Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - Kutná Hora

V SOBOTU 9.10. v 10. kole hrajeme doma, přijede - SPARTA ČKD KUTNÁ HORA.


V desátém kole krajského fotbalového přeboru budou benátečtí fotbalisté opět hrát na domácí půdě. Po neúspěšném výkonu a výsledku proti Neratovicím musí hráči od Jizery zabrat a dobrou příležitost k tomu budou mít už v sobotu dopoledne. To totiž budou hostit nováčka letošního ročníku, celek Sparta ČKD Kutná Hora. A právě tento tým z Lorce se v tabulce nachází jen o místo nad Benátkami, tedy na 10. příčce. Z dosavadních devíti zápasů totiž Kutnohoršít třikrát vyhráli, třikrát remizovali a také třikrát prohrály. Zisk 12 bodů a skóre 19:17 jim tedy uděluje příčku desátou (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sparta ČKD Kutná Hora).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole doma hostily Neratovice, které se v tabulce přeboru nacházely pod nimi. Povinnost tedy velala vyhrát, leč nestalo se. V utkání sotva průměrné úrovně se nakonec z upachtěné výhry 1:0 radovali hosté. Někdejší Spolana totiž využila mírného zaváhání gólmana Bejra, kterému prošla nepříliš prudká střela Žežulky z 52. minuty až do sítě. Benátky se na vyrovnání nezmohly, a tak ze zápasu nebraly ani bod (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Sparta ČKD hrála v minulém kole na domácím hřišti v Lorci derby utkání s rezervou druholigové Čáslavi. A mač se jí nepovedl podle vlastních představ. Před dobrou návštěvou téměř tří stovek příznivců totiž v přestřelce Zenitu podlehla o branku 2:3. Domácí popravil dvěma trefami Belko, třetí pak přidal Maxa. Za domácí kontrovali Vodička s Vančurou. „Derby pro nás skončilo špatně. Bylo by smutné, kdyby takové utkání nemělo náboj. Mrzí mě, že se nám zápas nepovedl,“ okomentoval bezprostředně po závěrečném hvizdu utkání domácí trenér Truksa (článek z utkání).
K.Hora nastoupila v minulém 9. kole doma proti Čáslavi „B“ (2:3) v této sestavě: Stoupa – M. Šváb, Klička, Doležal, Linhart – Černohlávek (75. M. Frejlach), Růžička, J. Vančura, Filipec (61. Kozel) – Luňáček, Auer (61. Vodička)

Představení soupeře – Sparta ČKD Kutná Hora:
Právě oba soupeři z minulého kola, tedy Čáslav B a Kutná Hora se v loňské sezóně radovali z postupu z I.A třídy o soutěž výš, tedy do krajského přeboru. Sparta sice v konečném zúčtování na Zenit ztrácela bod, avšak náskok na třetí Mnichovohradišťský SK byl více než luxusní. Protože se pro nás jedná o zcela nové mužstvo, není v našich silách vám nabídnout rozšířenější zpravodajství o hráčském kádru našeho sobotního soupeře. Řekněme si jen, že prozatimním nejlepším střelcem je s pěti zásahy Jakub Vančura. Jen o gól méně vstřelil jeho spoluhráč Štefan Auer. Trenérem týmu je pak Radim Truksa, bývalý hráč mladoboleslavského dorostu.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek a na pomezí mu budou pomáhat p. Velebil Tomáš a p. Rybka Zdeněk. Delegátem ČMFS je p. Netahlík Rudolf.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 10. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 9. října s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 10.kolo: SK Benátky – Sparta ČKD Kutná Hora

Stránky soupeře: SPARTA ČKD KUTNÁ HORA

--> Zpět