Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: SK Benátky - Tatran Rakovník

V NEDĚLI 3.4. hostí Benátky v 19. kole mužstvo - TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK.

TOMBOLA: Slosovatelné zpravodeje o ceny, více uvnitř článku...


Plánované domácí utkání 17. kola mezi Benátkami a Berounem bylo ze známých příčin odloženo, a tak byla premiéra benáteckého celku v jarní části krajského přeboru odložena o čtrnáct dní. Nyní už ale nic nebrání tomu, aby si po dvou venkovních duelech zahrály Benátky také před vlastními diváky. V rámci 19. kola budou svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého hostit celek TJ Tatran RAKO Rakovník. Nejpodstatnější změnou, co se jarních domácích zápasů týče, je návrat zpět ke hracímu dni v NEDĚLI v úřední termín, tedy k benátecké tradici. Druhou novinkou, o které se zmíníme níže, je poločasová TOMBOLA o tři ceny. Řekněme si úvodem ještě, jak na tom náš soupeř z předměstí Rakovníka v tabulce vlastně je. Ze sedmnácti odehraných zápasů získali Rakovničtí osm výher, dvě remízy a sedmkrát prohráli. Při skóre 22:26 pak získali 26 bodů, což je řadí na průběžnou 7. pozici. Benátky mají na svého nedělního soka ztrátu pěti bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran RAKO Rakovník).

NA PODZIM venku proti Tn.Rakovník:
Ve 4. podzimním kole se představili Benátečtí na půdě nováčka, který do té doby neztratil ani bod. Tuto bilanci si nezhoršil ani po tomto duelu, přestože hosté byli lepším týmem a minimálně bod si v tomto utkání zasloužili. Jenže nestalo se, velké štěstí stálo na straně Tatranu. Domácí se dostali do vedení velice záhy. V 11. minutě pálil přesně Hůla. Benátky svou převahu gólově potvrdily ve druhé půli. Korejza zahrával roh, Kohout přesně hlavičkoval a na Šamotce bylo vyrovnáno. Štěstí ale přálo domácím a ve druhé nastavené minutě po odraženém míči rozjásal příznivce Vecka (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky zajížděly do Úval. Tradičně kvalitní domácí celek nakonec byl tím šťastnějším po závěrečném hvizdu sudího Šimůnka. Hlavní rozhodčí se v zápase dopustil jediné vážné chyby, a ta paradoxně stála hosty body. Krátce před poločasem posoudil čistý zákrok Třasáka na Špringra jako penaltový a exligista Marek se z pětky nemýlil. Po začátku druhého dějství oskarovou střelou zvýšil domácí Filip Kokeš. Za hosty vykřesal naději Aleš Kohout po centru Martina Olšáka, ale to bylo vše. Benátky podaly velmi dobrý výkon, blýskla se nová posila Sebastián Novák na postu stopera. Na body to ale bohužel nestačilo (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tatran Rakovník:
Tatran sehrál své poslední utkání v domácím prostředí na předměstí Rakovníka, kam přijela rezerva druholigové Čáslavi. V týmu hostí se představili hned dva fotbalisté z kádru áčka mající ligové zkušenosti. Ondřej Prášil a Michal Macek pak byli ústředními postavami svého týmu. Druhý jmenovaný dokonce v první půli zařídil vedení. Po obrátce ovšem bek Martin Havel z trestného kopu parádně vyrovnal. Svou trefou si také vysloužil místo v přeborové sestavě kola (článek z utkání 1 a 2).
Tn.Rakovník nastoupil v minulém 18. kole doma proti Čáslavi „B“ (1:1) v této sestavě: Fiedler – Vecka – Havel, Krejza (41. Čermák) – V. Beneš (46. Kroupa), T. Kapoun (28. P. Kučera) – M. Kučera, Poula, Brož – Stuchlý, Bethel

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Přes sto kilometrů vzdálený celek loni v I.A třídě skupiny A obsadil se ziskem 56 bodů třetí příčku za vedoucím tandemem Štěchovice a Hradištko. Nakonec se celku z rakovnické části Šamotka naskytla možnost postoupit do nejvyšší soutěže v kraji, což vedení klubu přijalo. Protože se jedná pro nás o zcela nový celek, příliš informací o jeho kádru nemáme. Pojďme si říct alespoň něco o jeho historii. Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa.
Kádr rakovnického týmu se skládá především z mladých hráčů, kteří vytvořili silný kolektiv a ze své sehranosti těží také při zápasech krajského přeboru. Trenérem celku je Václav Eck, který ve svých sedmačtyřiceti letech ještě v loňské sezóně coby hrající trenér nastupoval. V dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech. V současné době se však rakovnický trenér potýká s marodkou v kádru, a tak to jeho nebude mít v neděli vůbec jednoduché. Z kádru soupeře jmenujme některé zkušené fotbalisty, kteří tvoří kostru týmu. Z Tuchlovic hostující útočník Miroslav Stuchlý bude pro zadáky jistě nebezpečný. Výbornou kopací technikou a útočnými výpady se pak vyznačuje ostřílený zadák Martin Havel, někdejší obránce třeba Nového Strašecí. Dále pak Zdeněk Zmeškal, který si zahrál 2. ligu za HFK Olomouc, ovšem nyní je po operaci a na jarní odvety se teprve začíná pomalu připravovat. Nejlepším střelcem týmu je pak z pěti brankami Tomáš Kapoun.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novotný Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Železný Martin a p. Jansa Martin. Uvedené trio rozhodčích je z Kutné Hory a přejeme jim, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Drahoš Pavel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 19. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 3. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 19.kolo: SK Benátky – TJ Tatran RAKO Rakovník

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK

TOMBOLA:
V úvodu jsme již napsali, že od jarní sezóny bude součástí domácích zápasů také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět