Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - TJ Ligmet Milín

V NEDĚLI 11.10. hostíme na našem pažitu v 10. kole tým TJ LIGMET MILÍN.


Poprvé v letošní sezóně nedokázali benátečtí fotbalisté bodovat na soupeřově hřišti, a tak budou mít v neděli 11. října o to větší motivaci získat body. Na trávníku Městského fotbalového stadionu totiž budou hostit nováčka soutěže – TJ Ligmet Milín, proti kterému se budou benátečtí fotbalisti snažit získat první tři body v domácím prostředí! Milínští v dosavadním průběhu devíti přeborových zápasů získali celkem 7 bodů za dvě výhry, jednu remízu a šest porážek. Skóre pak náš nedělní soupeř má záporné 10:25 (dosavadní výsledky v KP – TJ Ligmet Milín).

MINULÉ kolo Benátky:
Fotbalisté SK Benátky se v minulém kole představili na půdě ambiciózního celku ze Záp. Domácí před sezónou vyhlásili útok na postupové příčky do divize, a proto bylo jasné, že Benátecké nebude čekat lehký úkol. To se potvrdilo také v samotném zápase. Roli favorita totiž tým z městyse nedaleko Brandýsa nad Labem zvládl na výbornou. Zvítězil totiž 3:0. Úvodní branku v první půli vstřelil Miroslav Krulich. Když benátečtí hráči Došlý a Hruška na počátku druhé půle neproměnili své gólovky, domácí trestali. Centr Slunéčka si do vlastní branky srazil bek Sháněl a třetí hřebíček do benátecké rakve zatloukl opět Krulich (článek z utkání).

MINULÉ kolo Milín:
Nováček z Milína odehrál 9. přeborové kolo na domácí půdě a přivítal dalšího nováčka soutěže, celek FK Neratovice – Byškovice. Ze zápasu nakonec vyšli lépe domácí, když zvítězili 2:0. Skóre otevřel ve 20. minutě Doubek. Poté byla hra otevřená z obou stran a skóre se měnilo až v závěru střetnutí. Neratovice vše vsadily na útok a zapomněly na zadní vrátka, kam se vřítil Bejček a uzavřel zápas na konečných 2:0 pro Ligmet (článek z utkání 1 a 2).
Milín nastoupil v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Valkoun – Staroba, Kuchyňka, Pacovský, Pacina – Vácha (88. Pižl), Kunc, Doubek, Lundák (60. Škopek) – Hausner (86. M. Valta), Bejček.

Představení soupeře – TJ Ligmet Milín:
Milín se nachází nedaleko Příbrami a především díky firmě Ligmet si v minulosti zahrál dokonce třetí nejvyšší fotbalovou soutěž! Tam se naposledy objevil v ročníku 2002/03. I když nesestoupil, z ekonomických důvodu přihlásil v sezóně následující pouze divizi, kde působil několik následujících sezón. V ČFL v sezóně 2002/03 se Milínští potkali s nynějším účastníkem krajského přeboru – AFK Sokol Semice, který z této soutěže sestoupil. Třetí ligu v Milíně z nynějšího kádru pamatují oba minulí střelci, Doubek s Bejčkem. Zajímavostí také je, že funkci sekretáře týmu TJ Ligmet vykonává Vlastimil Dudáček, který je redaktorem příbramského deníku a díky jeho zásluze vznikly onlajnové změny stavu z krajského přeboru na serveru pribramsky.denik.cz

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Vilhelm Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Divílek Peter a p. Klečka Ivan. Delegátem ČMFS je p. Maurer Miroslav.

ZAČÁTEK na utkání:
Utkání 10. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 11.října s výkopem v 16:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 10.kolo: SK Benátky – TJ Ligmet Milín

Stránky soupeře: soupeř z Milína NEMÁ webové stránky.

--> Zpět