl zbytečný, o vítězi totiž bylo opět rozhodnuto předem! V sobotním dopoledni se totiž v Libiši body prostě nerozdávají... (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky na domácí půdě proti Berounu nezaváhali. O rázu duelu rozhodl už první poločas, kdy se trefili Šimek s Kozmou. Ve druhé půli si domácí svůj náskok hlídali a střídající mladík Václav Kohout navíc pěknou samostatnou akcí přidal třetí gól Benátek. Němcova korektura v nastaveném čase už byla pouze formalitou (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sokol Libiš:
Libiš ve středeční dohrávce přivítala celek Dobrovice a opět rozhodla „libišská penalta.“ Tu foukl sudí Benák po půlhodině hry a proměnil ji Pochman. Aby toho nebylo málo, v úvodu druhé půle byl vyloučen za údajné protesty dobrovický Vágner a hosté dohrávali o deseti. Jejich srdnatá snaha o vyrovnání ale většinou končila zdviženým praporkem aktivního pomezního rozhodčího Jindřicha Svobody. Libiš si v boji o záchranu pojistila tři body (článek z utkání).
Sokol Libiš nastoupila ve středu v odloženém 17. kole doma proti Dobrovici (1:0) v této sestavě: Kratochvíl – Pochman, Trojan, Hubáček (56. Jirásek) – Špička (67. Brynda), Martin Novák, Slezák, Kubeš, Michal Novák (84. Hadraba) – Matoušek, Zuskin

Představení soupeře – TJ Sokol Libiš:
Libiš v minulých letech patřila k pravidelným účastníkům divizních bojů, avšak v sezóně 2007/08 jim zbyl v rukou černý Petr, a tak musel klub z vesnice u Neratovic chtě nechtě začít ročník v krajském přeboru. V brance divizních zápasů stál David Lomský, který se pravidelně střídá s kolegou Kamilem Šídlem.V posledních zápasech se v brance Libiše představil Kratochvíl, tak Sokol v letošním ročníku nasadil už tři brankáře. V týmu má již něco odehráno např. Patrik Zuskin, syn krajského rozhodčího a v minulosti také libišského trenéra a funkcionářa Petra Zuskina. Také další rozhodčí krajského přeboru Jiří Kabyl má v Libiši svého syna, který se objevuje v sestavě mistrovských zápasů.. Z nových tváří se v Libiši objevili už v minulé sezóně například Jan Janík z Brandýsa nad Labem nebo Martin Kubeš z Čelákovic. Z hostování ve Slaném se vrátil Pavel Máj. Střelcem minulých let byl zkušený Tomáš Jirásek, který ovšem za svými výkony poněkud zaostává a v současné době nastupuje spíše jako střídající hráč.. Kapitánem týmu je pak Petr Pochman, nejčastější exekutor pokutových kopů, který právě z penalt zaznamenal všechny čtyři letošní góly. Pozici nejlepšího střelce nyní se třemi zásahy drží Michal Novák, který vstřelil pět branek. Mužstvo stejně jako v loňské sezóně trénuje p. Václav Havel.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Malý Milan z Prahy a p. Pavelka Jaroslav také z Prahy. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Tasch Zdeněk.

Sledujte ON-LINE: 26.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Libiš

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL LIBIŠ

TOMBOLA:
Od jarní sezóny je součástí domácích zápasů také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět