Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - SK Český Brod

V NEDĚLI 17.4. přijede do Benátek ve 21. kole mužstvo - SK ČESKÝ BROD.

TOMBOLA: Slosovatelné zpravodeje o ceny, více uvnitř článku...


Benátecké fotbalisty čeká o nadcházejícím víkendu druhé jarní domácí utkání. Minulou neděli sice v Zápech herně nezklamali, avšak body si nepřivezli. Nyní je výhra povinností, zvlášť v situaci, kdy je bodový zisk velmi důležitý. V neděli se u Jizery představí předposlední SK Český Brod, který se s příchodem jarní poloviny soutěže sice herně zvedl, ale nic to nemění na tom, že výhra je v tomto utkání pro Benátky povinností. Český Brod v dosavadních 19 zápasech získal 3 výhry, 5 remíz a 11 proher. Při skóre 23:39 a zisku 14 bodů se krčí na již zmiňované předposlední 15. pozici (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Český Brod).

NA PODZIM venku proti Č.Brodu:
Na podzim se benátečtí fotbalisté v České Brodě předháněli v zahazování šancí. Přestože měli od úvodního hvizdu územní převahu, což dokumentuje i celkový počet střel na branku 14:3 ve prospěch hostí, vyhráli Benátečtí jen tím nejtěsnějším možným rozdílem. O jedinou branku utkání se postaral v 65. minutě Radek Šimek, který překonal výborného brankáře Doubka. Tristní byla i bilance rohových kopů, když ani jeden z dvaceti nedokázaly Benátky přetavit v gól (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly na půdu vedoucího celku soutěž Záp, kde se žádnému týmu nehraje příliš dobře. Favorit svou úlohu sice potvrdil, ale na výhru se hodně nadřel. Domácí spasilo povedené střídání, když kanonýr Böhm byl na hřišti sotva půl minuty, což mu však stačilo na to, aby střelou do protipohybu rozhodl utkání (článek z utkání).

MINULÉ kolo Český Brod:
Hned pět branek nabídlo minulé kolo v České Brodě, kde se představila rezerva druholigové Čáslavi. Jako první udeřilo před brankou hostí, když do černého mířil Pech. Fikejz ovšem brzy vyrovnal, aby ve 30. minutě vrátil exdiviznímu celku vedení Bureš. Druhý poločas patřil Čáslavi a po rohovém kopu v 60. minutě bylo opět vyrovnáno. Do role spasitele se tak převtělil srdcař Michal Kopecký a ve třetí minutě nastaveného času rozhodl o výhře Brodu v poměru 3:2 (článek z utkání 1 a 2).
Český Brod nastoupil v minulém 20. kole doma proti Čáslavi „B“ (3:2) v této sestavě: Krch – P. Kopecký, Mlejnek, Bureš, Kozlíček (70. Mrázek) – Trnka, Pařízek, Pech, Hubáček (75. Lehovec) – M. Kopecký, Štefančík

Představení soupeře – SK Český Brod:
Loňský účastník divize se účasti ve čtvrté nejvyšší soutěži před touto sezónou vzdal, a aniž by tedy sestoupil, přihlásil "pouze" krajský přebor. To se také odrazilo na složení hráčského kádru, který byl téměř z osmdesáti procent obměněn. Z brankářského postu odešel gólman Jan Sova do divizní Roudnice nad Labem. Na podzim se mezi tyčemi objevoval gólman Doubek z Desné a v současnosti dostává příležitost Václav Krch, který přišel v zimní pauze z třetiligových Kunic. V minulosti prošel mládežnickými celky Sparty a Mladé Boleslavi a zkoušela ho také Kutná Hora. V obraně po loňské sezóně skončil Petr Kopecký, který zamířil společně s Jakubem Skramužským do Benátek. Nyní je Kopecký po půlročním hostování u Jizery zpět v Českém Brodě a nedělní zápas tak pro něj bude mít zajímavý náboj. Mezeru v zadních řadách zacelil ostřílený dvaačtyřicetiletý Richard Margolius. Ten působil dokonce v prvoligové Bohemians Praha, dále pak nastupoval například v divizní pražské Admiře nebo v Ďáblicích. Po podzimu ale kývl na nabídku účastníka I. B třídy SS Ostrá a odešel tak z Brodu. Michal Kopecký, bratr Petra Kopeckého, v Brodě zůstal i pro letošní sezónu a patří k oporám týmu. Útok před touto sezónou posílil z druholigové Dukly Praha odchovanec českobrodského fotbalu Tomáš Kulvajt. Ve své bohaté kariéře nastupoval například ve druhé lize v Bohemians Praha nebo v Mladé Boleslavi. Také Kulvajt své působení po podzimní části soutěže v Českém Brodě ukončil. V útoku tak působí neméně zkušený Michal Štefančík. Loňský fotbalista Záp má na svém kontě i několik startů v prvoligové Příbrami. Nejzkušenějším hráčem současného českobrodského kádru, co se prvoligových startů týče, je brzy třicetiletý Jakub Bureš. Bývalý zadák prvoligových Blšan, Opavy, Českých Budějovic nebo Synotu. Druhou ligu si pak zahrál například na Xaverově nebo Spartě Krč. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve slovenském Ružomberoku a reprezentoval v dresu jedenadvacítky! V zimní pauze přišel z Bohemians Praha záložník Ondřej Pecha a také dvojice hráčů s tmavou pletí Drhey S. Aljenadi a Allison Alawari. Především druhý jmenovaný je známějším jménem, neboť působil například v tehdy ještě třetiligové Spartě Krč nebo přeborových Úvalech. Momentálně jsou oba ovšem nyní zranění v Benátkách s největší pravděpodobností nenastoupí. Trenérem týmu už není Ladislav Poupa, nýbrž Jiří Tesař.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Popovic u Benešova a na pomezí mu budou pomáhat p. Hocek Petr ze Struhařova u Benešova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Jahelka Zdeněk.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 21. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 17. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 20.kolo: SK Benátky – SK Český Brod

Více o soupeře na jeho stránkách: SK ČESKÝ BROD

TOMBOLA:
Od jarní sezóny je součástí domácích zápasů také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět