Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: FK Kolín - SK Benátky

V SOBOTU 22.8. zajíždíme ve 3. kole k týmu FK KOLÍN.


Fotbalový středočeský krajský přebor již rozjel svou podzimní část a fotbalisty SK Benátky nad Jizerou čeká další mistrovský zápas. Po dvou domácích remízách v úvodních dvou kolech bude hráče od Jizery čekat velice těžký zápas. Budou totiž zajíždět na půdu týmu FK Kolín, který vyhlásil za svůj cíl okamžitý návrat do divize. V prvních dvou kolech získal Kolín čtyři body a při skóre 3:2 se pohybuje na 4. místě tabulky (dosavadní výsledky v KP – FK Kolín).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole narazili na celek FK Brandýs-Boleslav a s nováčkem soutěže na domácím trávníku uhráli remízu 1:1. Benátky se v první půli ujaly vedení 1:0 po pěkné brance Milana Korejzy, ale Brandýs-Boleslav ve druhé půli zvýšil aktivitu a v 82. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání z kopačky zkušeného Petra Stupky. Po dvou kolech tak Benátky mají při skóre 2:2 dva body a patří jim 10 pozice (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kolín:
Kolín v minulém kole zajížděl na půdu dalšího nováčka soutěže – FK Neratovice-Byškovice. V zápase někdejších druholigových účastníků nakonec za podivných okolností došlo k dělbě bodů. Na stadionu bývalého neratovického celku Spolana se vedení ujaly domácí Neratovice, když se z trestného kopu trefil Polanský. Hosté vyrovnali v 52. minutě zásluhou Umlaufa na konečných 1:1 (článek z utkání 1 a 2).
Kolín nastoupil v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Čižinský – Holub, Zdeňka, Šourek, L. Štoček – Puk (66. Kesner), Kalivoda, Umlauf (77. Kubát), Čapek (84. Kocourek) – Svoboda, J. Štoček

Představení soupeře – FK Kolín:
Kolínský klub v minulosti hrával i druhou ligu. Tehdy ještě s názvem Mogul. Před dvěma lety Kolínští působili ještě v ČFL, ale sestoupili a navíc na vrch vyplula úplatkářská aféra v čele s předsedou oddílu JUDr. Zdeňkem Hervertem a klubu bylo navíc v minulé sezóně v divizi skupiny C odečteno celkem deset bodů, což po konečném součtu znamenalo pád až do krajského přeboru. Cíl Kolína je jasný, vrátit se zpět do divize! Na postu brankáře působí klubový inventář David Čižinský, který pamatuje ještě 2. ligu. Tam v sezóně 2001/2002 odchytal celkem 27 zápasů. Ze současného kádru si druhou ligu v Kolíně zahrál ještě Roman Tlučhoř. Několik hráčů v klubu zůstalo také po pádu z ČFL ze sezóny 2007/2008. Je mezi nimi také útočná opora Jan Štoček. Dalšími fotbalisty s třetiligovými zkušenostmi jsou pak Stanislav Mach, Lukáš Kalivoda či Michal Kocourek. Klubovému vedení se podařilo pro divizi a nyní i pro krajský přebor ulovit opravdu velkou rybu. Je jím zkušený dvaatřicetiletý záložník či útočník Ivo Svoboda. Ostřílený ofenzivní fotbalista ve své kariéře oblékal dresy prvoligových celků Slavie Praha, Českých Budějovic, Plzně, Drnovic a Jihlavy. V naší nejvyšší soutěži má odehráno celkem 103 zápasů a vstřelil 10 branek. V pražské Slavii si zahrál například i předkolo Ligy mistrů proti Panathinaikosu Athény. V letní pauze se do svého mateřského klubu vrátil nadějný útočník Adam Kubát. Ten má za sebou zkušenosti z mládežnických týmů Sparty Praha a Mladé Boleslavi. Na postu trenéra působí někdejší ligové eso. Je jím řízný bek Bohuslav Pilný. Podsaditý zadák měl vždy problémy s nadváhou, ale dokázal se svou zarputilostí dostat do prvoligového Hradce Králové a Slovanu Liberec, v jehož dresu si zahrál dokonce předkolo Ligy mistrů proti věhlasnému AC Milán.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Zuskin Petr z Neratovic a na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří z Prahy a p. Šimůnek Milan z Kelských Vinic u Mělníka. Delegátem ČMFS je p. Holý Václav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3. kola krajského přeboru bude na stadionu v Kolíně sehráno v sobotu 22. srpna s výkopem v 17 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí ve 14:45 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 3.kolo: FK Kolín – SK Benátky

Stránky soupeře: FK KOLÍN

--> Zpět