Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: TJ Tatran Sedlčany - SK Benátky

V NEDĚLI 1.11. ve 13. kole zajíždíme k nováčkovi - TJ TATRAN SEDLČANY.


Fotbalový podzim v krajském přeboru už pomalu, ale jistě spěje ke svému závěru a na fotbalisty čekají ještě tři kola. Po vítězném derby proti Litoli, budou benátečtí cestovat tentokráte k nejvzdálenějšímu soupeři v krajském přeboru. Pojedou totiž do Sedlčan, celých 113 kilometrů. Nováček soutěže Tatran v dosavadním průběhu soutěže získal jen jeden bod a náleží mu tak poslední 16. příčka v tabulce. Ve 12 zápasech ani jednou nevyhrál, jedenkrát remizoval a hned jedenátctkrát prohrál. Při skóre 12:34 tak uzavírá přeborovou tabulku (dosavadní výsledky v KP – TJ Tatran Sedlčany).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole v derby utkání doma hostili nedalekou Litol a zápas splnil očekávání diváků. Hrál se pohledný fotbal a z výhry se nakonec radovaly šťastnější Benátky. Skóre v prvním poločase otevřel Milan Karásek, ale ve 41. minutě po pasu Sosnovského dokázal exbenátecký Bohdan vyrovnat. Rozuzlení zápasu přišlo až v nastaveném čase, kdy litolská obrana nechala trestuhodně volného Karáska, který svou druhou brankou v zápase podél Rathouského vystřelil domácím tři důležité body! (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
To Sedlčanským příliš do smíchu není a ani důvodů k radosti nemají mnoho. Jak jsme již uvedli, v tabulce mají jen jeden bod. V minulém kole byli hosty v nováčkovském zápase v Neratovicích, kde nakonec podlehli tím nejtěsnějším rozdílem 0:1. O jedinou branku utkání se postaral v 72. minutě neratovický bek Moravec (článek z utkání).
Sedlčany nastoupily v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Hrůša – Mašek, P.Čejda, Pudil, Mulač – Turek, M. Chlasták, Moulík, Kvěch – P.Chlasták, Valsa.

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
Daleký tým ze Sedlčan v loňské sezóně postoupil spolu s Milínem z I.A třídy skupiny „A“ a vedení Tatranu si asi ani v tom nejčernějším snu asi nepředstavovalo nastalou situaci. Nejlepším střelcem Sedlčan je se třemi brankami Petr Chlasták. Více informací o tomto soupeři bohužel přinést nemůžeme, protože se jedná o celek pro nás neznámý. Určitě však z benátecké strany nemůže přijít žádné podcenění, neboť se hraje o důležité body do nesmírně vyrovnané tabulky krajského přeboru!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Marian a na pomezí mu budou pomáhat p. Chaloupka Aleš a p. Zelenda Lukáš. Delegátem ČMFS je p. Pokorný Ivan.

ZAČÁTEK na utkání:
Utkání 13. kola krajského přeboru bude na stadionu v Sedlčanech sehráno v neděli 1. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí v 11:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 13.kolo: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky

Stránky soupeře: TJ TATRAN SEDLČANY

--> Zpět