Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - TJ Polepy

V NEDĚLI 23.5. ve 26. kole přijede do Benátek tým - TJ POLEPY.


Perné zápasové období nyní prožívají fotbalisté Benátek nad Jizerou. Poté, co sehráli pohárové utkání ve čtvrtek na hřišti účastníka I.B třídy Slaného, kde zvítězily 5:1 (článek z utkání) v neděli nastoupí k dalšímu mistrovskému zápasu na domácím stadionu. Čekat je bude soupeř z kategorie velice těžkých. Přijede totiž celek Polep, který v dosavadním průběhu soutěže získal 38 bodů, když ve 23 zápasech 11 vyhrál, 5 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 56:38 tak polepským náleží 5. příčka v tabulce krajského přeboru (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Polepy).

NA PODZIM venku v Polepech:
Na podzim se hrálo na hřišti Polep a domácí favorit v tomto zápase nezaváhal. V prvním poločase se ujala střela Javorka a výše nasazený celek vedl. Stejný hráč ve druhé půli zvýšil na 2:0 a hosté už měli jen málo času na zvrat. V závěru navíc dalekonosnou střelou na konečných 3:0 upravil Suchánek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly na půdu outsidera a téměř jistého sestupujícího Milína. Ligmet ještě v první půli udržel bezbrankovou remízu, ale ve druhém poločase se postupně trefili Hrdina, Korejza a Šimek a Benátky rázem vedly již 3:0. Čisté konto brankáři Bejrovi zkazil až v závěru Krejčí. To ale nic neměnilo na tom, že Benátečtí získali cenné tři bodíky (článek z utkání).

MINULÉ kolo Polepy:
V minulém sobotním kole bylo na programu pět utkání, když první měli na trávník vstoupit fotbalisté v Polepech, kam přijely Neratovice/Byškovice. Na trávníku však bylo příliš vody, a tak rozhodčí hřiště uznali jako hře nezpůsobilé a zápas se tedy nehrál. Obě mužstva se dohodla na novém termínu 2. června v 18 hodin (článek z utkání).

Představení soupeře – TJ Polepy:
Představení našeho nedělního soupeře bude dnes velice krátké. Důvod je prostý. Polepští totiž nemají vlastní webové stránky a mužstvo je pro nás nové. Nejprve si pojďme říci, kde vůbec obec Polepy leží. Nachází se jen pár kilometrů od Kolína. Uveďme jen, že několik hráčů z polepského kádru má zkušenosti s třetí fotbalovou ligou. Jsou to například Tomáš Javorek, Lukáš Kmoch, Libor Křelina, František Suchánek. Všichni čtyři se v krajském přeboru gólově prosazují a Javorek je dokonce se čtrnácti brankami nejlepším klubovým střelcem a zároveň pak sedmým nejlepším kanonýrem celého krajského přeboru. Libor Křelina pak konto soupeřových brankářů zatížil celkem devětkrát.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mikeš Karel a na pomezí mu budou pomáhat p. Novotný Petr a p. Zikmunda Jiří. Delegátem ČMFS je p. Mareš Pavel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 26. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 23. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru a k zisku důležitých bodů!

Sledujte ON-LINE: 26.kolo: SK Benátky – TJ Polepy

Stránky soupeře: Soupeř z Polep NEMÁ webové stránky.

--> Zpět