Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - SK Rakovník

V SOBOTU 23.10. ve 12. kole hostíme doma předposlední - SK RAKOVNÍK


Fotbalisté Benátek neprožívají zrovna dvakrát růžové období. Již několik zápasů marně čekají na bodový zisk a propadají se tabulkou krajského přeboru. Tuto sobotu však bezpodmínečně musí vyhrát. Jak řekl trenér Nejedlý, v zápase podzimu na benátecký pažit zavítá exdivizní SK Rakovník, podobně postižený celek v tabulce. Rakovník v dosavadním průběhu soutěže získal devět bodů za tři výhry a osm porážek. Při skóre 12:32 mu patří předposlední patnáctá příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Rakovník).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole byly hosty v Libiši. Na místním „zakletém“ hřišti se jim tradičně nedaří, když proti sobě mají kromě jedenácti protivníků ještě nejmocnější pány na hřišti. Ani tentokrát to nebylo jiné. Z vymyšlené penalty šli exdivizionáři do vedení před poločasem a krátce po startu druhého po evidentní ruce domácí zvýšili na konečných 2:0. Pocit křivdy a žádný bod v sobotním dopoledni. To byla vizitka benáteckých fotbalistů v minulém kole (článek z utkání).

MINULÉ kolo SK Rakovník:
To SK Rakovník poslal benáteckým fotbalistům lepší vizitku. Před návštěvou pouhých šedesáti diváků totiž v důležitém duelu porazil rezervu druholigové Čáslavi v poměru 3:2. Vše podstatné se dělo až ve druhém poločase, ten první totiž skončil bez branek. Jako první mířil do černého Isteník, za dvacet minut pak druhou branku přidal Mžourek. Janda sice snížil na rozdíl jedné branky, ale Jirásek přispěchal s brzkou odpovědí. V samém závěru ještě dramatizoval Brožík, avšak domácí těsný náskok udrželi (článek z utkání 1 a 2).
SK Rakovník nastoupil v minulém 11. kole doma proti Čáslavi „B“ (3:2) v této sestavě: Doubrava – Krejčí, Vaidiš, Fojtík, Roubík – Setnička (58. Jirásek), Liprt, Mžourek, Stuchl, Lupák – Isteník (90. Beneš)

Představení soupeře – SK Rakovník:
Je zajímavé sledovat, jak si v krajském přeboru vedou oba nováčci z Rakovníka. Překvapivě lépe je na tom klub z periferie města, Tatran RAKO Rakovník. Loňský postupující z I.A třídy totiž okupuje 2. příčku. Kdo by čekal, že loňský divizní účastník zaútočí o návrat zpět do čtvrté nejvyšší republikové soutěže, musí být v úvodu zklamán. Patří mu totiž předposlední pozice. Zřejmě největší mezník posledních let zažili v Rakovníku 4. září 2008, kdy na půdu divizního SK v poháru ČMFS přijela pražská Slavie. Utkání tehdy sledovalo úctyhodných 2800 diváků. O kádru našeho sobotního soupeře toho mnoho nevíme. Nejlepšími střelci týmu jsou shodně se čtyřmi trefami Martin Mžourek a Lukáš Stuchl, který v minulosti působil například v sousedním Novém Strašecí. Zřejmě nejzkušenějším hráčem je jedenatřicetiletý Marek Isteník, jenž letos dal dva góly. V minulosti totiž šest let působil ve Slavii, kde si také připsal několik prvoligových startů. Z vyšších soutěží pak ještě hrál v Karlových Varech ČFL.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novotný Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Pudil Václav a p. Michal Jan. Delegátem ČMFS je p. Drahoš Pavel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 12. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 23. října s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 12.kolo: SK Benátky – SK Rakovník

Stránky soupeře: SK RAKOVNÍK

--> Zpět