Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - FK Brandýs/Boleslav

V NEDĚLI 16.8. opět doma, hostíme ve 2. kole FK BRANDÝS/BOLESLAV.


Po krátkých fotbalových prázdninách se začínají plnit hlediště fotbalových stadionu ve středočeském krajském přeboru, čímž se jasně dává najevo, že nejvyšší krajská soutěž začala. Benátečtí fotbalisté odehrají na úvod první dvě kola na domácí půdě. Po Nymburku se u Jizery představí celek FK Brandýs-Boleslav. Tento klub je registrován od nové sezóny a vznikl sloučením FK Brandýs nad Labem a Slavoje Stará Boleslav. Brandýs si v loňské sezóně vybojoval v I.A třídě postupové právo.

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém zápase hostily nymburský Polaban a nakonec uhrály remízu 1:1. Po bezbrankovém poločase se jako první trefili hosté, konkrétně vysoký bek Zemanec ve 49. minutě hlavou. Za domácí vyrovnával na konečných 1:1 Aleš Kořínek, který využil minely brankáře Pokorného a střelou do jeho opuštěné branky potrestal jeho chybné vyběhnutí (článek z utkání).

MINULÉ kolo Brandýs/Boleslav:
Nově založený, sjednocený klub Brandýs-Boleslav nastoupil v tradičním brandýském čase v 10:15 v sobotu na Spořilově a na úvod ho čekalo derby s dalším nováčkem – FK Neratovice – Byškovice. Zápas dvou přeborových noviců nakonec lépe zvládli hosté a po výhře 2:1 si zapsali do tabulky premiérové tři body. O branky vítězů se postarali Nezbeda a Polanský, za domácí se trefil kanonýr Petýrek (článek z utkání).
Brandýs/Boleslav nastoupil v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Halbich – Moravský, Sunkovský, Zamazal, Nepivoda – Prokop, Ježek, Macháček, Poledník – Stupka, Petýrek

Představení soupeře – FK Brandýs/Boleslav:
Nově založený tým ze dvou bývalých celků FK Brandýs nad Labem a Slavoj Stará Boleslav má své domácí hřiště v brandýském Spořilově. Pojďme si nyní udělat krátkou procházku hráčským kádrem. Branku střeží zkušený Martin Halbich, který působil dlouhou dobu právě ve staroboleslavském Slavoji. Obranu diriguje brandýský inventář Miroslav Sunkovský a v záloze nastupuje neméně zkušený Jiří Ježek, který si zcela jistě pamatuje souboj s Benátkami ještě v I.A třídě. Největší zbraň tohoto celku je zcela jistě útok. Tam působí dvojice obávaných kanonýrů. Tím prvním je brandýský „Rooney“ Václav Petýrek, který je svou zarputilostí nebezpečným pro každého brankáře a v loňské sezóně patřil k nejlepším střelcům v I.A třídě! Druhým sniperem je letos již sedmatřicetiletý Petr Stupka. Zkušený kanonýr ještě na podzim loňské sezóny působil v přeborových Zápech, kde však pro porušení tréninkové morálky skončil a našel si nové angažmá právě v Brandýse, kde prokazoval svůj střelecký um. Brandýs-Boleslav má také novou dvojici koučů. Trenérské taktovky se chopili pánové Miroslav Babovák a Jiří Tesař.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Glogar Petr z Příbrami a na pomezí mu budou pomáhat p. Schořovský Jan z Příbrami a p. Vočka Miroslav z Rožmitálu pod Třemšínem. Delegátem ČMFS je p. Maurer Vladimír.

ZAČÁTEK utkání:
Druhé utkání sezóny bude opět na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 16. srpna 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 2.kolo: SK Benátky – FK Brandýs/Boleslav

Stránky soupeře: FK BRANDÝS/BOLESLAV

--> Zpět