Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: SK Zápy - SK Benátky

V NEDĚLI 10.4. ve 20. kole budou Benátky hosty u lídra soutěže - SK ZÁPY.



Po týdnu se opět rozjedou boje v krajském fotbalovém přeboru. Benátecké fotbalisty tentokrát čeká soupeř z kategorie těch nejtěžších. Svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého se totiž představí na půdě vedoucího týmu celé soutěže, a sice SK Zápy. Není třeba zdůrazňovat, jak kvalitní tento celek je. Vždyť z osmnácti utkání v letošním ročníku jen pětkrát nebodoval naplno. V osmnácti duelech jich třináct vyhrát, dvakrát remizoval a jen třikrát soupeřům podlehl. Před druhými Neratovicemi mají Zápy při skóre 42:16 se ziskem 41 bodů náskok osmibodový (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Zápy).

NA PODZIM doma proti Zápům:
Když řekneme, že 5. kolo bylo pro Benátky zápasem podzimu, nebude to určitě přehnané tvrzení. Hráči od Jizery se totiž jasného favorita ze Záp vůbec nezalekli, ba co víc - po sedmatřiceti minutách exligista Pařízek lovil třikrát míč ze své sítě. Ve 14. a 17. minutě jej překonal Martin Korec, který už bohužel v Benátkách nepůsobí, když se vrátil ať už z jakéhokoliv důvodu do I.B třídy do Kropáčovy Vrutice. Ve 37. minutě pak přidal třetí gól Karásek. Za hosty ještě před poločasem snížil Herda, ale to bylo z obou stran vše. Benátky své vedení udržely, favorit byl zklamán (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole poprvé na jaře na domácím stadionu přivítali Tatran Rakovník. Hosté se sice neprezentovali špatným výkonem, na body ovšem nedosáhli. Vše totiž rozhodla 24. minuta, ve které se Aleš Kohout z trestného kopu trefil naprosto parádně. Ve druhé půli nejprve odmítl vyrovnání v ložence Stuchlý, na druhé straně trefil benátecký Novák hlavou tyč (článek z utkání).

MINULÉ kolo Zápy:
Zápy o minulém víkendu nastoupily ke svému zápasu na půdě Čáslavi „B“. A mohly se klidně vracet s prázdnou. Do 82. minuty bylo skóre bezbrankové. V téže minutě ale byla nařízena proti hostujícímu celku penalta, kterou proměnil někdejší hráč prvoligového Slovácka Filip Racko. Zápští ovšem vzápětí vyrovnali na konečných 1:1 (článek z utkání).

Představení soupeře – SK Zápy:
Představme si nyní kádr našeho nedělního soupeře. Manažer a trenér týmu v jedné osobě František Mašek spolu s vedením klubu udržuje tento celek z vesničky nedaleko Brandýsa nad Labem na výsluní tabulky krajského přeboru a netají se postupovými ambicemi do divize. Tým disponuje hned celou plejádou zkušených borců. Na brankářském postu je od letošní sezóny jedničkou někdejší ligový gólman Oldřich Pařízek. Bývalý vyhlášený fantom mezi prvoligovými brankáři chytal nejvyšší soutěž ve Viktorce Žižkov či v Příbrami. Odskočil si také na zahraniční angažmá do belgického Royalu Antverpy, kde odchytal celkem 150 zápasů. Byl proslulý svérázným typem chytání a málokdo o něm ví, že s fotbalem začínal právě v Benátkách nad Jizerou. V současnosti kromě chytání v Zápech vede také vlastní brankářskou školu, která si už dala dvakrát dostaveníčko v benáteckém areálu stadionu a je také současně trenérem brankářů u třetiligového týmu Bohemians Praha. Už nějakou dobu v Zápech působí další exligový fotbalista. V divizi potápícím se Kolíně tehdy skončil dvaatřicetiletý Milan Svoboda a vyslyšel vábení manažera Maška. Tento záložník si zahrál tři sezóny první ligu v Brně a ve 49 zápasech vstřelil jeden gól. Druhou ligu Svoboda hrával v Bohemians, Mladé Boleslavi, Kolíně a v rezervě Brna. Oporou zadních řad je z Ovčár Patrik Herda. Syn internacionála Petera Herdy působil v prvoligové pražské Slávii a také v prvoligové slovenské Bánské Bystrici. Povinnosti asistenta trenéra druholigového Žižkova téměř znemožňují start někdejšího hráče prvoligových Bohemians Romana Veselého. V létě přišel do Záp dvaadvacetiletý Jiří Böhm, který na postu útočníka nahradil Jakuba Slunéčka, jenž zamířil do Dobrovice. Böhm má zkušenosti s první i druhou ligou. Nejvyšší soutěž hrál v Ostravě a druhou nejvyšší si pak zkusil v Jihlavě a pražské Dukle. Naposledy však kvůli práci působil v okresním přeboru Prahy-východ v týmu Sokola Mochov, odkud si ho Zápští vytáhli do svého týmu. Na postu stopera nově působí zkušený Radek Pechar, který zažil několik postupů s Ovčáry, kde si zahrál i ČFL. V zimní pauze přišel právě z třetiligových Ovčár vzrůstem sice malý, ale o to šikovnější záložník Martin Kovařík. V útoku je pak novou akvizicí František Hakl z nedalekých divizních Čelákovic. Nejlepšími střelci týmu jsou s deseti trefami již zmiňovaný Jiří Böhm, šest branek vstřelil ostřílený útočník Petr Stupka a o jednu méně pak Marek Chrobák, který hrál divizi v Řevnicích, Horních Měcholupech či na Vyšehradě. Z výše uvedeného je zřejmé, že Zápy oplývají opravdu zkušeným kádrem.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Machýček Lukáš z Neratovic a na pomezí mu budou pomáhat Šimůnek Milan z Kel u Mělníka a p. Prislupský Martin z Býkve u Mělníka. Ještě dodeje takovou zajímavost, že tento třetí rozhodčí je starostou právě Býkve. Delegátem ČMFS je p. Hůlka Jaroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 20. kola krajského přeboru bude na stadionu v Teletník aréně v Zápech sehráno v NEDĚLI 10. dubna s výkopem ve 16:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 15:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním jarním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 20.kolo: SK Zápy – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK ZÁPY

--> Zpět