Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Český Brod - SK Benátky

V SOBOTU 11.9. v 6. kole budeme hosty u exdivizního týmu - SK ČESKÝ BROD.


Benátečtí fotbalisté hrají v poslední době v dobré herní pohodě. Dokumentovali to především na domácím stadionu, kdy po výborných výkonech přehráli Úvaly a poté i favorizované Zápy. Výkon v Rakovníku na hřišti Tatran nebyl až na proměňování šancí špatný. Nyní je však před hráči od Jizery další úkol, a to zápas 6. kola na půdě ještě loňského účastníka divize skupiny „B“ – SK Český Brod. Českobrodští však po odhlášení čtvrté nejvyšší soutěže tápou a se ziskem pouhého jednoho bodu se krčí na posledním místě v tabulce. Jen dvě vstřelené branky také nejsou žádnou dobrou vizitkou. V žádném případě ale nesmí z benátecké strany dojít k nějakému podcenění! (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Český Brod).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hrály na domácí půdě a jejich soupeřem byl silný a útočně laděný celek Sokola Zápy, který má každoročně v této soutěži ty nejvyšší ambice. Vstup do utkání se domácím povedl na výbornou a po dvou pěkných brankách Martina Korce vedli již 2:0. A když Karásek překonal exligového Oldu Pařízka potřetí, zdálo se být rozhodnuto. Pak sice snížil Herda, ale stav 3:1 vydržel až do samého konce utkání (článek z utkání).

MINULÉ kolo Český Brod:
Náš sobotní soupeř SK Český Brod měl v minulém kole zajíždět na půdu dalšího nováčka, a sice rezervy Čáslavi. Tam se však nedostavil vinou onemocnění mužstva a zápas tak zůstal nesehrán. Sportovně technická komise pak rozhodla, že Český Brod dodal veškeré materiály ohledně skupinového onemocnění. Tím pádem bylo utkání odloženo. Náhradní termín je 22. září od 16:30 hodin.

Představení soupeře – SK Český Brod:
Loňský účastník divize se účasti v této soutěži před touto sezónou vzdal a přihlásil "pouze" krajský přebor. To se také odrazilo na složení hráčského kádru, který byl téměř z osmdesáti procent obměněn. Z brankářského postu odešel gólman Jan Sova do divizní Roudnice nad Labem. V obraně již nepůsobí Petr Kopecký, který zamířil právě do Benátek společně s Jakubem Skramužským, který je však hráčem Mladé Boleslavi a určitě patřil v loňské sezóně k oporám Brodské obrany. Tuto mezeru v zadních řadách by měl zacelit ostřílený dvaačtyřicetiletý Richard Margolius. Ten působil dokonce v prvoligové Bohemians Praha, dále pak nastupoval například v divizní pražské Admiře nebo v Ďáblicích. Naposledy hrál v českobrodském béčku. Michal Kopecký, bratr Petra Kopeckého v Brodě zůstal i pro letošní sezónu a měl by patřit k oporám týmu. Útok před touto sezónou posílil z druholigové Dukly Praha odchovanec českobrodského fotbalu Tomáš Kulvajt. Ve své bohaté kariéře nastupoval například ve druhé lize v Bohemians Praha nebo v Mladé Boleslavi. Jeho útočným kolegou je neméně zkušený Michal Štefančík. Loňský fotbalista Záp má na svém kontě i několik startů v prvoligové Příbrami. Z hostování se však vrátil zpět do Českého Brodu. Trenérem Týmu je p. Ladislav Poupa.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří a na pomezí mu budou pomáhat p. Vilhelm Jakub a p. Hůla Petr. Delegátem ČMFS je p. Merta Miloslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Českém Brodě sehráno v SOBOTU 11. září s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 15:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 6.kolo: SK Český Brod – SK Benátky

Stránky soupeře: SK ČESKÝ BROD

--> Zpět