Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: Ligmet Milín - SK Benátky

V SOBOTU 15.5. ve 25. kole zajíždíme k předposlednímu týmu - TJ LIGMET MILÍN.


Fotbalisté Benátek budou o tomto víkendu opět muset dohánět bodovou ztrátu, kterou způsobili v minulém domácím utkání. Opět tak potvrdili, že se jim na domácím trávníků vůbec nedaří. Zato na hřištích soupeřů po suverénním Kolínu nemají konkurence. Doufejme tedy, že se jim i tentokrát podaří na venkovní hrací ploše bez vyloučeného Aleše Kohouta uspět a připíší si do tabulky důležité body. Šanci k tomu budou mít více než dobrou. Budou totiž zajíždět na příbramsko k předposlednímu celku TJ Ligmet Milín, který je již téměř jistým sestupujícím. Obec Milín je vzdálena 105 kilometrů, což je pro benátecké druhá nejdelší cesta za soupeřem v Krajském přeboru. Ligmet v dosavadním průběhu soutěže získal pouhých 11 bodů za 3 výhry, 2 remízy a 18 proher. Skóre pak mají Milínští 20:70 a krčí se na předposledním 15. místě tabulky (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Ligmet Milín).

NA PODZIM doma s Milínem:
Na podzim si Benátky s Milínem poradili bez větších problémů. Po výsledku 4:0 si také připsali snadné tři body do přeborové tabulky. Zajímavostí utkání bylo, že branky stříleli hráči, kteří momentálně nefigurují v základní sestavě. Dvakrát se trefil Aleš Kořínek, který momentálně nastupuje v I.B třídě v Kosořicích a po jedné trefě přidali Bláha s Došlým, kteří v současné době hrají v celku benáteckého béčka (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole narazily na kvalitní tým Záp, kterému nakonec podlehli 1:3. První půle patřila hostům, kteří záhy vedli Stupkovou trefou 1:0. Druhou branku přidal z trestňáku Herda, avšak do poločasu ještě snížil na 1:2 Kohout. V samém závěru skóre na konečných 1:3 uzavřel agilní Štefančík. Benátky pak také přišli o Kohouta, který dostal v 84.minutě druhou žlutou kartu a musel tak pod sprchy a do utkání proti Milínu tak nebude moci nastoupit (článek z utkání).

MINULÉ kolo Milín:
Neratovice v minulém kole hostily Milín a neměly s tímto soupeřem zrovna lichotivou bilanci. Po dvou bezbrankových remízách v sezoně 07/08 svěřenci trenéra Kafky na podzim prohráli 0:2. Stejným poměrem v neděli soupeři z Příbramska porážku oplatili. Hosty, kteří už jsou jednou nohou zpět v A-třídě, načal po sedmi minutách Palanský. „Potom jsme v prvním poločase neproměnili asi čtyři další šance,“ objasnil Jiří Kafka, proč si domácí museli na pojišťovací branku počkat až do druhého poločasu. V době, když už hosté dohrávali bez vyloučeného útočníka Lukáše Roma, uzavřel skóre Maleňák (článek z utkání).
Milín nastoupil v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Vančát – Kuchyňka, Pacovský, Venta, Pacina – Vlach, Řezáč, Boukal, Mašek, Havelka – Rom.

Představení soupeře – TJ Ligmet Milín:
Obec Milín (2079 obyvatel) se nachází ve Středočeském kraji, 8 km jihovýchodně od města Příbrami a především díky firmě Ligmet si v minulosti zahrál dokonce třetí nejvyšší fotbalovou soutěž! Tam se naposledy objevil v ročníku 2002/03. I když nesestoupil, z ekonomických důvodu přihlásil v sezóně následující pouze divizi, kde působil několik následujících sezón. V ČFL v sezóně 2002/03 se milínští potkali s nynějším účastníkem krajského přeboru – AFK Sokol Semice, který z této soutěže sestoupil. Nejlepším střelcem Milína v dosavadním průběhu soutěže je Bejček Ondřej, který se trefil čtyřikrát a Rom Lukáš, jenž se prosadil třikrát. Do utkání proti Benátkám pak nebudou moci nastoupit Havelka Lukáš, který obdržel v Neratovicích osmou žlutou kartu a bude tak dvě utkání mimo hru a útočník Rom Lukáš, který v tomto zápase viděl dokonce kartu barvy červené a bude stát jedno utkání. Zajímavostí také je, že funkci sekretáře týmu TJ Ligmet vykonává Vlastimil Dudáček, který je redaktorem příbramského deníku a díky jeho zásluze vznikly onlajnové změny stavu z krajského přeboru na serveru pribramsky.denik.cz.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kovář Otto a na pomezí mu budou pomáhat p. Hocek Petr a p. Bartůšek Zdeněk. Delegátem ČMFS je p. Kruliš Ladislav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 25. kola krajského přeboru bude na stadionu v Milíně sehráno v SOBOTU 15. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 25.kolo: TJ Ligmet Milín – SK Benátky

Stránky soupeře: Soupeř z Milína NEMÁ webové stránky.

--> Zpět