Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - FK Neratovice

V NEDĚLI 20.6. v posledním 30. kole hostíme - FK NERATOVICE/BYŠKOVICE.


Fotbalový krajský přebor dospěl do svého finále. Benátečtí fotbalisté budou mít v neděli na programu svůj poslední mač a udělají tak tečku za další sezónou v nejvyšší krajské soutěži. Na tradičně výborně připraveném zeleném pažitu přivítají nováčka soutěže a někdejšího účastníka druhé fotbalové ligy FK Neratovice-Byškovice. Případná výhra by soubor trenéra Kubík možná posunula ještě o nějakou tu příčku výše, čímž by konečné bilancování nad sezónou bylo o ten pověstný chloupek lepší. Neratovice v dosavadním průběhu soutěže získaly 41 bodů, když při skóre 34:38 jedenáctkrát vyhrály, osmkrát remizovaly a deset utkání prohrály. Celkový součet pak stačí na 11. příčku v tabulce (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Neratovice/Byškovice).

NA PODZIM venku v Neratovicích:
V posledním podzimním utkání se Benátky představily na půdě někdejší druholigové neratovické Spolany a podařilo se jim v podivném prostředí vybojovat cenný bod. Nad tendenčním řízením utkání v podání hlavního sudího Čermocha a jeho asistentů Mrázka a Kováře zůstával často rozum stát. Vrcholem pak bylo, když původně avizovaný pětiminutový nastavený čas byl prodloužen ještě o celé tři minuty a šestadvacet sekund. Jedinou branku Benátek zařídil Karásek a konečné skóre pak tedy bylo 1:1 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole hrály na hřišti favorizovaných Úval a podlehly v poměru 2:4. Benátky musely dohánět dokonce již tříbrankové manko, což se jim nakonec nepovedlo. Díky dvěma trefám Milana Korejzy sice hosté dotáhli na rozdíl jediného gólu, skóre ale v závěru uzavřel trefou na 4:2 Kokeš (článek z utkání).

MINULÉ kolo Neratovice:
Před slabou diváckou návštěvou čítající jen 80 diváků přivítali neratovičtí hráči v minulém 29. kole doma již jistě sestupující Nymburk. Domácí se nakonec protrápili k výhře 2:1, kterou svými brankami zajistili Nezbeda a Palanský (článek z utkání 1 a 2).
Neratovice nastoupily v minulém kole doma proti Pol.Nymburk v této sestavě: Černý – Kadlec, Jína, Moravec, Jakub Pajkrt – Žák (78. Doubek), Žežulka, Drahorád, Zavadil (65. Maleňák) – Nezbeda, Palanský (86. Máca)

Představení soupeře – FK Neratovice/Byškovice:
Někdejší druholigová bašta po spojení se sousedními Byškovicemi začínala prakticky od nuly a v loňské sezóně dokázala postoupit z krajské I.A do krajského přeboru. Chemický závod Spolana byl v letech už dávno minulých silným sponzorem a Neratovicích se tak hrála i druhá liga! V jejich dresu tenkrát nastoupili mj. i nynější kapitán ligového Brna Jan Trousil, současný trenér třetiligových Ovčár a bývalý hráč Liberce Pavel Janeček nebo také Petr Zábojník, někdejší hráč Slavie Praha a řada dalších. Název klubu se od poslední druholigové sezóny 2002/2003 změnil, ale stadion zůstal v téměř nezměněné podobě. Z nynějších hráčů jmenujme například zkušeného šestatřicetiletého obránce Jana Moravce, který loni působil v přeborových Velvarech. Branky obstarává kanonýr Jiří Maleňák, kterého si můžeme pamatovat především z dresu Staré Boleslavi, v němž se prosadil i loni na benáteckém trávníku. Kromě Staré Boleslavi si zahrál v pražských Kompresorech a Střížkově, Žižkově, Satalicích, Úvalech nebo v Klecanech. V zimní pauze přišel do Neratovic z nedaleké I.B třídní Vysoké elitní střelec Tomáš Skopka. Nejlepšími klubovými střelci jsou se sedmi brankami Pavel Nezbeda a Michal Palanský. Trenérem mužstva je čtyřicetiletý Jiří Kafka.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Štefan Michal a na pomezí mu budou pomáhat p. Berovič Meho a p. Hlavnička Martin. Delegátem ČMFS je p. Setnička Josef.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední 30. kolo sezóny 2009/2010 krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 20. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním utkání krajského přeboru před fotbalovými prázdninami a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 30.kolo: SK Benátky – FK Neratovice

Stránky soupeře: FK NERATOVICE/BYŠKOVICE

--> Zpět