Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: TJ Sokol Nové Strašecí - SK Benátky

V SOBOTU 19.9. cestujeme v 7. kole do NOVÉHO STRAŠECÍ


Fotbalisty přeborových Benátek nad Jizerou čeká o tomto víkendu v pořadí již sedmý zápas středočeského krajského přeboru mužů a po domácím souboji s Berounem budou zajíždět na venkovní půdu soupeře. Hráči od Jizery se vydají na Rakovnicko, konkrétně do Nového Strašecí, což je pro benátecké druhá nejdelší cesta za soupeřem v Krajském přeboru, celých 100 kilometrů. Domácí Sokol se v loňské sezóně v soutěži zachraňoval na poslední chvíli, nyní ale Sokolu patří šestá příčka. Za tři výhry, jednu remízu a dvě prohry získali novostrašečtí při skóre 9:9 celkem deset bodů, o jeden více než Benátky. Ty se pohybují jen o místo pod svým sobotním soupeřem (dosavadní výsledky v KP – TJ Sokol Nové Strašecí).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v prozatím posledním přeborovém zápase hostili na svém perfektně připraveném trávníků soupeře z Berouna. Ten se v Benátkách představil v dobrém světle a nakonec si také po kompaktním výkonu odvezl tři body. Nutno podotknout, že tomuto zápasu by více slušela spíše remíza, ale hosté díky Kličkově gólu ze sporné penalty uštědřili benáteckým vůbec první prohru v sezóně (článek z utkání).
Benátky si přípravu na zápas s Novým Strašecím vyplnily zápasem předkola Ondrášovka Cupu ve Středočeském kraji. Jejich soupeřem byl ve středu nováček I.B třídy, SK Bělá pod Bezdězem. Hosté bezpečně zápas proměnili v jasnou výhru 5:0 po poločase 3:0. O branky vítězů se podělili David Novák, Pavel Beneš, Lukáš Došlý, Josef Novotný a Aleš Kořínek. Celek SK Benátky tak postupuje do dalšího pohárového kola.

MINULÉ kolo N.Strašecí:
Sokol Nové Strašecí se představil v minulém kole na půdě nováčka FK Neratovice - Byškovice. Tam se hostům výsledkově příliš nedařilo a podlehli 1:2. Jedinou branku poražených zaznamenal neratovický Maleňák, neboť si dal vlastní gól. Maleňák se však trefil i do té správné branky a spolu s Mrázem, který v 85. minutě proměnil pokutový kop, zařídili výhru domácích Neratovic (článek z utkání 1 a 2).
N.Strašecí nastoupilo v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Kut – Černý, Pejša, Duchoň, Šebesta – Mrština (77. Mrázek J.), Tlustý, Mrázek L., Vašák – Verner, Hořejší

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Pojďme si představit ústřední postavy kádru soupeře z Rakovnicka. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je čtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápase 2. ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. Nejlepším střelcem týmu je mladý a nadějný syn mecenáše prvoligové Mladé Boleslavi Zdeňka Kudely, třiadvacetiletý Matyáš Kudela. Kudela junior působil v mládežnických kategoriích Mladé Boleslavi, kde se však neprosadil a již několikátý rok působí v Novém Strašecí. Na svém kontě má za šest zápasů již pět branek a je 4. nejlepším střelcem krajského přeboru. Oporou celku je také třicetiletý obránce Petr Štika, který má na svém kontě divizní start v dresu SK Rakovník. Svým zarputilým stylem je pro tým důležitý také univerzál Jan Ducár, jenž kromě Strašecí nastupoval také v Rakovníku a Stochově. Přes léto se ve Strašecí objevilo také několik nových tváří.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Velebil Tomáš a na pomezí mu budou pomáhat p. Rybka Zdeněk a p. Kovář Otto. Delegátem ČMFS je p. Pánek Miroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 7. kola krajského přeboru bude na stadionu v Novém Strašecí sehráno v sobotu 19. září s výkopem v 16:30 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí ve 13:45 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 7.kolo: TJ Sokol Nové Strašecí – SK Benátky

Stránky soupeře: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ

--> Zpět