Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: TJ Polepy - SK Benátky

V SOBOTU 17.10. v 11. kole cestujeme k nováčkovi soutěže - TJ POLEPY.


Fotbalisté Benátek o minulém víkendu získali premiérovou výhru v novém ročníku na domácím trávníku. Tři získané body je katapultovaly na čtvrté místo v tabulce. Nyní už však před týmem od Jizery stojí další výzva, pojedou totiž na půdu ambiciózního nováčka – TJ Polepy. Celek z Polep se v dosavadním průběhu soutěže pohybuje na 5. příčce a má stejně bodů jako Benátky, tedy celkem 16. Polepší celkem pětkrát zvítězili, jednou remizovali a čtyřikrát prohráli. Skóre pak Polepy mají následující: 23:19 (dosavadní výsledky v KP – TJ Polepy).

MINULÉ kolo Benátky:
Fotbalisté Benátek v minulém kole přivítali nováčka soutěže, celek Ligmet Milín. Hosté z Příbramska kladli odpor jen v první půli, kdy inkasovali z kopačky Bláhy. Ve druhém poločase se již defenziva hostí sesypala doslova jako domeček z karet a Benátečtí nasázeli do Valkounovy sítě ještě tři trefy. Dvakrát přesně zacílil Kořínek a jednu branku přidal Došlý. Benátky tak konečně doma potěšily fanoušky, když přesvědčivě zvítězily 4:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Polepy:
Polepy se v 10. přeborovém kole představily na půdě dalšího nováčka FK Neratovice - Byškovice. Domácí fotbalisté byli střelecky potentní a nakonec dokázali zvítězit v poměru 3:1. Neratovice se ujaly vedení již ve 4. minutě, když se trefil kanonýr Maleňák. Ve 42. minutě přidal pojistku z penalty Moravec. V průběhu druhého poločasu sice Slezák snížil, ale konečný stav zápasu určil Žák, jenž upravil na 3:1 (článek z utkání).

Představení soupeře – TJ Polepy:
Představení našeho sobotního soupeře bude dnes velice krátké. Důvod je prostý. Polepští totiž nemají vlastní webové stránky a mužstvo je pro nás nové. Nejprve si pojďme říci, kde vůbec obec Polepy leží. Nachází se jen pár kilometrů od Kolína. Uveďme jen, že několik hráčů z polepského kádru má zkušenosti s třetí fotbalovou ligou. Jsou to například Tomáš Javorek, Lukáš Kmoch, Libor Křelina či František Suchánek. Všichni čtyři se v krajském přeboru gólově prosazují a Javorek je dokonce s šesti brankami nejlepším klubovým střelcem a zároveň pak pátým nejlepším kanonýrem celého krajského přeboru. Libor Křelina pak konto soupeřových brankářů zatížil celkem čtyřikrát
Polepy nastoupily v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Procházka – Týma (72. Král), Biško, Suchánek, Zelenka (66. Slezák) – Kesner (78. Křelina), L. Kmoch, Müller, Dušek – Plot, Javorek.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimůnek Milan a na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří a p. Hamšík Michal. Delegátem ČMFS je p. Bohuněk Karel.

ZAČÁTEK na utkání:
Utkání 11. kola krajského přeboru bude na stadionu v Polepech sehráno v sobotu 17. října s výkopem v 15:30 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí ve 13:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 11.kolo: TJ Polepy – SK Benátky

Stránky soupeře: soupeř z Polep NEMÁ webové stránky.

--> Zpět