Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 15:00 hod.: SK Úvaly - SK Benátky

V NEDĚLI 27.3. v 17. kole cestují hráči od Jizery k mužstvu - SK ÚVALY.



Nepříznivé klimatické podmínky v závěru minulého týdne zapříčinily, že bylo 17. kolo středočeského krajského přeboru odloženo. Benátečtí fotbalisté tak nečekané volno vyplnili přátelským utkáním s účastníkem I.A třídy Bakovem nad Jizerou a radovali se z výhry 3:1. Gólově se prosadil novic v benáteckém týmu, Sebastian Novák, který přichází z třetiligového Králova Dvora, a věřme, že bude kvalitní posilou. Nyní už ale Benátky čeká 18. pokračování nejvyšší krajské soutěže a podruhé na jaře tedy budou zajíždět na venkovní štaci. Jejich soupeřem budou SK Úvaly, které v 16 zápasech 7 vyhrály, 4 remizovaly a 5 prohrály. Při skóre 29:23 pak celek nedaleko od Prahy získal 25 bodů. (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Úvaly).

NA PODZIM doma proti Úvalům:
Benátky sehrály s celkem Úval jedno ze svých nejlepších představení podzimu! Hrál se útočný fotbal a padlo pět branek, to se příznivcům muselo líbit. Už první půle naznačila, jakým směrem se zápas bude ubírat. Benátecké už ve 2. minutě rozesmutněl Špringr. Domácí se ale z této branky oklepali velice rychle a zásluhou Karáska v 10. minutě vyrovnali. Po půlhodině hry navíc Korejza poslal Benátky do vedení. Poločasovou plichtu zařídil ve 37. minutě z penalty Szöcs. Štěstěna se ale ve druhé půli usmála na celek od Jizery a Kopecký stanoval konečné skóre na 3:2 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
A protože se z výše uvedeného důvodu 17. kolo nehrálo, nabízíme vám tedy ohlédnutí za prvním jarním zápasem Benátek ve Štěchovicích. Benátky v něm vybojovaly cenný bod. Papírový favorit si v průběhu utkání několikrát vylámal zuby na pozorně chytajícím Bejrovi. Benátky poslal do vedení v první půli navrátilec Kozma, za nováčka vyrovnával po obrátce kanonýr Jelínek (článek z utkání).

MINULÉ kolo SK Úvaly:
Úvaly v prvním jarním kole v domácím prostředí přivítaly aspiranta na postup do vyšší soutěže Nové Strašecí. A ambiciózní hosté také poprvé udeřili. O první branku se postaral kdo jiný, než Matyáš Kudela. Až do 76. minuty držel Sokol svůj hubený náskok, pak ale zaúřadovala největší osobnost v úvalském týmu Lukáš Marek a vyrovnal. Dělbu bodů pak v 86. minutě odmítla nová akvizice, Ondřej Benčič a jen pár minut před koncem rozjásal dvě stovky diváků. Všechny body tak zůstaly v Úvalech (článek z utkání 1 a 2).
SK Úvaly nastoupily v minulém 16. kole doma proti N.Strašecí (2:1) v této sestavě: M.Vacek – V.Křelina, T.Mika, T.Macek, P.Korbelář, T.Matějka, L.Marek, F.Kokeš, J.Kratochvíl, P.Špringr, M.Szöcs

Představení soupeře – SK Úvaly
Na postu gólmana došlo v zimní pauze ke změně. Veterán a úvalská ikona Radek Havel odešel do týmu účastníka pražského přeboru FK Újezd nad Lesy a jeho post tak obsadil sedmadvacetiletý Martin Vacek. Dalším gólmanem je Tomáš Popelka který přišel v loňské sezóně na hostování z týmu AFK Nehvizdy (III.třída Praha – východ). V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář. Do zálohy se ale v loňské sezóně úvalským funkcionářům podařilo přivést opravdu kvalitní posilu. Z ligového celku Bohemians 1905 přišel osmadvacetiletý Lukáš Marek, který si ligu v zelenobílém dresu zahrál v ročníku 2007/08. Dres Bohemky v této sezóně oblékl celkem třiadvacetkrát. Ve druhé lize má Marek odehráno celkem 184 zápasů, když hrál v týmech Třince, Xaverova a Bohemians 1905. Před letošní sezónou o něj mocně usilovaly třetiligové Ovčáry, ale Lukáš Marek upřednostnil civilní zaměstnání a akceptoval tak nabídku přeborových Úval, kde také bydlí. Nyní je jeho působení v Úvalech potrvzeno přestupem z pražského celku. K nejlepším střelcům týmu patří Milan Szöcs, který má divizní zkušenosti z dresu Českého Brodu a na podzim nastřádal pět branek. Nejlepším střelcem týmu je pak s šesti trefami Filip Kokeš. Úvalský celek v zimním období posílili tři fotbalisté z opravdu dalekých končin. Z Otrokovic na Zlínsku, které jsou účastníkem divize D přišel záložník Miroslav Novák. Z mužstva Telče, které hraje okresní přebor jihlavska přišel útočník Jiří Kratochvíl a z jihočeského Českého Krumlova, účstníka krajského přeboru pak posílil Úvaly na přestup bek Ondřej Benčič, který rozhodl první jarní duel se Strašecím a v Úvalech už působil i na podzim. V kolonce odchodů pak je šest fotbalistů, v čele se zkušenými Havlem a Němcem. Trenérem týmu jak pak pan Karel Báča. Více o soupeři na jeho webových stránkách.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimůnek Milan z Kel u Mělníka p. a na pomezí mu budou pomáhat p. Machýček Lukáš z Neratovic a p. Prislupský Martin z Býkve u Mělníka. Ještě dodeje takovou zajímavost, že tento třetí rozhodčí je starostou právě Býkve. Delegátem ČMFS je p. Škvára Eduard z Obecnice u Příbrami.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 18. kola krajského přeboru bude na stadionu v Úvalech sehráno v NEDĚLI 27. března s výkopem v 15:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 13:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 18.kolo: SK Úvaly – SK Benátky

Více o soupeři na stránkách: SK ÚVALY

--> Zpět