Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: Český Lev Union Beroun - SK Benátky

V SOBOTU 30.5. míříme ve 27. kole k týmu ČESKÝ LEV UNION BEROUN.


Jeden z důležitých kroků již benátečtí fotbalisté učinili v neděli. Na domácí půdě totiž zdolali Velvary a starosti se záchranou soutěže jsou méně intenzivnější. Středočeský krajský přebor finišuje a do konce jarní části zbývají sehrát již jen čtyři kola. V sobotu 30. května budou Benátky hosty na horké půdě celku Český Lev-Union Beroun. Benátky budou za svým soupeřem cestovat plných 84 kilometrů, což je čtvrtá největší vzdálenost benáteckých soupeřů v krajském přeboru. Doufejme, že tato cesta bude úspěšná a hráči od Jizery vybojují na berounské „Máchovně“ alespoň jeden cenný bod. Beroun v dosavadním průběhu soutěže v 26 zápasech získal 34 bodů za 9 výher, 7 remíz a 10 porážek. To jej řadí na 8. příčku tabulky o pouhý jeden bod právě za naším týmem (dosavadní výsledky v KP – Český Lev Union Beroun).

NA PODZIM doma s Berounem:
Na podzim jsme našeho sobotního soupeře vítali na domácí půdě a zápas se nám nadmíru vydařil. Nevýrazný soupeř nebyl pro náš tým těžkým soupeřem a Benátky tak vyhrály v poměru 3:0. Za vítězný celek postupně v 19. minutě zamířil do černého Kalíšek, ve 39. minutě zvýšil Voljanskij na 2:0 a stejný hráč v 55. minutě upravil na konečných 3:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hrály na domácí půdě a hostily nejhorší celek jara – Velvary. Ty svou jarní sbírku jednoho bodu u Jizery nerozšířily a podlehly 1:2. Úvodní gól Benátek vstřelil v 65. minutě po ruce ve vápně jednoho z velvarských hráčů z penalty Milan Korejza a o dvě minuty později po pěkném průniku přidal druhou branku Sabol. Hosté stihli už jen snížit střídajícím exligistou Maškem na konečných 2:1 z pohledu vítězných Benátek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Un.Beroun:
Beroun v minulém kole hostil vedoucí Řevnice a prokázal, že se mu na tento tým letos daří. Poté, co Lvi dokázali uhrát v Řevnicích remízu 2:2, doma zvítězili v dramatické koncovce divoko 4:3 (článek z utkání). Právě ve 25. kole bylo „Na Máchovně“ k vidění parádní utkání. Skóre otevřel v 7. minutě řevnický exligista Šourek, ale pozdější hrdina Marek Horel v 10. minutě vyrovnal. Pak však zaúřadovali hosté a během pěti minuty ke konci poločasu brankami Kardy a Hrubého vedli v poločase již 3:1. V druhé půli však přišel berounský atak. V 64. minutě Marek Horel svým druhým gólem v zápase vstřelil kontaktní gól, aby v 67. minutě Hruška vyrovnal. Zkázu Dragounových Řevnic dokonal nejlepší berounský střelec Marek Horel, který v 88. minutě dokonal gólem na 4:3 svůj hattrick a odstartoval euforii Unionu. Svou radost neskrýval ani brankář a trenér v jedné osobě Vladimír Lacina, který řekl: „Taktika byla od půle, že to nemůžeme ani za stavu 3:1 otevřít, musíme hrát ze zajištěné obrany a na brejky. A to se přesně vyplatilo,“ podotkl Lacina. Na velkém obratu má obrovský podíl berounský útočník Marek Horel, který dokázal nastřílet hattrick. „Marek ten zápas udělal. Vynikající práce celého mančaftu. To je náš zápas roku,“ dodal Lacina.
Un.Beroun nastoupil v minulém kole doma proti Řevnicím v této sestavě: Lacina – Smetana, Vlček, Novák, Choc, Grajcar, Šíma, Klička (27. Přibyl, 46. Hruška), Valickij, Horel, Červenka K.

Představení soupeře – Český Lev Union Beroun:
Berounští Lvi se od nové sezóny pyšní nejen novým názvem, ale k dispozici mají i nově zrekonstruovaný areál „Na Ostrově“, kde však na jaře své domácí zápasy nehrají, neboť využívají areál „Na Máchovně“, který se nachází na opačné straně města ve směru na Králův Dvůr. Když se podíváme na tabulku, zjistíme, že Benátky mají na kontě 35 bodů a zápas bude mít určitě důležitý význam, protože, jak jsme v úvodu naznačili, Beroun má o pouhý jeden bod méně než náš tým a na domácí půdě body nerozdává, o čemž se přesvědčili i hráči Řevnic. Pojďme si nyní kádr berounského celku trochu představit. V brance Berouna objevíme největší stálici a oporu mužstva. Je jím čtyřicetiletý velezkušený gólman a zároveň hlavní trenér mužstva Vladimír Lacina. Nejlepším kanonýrem mužstva je patnáctigólový Marek Horel, který je zároveň třetím nejlepším střelcem celé soutěže. Na 3. pozici se řadí za libišského Válka a litolského snajpra Ježka. Horel v minulosti hrával například za sousední Králův Dvůr, letošního účastníka ČFL. Druhým nejlepším klubovým střelcem Michal Novák, který se trefil celkem desetkrát. Oba budou určitě největší hrozbou pro celý benátecký tým. Starosti Vladimíru Lacinovi dělá zranění Radka Kličky, který si přivodil úraz v minulém kole. Klička je totiž zkušeným hráčem, jenž hrával například divizi za Králův Dvůr. Divizi za „Cábelíky“ hráli i další hráči Berouna. Jakub Šindelář a především Michal Červenka byl obávaným divizním kanonýrem a spolu s Kličkou a Šindelářem ještě na podzim hrál 3. fotbalovou ligu za Králův Dvůr. Z výše uvedeného vyplývá, že Český Lev má k dispozici kvalitní hráčský kádr a bod na jeho horké půdě by byl určitě zlatý.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Berovič Meho z Kladna a na pomezí mu budou pomáhat p. Štefan Michal z Velkých Přílep a p. Kudrna Ladislav ze Slaného. Delegátem zápasu je p. Netahlík Rudolf.

ODJEZD na utkání:
Utkání začíná na stadionu „Na Máchovně“ v Berouně v sobotu 30. května v 17 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 14:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v těžkém utkání jarní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 27.kolo: Un.Beroun – SK Benátky

Stránky soupeře: ČESKÝ LEV UNION BEROUN

--> Zpět