Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: Slavoj Stará Boleslav - SK Benátky

V NEDĚLI 14.6. budeme hosty ve 29. kole u týmu SLAVOJ STARÁ BOLESLAV.


Klidný střed tabulky a žádné záchranářské starosti. Tak přesně tak to nyní vypadá v celku fotbalistů Benátek nad Jizerou. Ti se dvě kola před koncem jarní části soutěže nacházejí na pěkné 6. příčce a konec ročníku tak mohou v klidu dohrát. V nejbližším programu je v rámci 29. kola středočeského krajského přeboru čeká zápas proti celku Slavoj Stará Boleslav. Právě tým od řeky Labe v novém ročníku krajského přeboru již asi neuvidíme, protože soutěž bude muset v podobě sestupu nedobrovolně opustit. V dosavadním průběhu si Slavoj připsal 23 bodů za 7 výher, 2 remízy a 19 porážek. Při skóre 42:63 tak okupuje 14., sestupovou příčku (dosavadní výsledky v KP – Stará Boleslav).

NA PODZIM doma se St.Boleslaví:
Na podzim jsme s tímto soupeřem hráli na domácí půdě a byl to právě staroboleslavský celek, který si od Jizery odvezl všechny body. Po poločase totiž Benátečtí prohrávali již 0:3 a vše nasvědčovalo debaklu. Dvě branky dal vytáhlý útočník Maleňák, který však na jaře působí v celku I.A třídy Neratovice-Byškovice. Ve druhé půli se však po hříchu podařilo snížit až v 83. minutě Hroudovi a v 90. minutě Vajgl krásnou střelou upravil ne 2:3. Přesto se však jednalo o nejnečekanější ztrátu benáteckého celku v tomto soutěžním ročníku (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole vystrojili svým příznivcům brankové hody. Do sítě novostrašeckého Kuta padly celky čtyři branky a Benátky tak potvrdily svou formu z posledních kol. Hrál se pohledný fotbal a domácí navíc dokázali vytěžit z pěti střel čtyři branky. Postupně se trefili Korejza dvakrát, Karásek a v závěru Novák. Gólman Josef Bejr navíc udržel čisté konto a kryl pokutový kop (článek z utkání).

MINULÉ kolo St.Boleslav:
Stará Boleslav v minulém kole hrála na domácí půdě s Českým Lvem-Union Beroun. Cementáři se nakonec ukázali nad síly Slavoje a zvítězili v poměru 4:2. Hattrickem se blýskl někdejší hráč třetiligového Králova Dvora Marek Klička a další branku přidal kanonýr Horel. Za domácí korigovali zkušení Matějovský s Ježkem (článek z utkání).
St.Boleslav nastoupila v minulém kole doma proti Un.Berounu v této sestavě: Bláha – Beneš, Švorba, Krajíček, Nepivoda – Kulatka, Ježek, Matějovský, Živný – Moško, Vodák

Představení soupeře – Slavoj Stará Boleslav:
S tímto soupeřem jsme se v minulosti setkávali především při utkáních I.A třídy a zápasy se staroboleslavským Slavojem byly více než vyrovnané. V loňské sezóně patřila Stará Boleslav ke štice Přeboru, ale letos poněkud tápe a sestup jí již pravděpodobně nemine. Pojďme se nyní zastavit u hráčského kádru. Do pozice brankářské jedničky se vypracoval Pavel Chrpa. Záda mu kryje zřejmě nejstarší hráč letošního ročníku krajského přeboru. Je jím František Vaňourek, který se předloni objevil i v brance Benátek. V současné domě dostává v brance příležitost dorostenec Petr Bláha. Další brankář Martin Halbich se do kádru neprosadil a odešel na hostování do sousedního Brandýsa nad Labem. V obraně Slavoje hraje Pavel Beneš, benátecký odchovanec, který je spolu s dalším urostlým bekem Matoušem Slováčkem základním pilířem boleslavské obrany. Slováček před štací ve Staré Boleslavi hrál divizi v Benešově. Zálohu diriguje kapitán Jiří Ježek, který zcela jistě pamatuje souboj s Benátkami o soutěž níže. Útok modro-bílých brázdí bratr slavného staroboleslavského odchovance a nynějšího hráče Readingu v anglické Premier League Marka Matějovského, Josef Matějovský. Zarputilý útočník hrával nedávno ještě divizi v Dobrovici. Jiří Maleňák, podzimní střelec odešel v zimní pauze o soutěž níže, do Neratovic. Stále je však s osmi brankami nejlepším střelcem mužstva. Záložník Zdeněk Antoš je druhým nejlepším střelcem klubu v dosavadním průběhu soutěže, když nastřílel pět branek. Trenérem mužstva je pak bývalý ligový hráč Benešova, sedmatřicetiletý Alexandr Samuel. Dres tehdejšího prvoligového celku Švarc Benešov oblékl ve 25 případech a ve stejném klubu hrál ve 14 zápasech i 2.ligu. Nyní sporadicky i nastoupí v obraně Staré Boleslavi, většinou však je připraven na lavici náhradníků. Asistentem Alexandra Samuela je zároveň funkcionář klubu v jedné osobě Vladimír Vodák, jehož syn Jan Vodák působí v záloze.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Zuskin Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří a p. Prislupský Martin. Delegátem je p. Zdeněk Tasch. Toto trio rozhodčích pískalo benátecké fotbalisty právě v minulém domácím 28. kole proti N.Strašecí a ve 22. kolo doma proti Úvalům. „A shodou okolností“ byli i tito rozhodčí delegováni na domácí utkání v podzímní části právě proti celku Staré Boleslavi.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání začíná na stadionu „Na Lázeňské“ ve Staré Boleslavi v neděli 14. června v 17 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude v 15:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte všichni povzbudit benátecké hráče v předposledním utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 29.kolo: St.Boleslav – SK Benátky

Stránky soupeře: SLAVOJ STARÁ BOLESLAV

--> Zpět