Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 15:00 hod.: SK Benátky - FK Kolín

V NEDĚLI 28.3. v 18. kole přijede na benátecký pažit první tým - FK KOLÍN.


Minulý víkend se naplno rozjely boje v krajském fotbalovém přeboru. Nejvyšší soutěž Středočeského kraje po prvním odloženém kole otevřela své brány. Fotbalisté Benátek budou chtít na debakl ze hřiště celku Brandýs-Boleslav rozhodně rychle zapomenout. Úkol před nimi stojí bezesporu nesmírně složitý. V neděli totiž na domácí půdě budou hostit soupeře z kategorie nejtěžších, přijede vedoucí FK Kolín. Aspirant na postup do divize si i na jaře klade ty nejvyšší cíle, nehledě na to, že na půdě soupeře ještě neprohrál! V dosavadním průběhu soutěže si Kolínští vedli následovně. V 16 odehraných zápasech Kolín desetkrát vyhrál, pětkrát remizoval a pouze jednou prohrál (shodou okolností právě s Benátkami). Při skóre 43:15 a 35 získaných bodů pak týmu trenéra Pilného patří vedoucí příčka v tabulce (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Kolín).

NA PODZIM venku s Kolínem:
(článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole zajížděli na půdu FK Brandýs-Boleslav a určitě netušili, že odjedou s pořádným výpraskem. A stalo se. Obrana hostí v tomto zápase pořádala den otevřených dveří a na Bejrovu branku se valil jeden útok za druhým. Brandýs dával v podstatě pořád stejné branky. Bylo jich celkem pět a i nestranný divák musel kroutit hlavou. Za vítězný celek se trefili dvakrát Moravský s Petýrkem a jednu branku přidal kapitán Sunkovský. Benátky vyslaly na branku Halbich pouhé dvě střely, což je žalostně málo (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kolín:
Hráči od Labe nastoupili v minulém kole na domácím stadionu proti celku Neratovice-Byškovice. Úlohu lídra zvládli bez problémů, když zvítězili v poměru 3:0. Převahu někdejšího Mogulu zvýraznil také fakt, že v 17. minutě byl vyloučen neratovický Jína. Již v prvním poločase se trefili Třešňák, Kocourek a Michálek a bylo vymalováno. Další branka již nepadla, a tak Kolín bral výhru 3:0 (článek z utkání 1 a 2).
Kolín nastoupil v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Čižinský – Franc, Zdeňka, Třešňák, Mach – Svoboda, Michálek (76. Kesner), Kalivoda, Čapek (59. Kutil) – Kocourek (66. Holub), J. Štoček.

Představení soupeře – FK Kolín:
Kolínský klub v minulosti hrával i druhou ligu. Tehdy ještě s názvem Mogul. Před dvěma lety Kolínští působili ještě v ČFL, ale sestoupili a navíc na vrch vyplula úplatkářská aféra v čele s předsedou oddílu JUDr. Zdeňkem Hervertem a klubu bylo navíc v minulé sezóně v divizi skupiny C odečteno celkem deset bodů, což po konečném součtu znamenalo pád až do krajského přeboru. Cíl Kolína je jasný, vrátit se zpět do divize! Na postu brankáře působí klubový inventář David Čižinský, který pamatuje ještě 2. ligu. Tam v sezóně 2001/2002 odchytal celkem 27 zápasů. Několik hráčů v klubu zůstalo také po pádu z ČFL ze sezóny 2007/2008. Je mezi nimi také útočná opora Jan Štoček. Dalšími fotbalisty s třetiligovými zkušenostmi jsou pak Stanislav Mach, Lukáš Kalivoda či Michal Kocourek. Klubovému vedení se podařilo pro divizi a nyní i pro krajský přebor ulovit opravdu velkou rybu. Je jím zkušený dvaatřicetiletý záložník či útočník Ivo Svoboda. Ostřílený ofenzivní fotbalista ve své kariéře oblékal dresy prvoligových celků Slavie Praha, Českých Budějovic, Plzně, Drnovic a Jihlavy. V naší nejvyšší soutěži má odehráno celkem 103 zápasů a vstřelil 10 branek. V pražské Slavii si zahrál například i předkolo Ligy mistrů proti Panathinaikosu Athény. V letní pauze se do svého mateřského klubu vrátil nadějný útočník Adam Kubát. Ten má za sebou zkušenosti z mládežnických týmů Sparty Praha a Mladé Boleslavi. Na postu trenéra působí někdejší ligové eso. Je jím řízný bek Bohuslav Pilný. Podsaditý zadák měl vždy problémy s nadváhou, ale dokázal se svou zarputilostí dostat do prvoligového Hradce Králové a Slovanu Liberec, v jehož dresu si zahrál dokonce předkolo Ligy mistrů proti věhlasnému AC Milán. Nejlepším střelcem týmu je s jedenácti brankami již zmiňovaný Ivo Svoboda, kterému patří zároveň druhá příčka v celém krajském přeboru. Na paty mu šlape desetigólový Jan Štoček.
Brankáři: David ČIŽINSKÝ (75), Jan KUBRYCHT (90)
Obránci: Radek BIŠKO (90), Bedřich FRANC (86), Ondřej HOLUB (89), Lukáš KALIVODA (84), Martin KUTIL (90), Stanislav MACH (78), Petr ŠOUREK (88), Radek TŘEŠŇÁK (82), Petr ZDEŇKA (80)
Záložníci: Adam ČAPEK (88), Michal KESNER (89), Tomáš MICHÁLEK (91), Ladislav ŠTOČEK (86)
Útočníci: Michal KOCOUREK (83), Adam KUBÁT (90), Ivo SVOBODA (77), Jan ŠTOČEK (83)
Realizační tým:
Trenér: Bohuslav PILNÝ
Asistent trenéra: Vlastimil CHLÁD
Vedoucí mužstva: Jan MESZÁROŠ
Lékař: MUDr. Jan BALÍK
Masér: Jiří KRAUS

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Rybka Zdeněk a p. Kaucký Miloš. Delegátem ČMFS je p. Jirásek Jaroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 18. kola krajského přeboru bude na městském stadionu v Benátkách n/J. sehráno v NEDĚLI 28. března s výkopem v 15:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 18.kolo: SK Benátky – FK Kolín

Stránky soupeře: FK KOLÍN

--> Zpět