Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Úvaly - SK Benátky

V NEDĚLI 13.6. ve 29. kole cestujeme k týmu - SK ÚVALY.


Předposlední kolo krajského přeboru mužů v sezóně 2009/10 čeká na benátecké hráče. Ti sehrají svůj poslední zápas na venkovním hřišti. V neděli totiž budou hosty v Úvalech, kde se střetnou s domácím SK. Soupeř z Úval v dosavadním průběhu soutěže získal 47 bodů, když ve 28 zápasech 13 vyhrál, 8 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 57:36 tak Úvalským náleží 3. příčka. Benátečtí mají na kontě 43 bodů a jsou na 8. míště. Nenechte si toto bezesporu zajímavé utkání ujít a pojeďte povzbudit benátecké fotbalisty (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Úvaly).

NA PODZIM doma s Úvaly:
Podzimní zápas s tímto soupeřem skončil remízou 0:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Minulý víkend hrály Benátky s posledními Sedlčany. V tomto zápase nepřipustily žádné drama a po zásluze zvítězily 4:1, když se činil zejména kanonýr Radek Šimek, který zaznamenal dvě branky. Skóroval také Aleš Kohout a Milan Korejza. Sedlčany se prosadily již v úvodu utkání po brance Bartoše z pokutového kopu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Úvaly:
Úvaly ve 28. kole hrály na hřišti v Neratovicích. Odkud si přivezly bod za remízu 1:1. V 5. minutě se dostaly do vedení brankou Benčiče. Domácí však ve druhém poločase zvýšili aktivitu a v 72. minutě vyrovnal Jína. Poté se již na skóre nic nezměnilo (článek z utkání 1 a 2).
Úvaly nastoupily v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Popelka – Matějka, Korbelář, Macek, Mika, Benčič – Szöcs, Němec, Vorlíček, Kokeš – Špringr

Představení soupeře – SK Úvaly:
Jedním z úvalských brankářů je letos již jedenačtyřicetiletý nestárnoucí Radek Havel, který pamatuje v černobílém dresu ještě I.B třídu. Dalším gólmanem je Tomáš Popelka, který přišel na hostování z týmu AFK Nehvizdy (III.třída Praha – východ). V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář. O ofenzívu by se měli starat záložníci Tomáš Matějka, který dal šest branek a Jindřich Pavlíček, jenž ale zatím vstřelil jen jeden gól a poněkud pokulhává za svými loňskými výkony. Zkušeným borcem je také dvaatřicetiletý středopolař Petr Němec. Do zálohy se ale úvalským funkcionářům podařilo přivést opravdu kvalitní posilu. Z ligového celku Bohemians 1905 přišel osmadvacetiletý Lukáš Marek, který si ligu v zelenobílém dresu zahrál v ročníku 2007/08. Dres Bohemky v této sezóně oblékl celkem třiadvacetkrát. Ve druhé lize má Marek odehráno celkem 184 zápasů, když hrál v týmech Třince, Xaverova a Bohemians 1905. Před letošní sezónou o něj mocně usilovaly třetiligové Ovčáry, ale Lukáš Marek upřednostnil civilní zaměstnání a akceptoval tak nabídku přeborových Úval, kde také bydlí. Před jarní části přišel do obrany Ondřej Benčič z Českého Krumlouva, který se ihned stal pilířem zadních řad, navíc již vsítil dvě branky. Nejlepším střelcem týmu je Milan Szöcs, který vstřelil třináct branek. Trenérem družstva je Karel Báča.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Vilhelm Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr a p. Košťálek Jiří . Delegátem ČMFS je p. Lantora Milan.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 29. kola krajského přeboru bude na stadionu v Úvalech sehráno v neděli 13. června s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 15:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 29.kolo: SK Úvaly – SK Benátky

Stránky soupeře: SK ÚVALY

--> Zpět