Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky – TJ Sokol Libiš

V NEDĚLI 10.5. hostíme doma ve 24. kole exdivizní LIBIŠ.


Fotbalisté Benátek nad Jizerou v posledních třech zápasech získali pouhý jediný bod za domácí remízu s Nymburkem. V posledním kole na půdě Litole byli více než vyrovnaným soupeřem, ale body brala Litol. Benátky budou mít šanci na nápravu nepříliš přesvědčivých výsledků již v neděli, kdy na domácí půdě budou hostit loňského účastníka divize TJ Sokol Libiš. Ta v dosavadním průběhu soutěže získala v 23 zápasech 46 bodů za 15 výher, 1 remízu a 7 proher. V tabulce jí patří pěkné 4. místo a na druhou Litol ztrácejí 2 body (dosavadní výsledky v KP – TJ Sokol Libiš).

NA PODZIM venku v Libiši:
Na podzim jsme na půdě našeho soupeře odehráli utkání, které vzbudilo plno emocí. Benátky se ujaly vedení již v 1. minutě, když se trefil ukrajinský záložník Sergej Hrechko, který již v Benátkách momentálně nehraje a nastupuje v I.B třídě za Štěchovice nedaleko od Prahy. Utkání však do rukou vzal sudí Meho Berovič a pískl ve prospěch domácích dvě penalty. Obě bezpečně proměnil kanonýr Válek a Benátečtí tak ukřivděni odjížděli z vesnice u Neratovic s prázdnou (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hrály na půdě nedaleké Litole a po vyrovnaném poločase podlehly nakonec před třemi stovkami příznivců domácímu celku 0:2. První branku vstřelil exbenátecký Bohdan, když z dálky dělovkou prostřelil Řezáče a druhý gól přidal po centru od Sosnovského hlavičkou kanonýr Ježek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Libiš:
Libiš v minulém kole hrála na domácím trávníku, když hostila na jaře obrozené Úvaly. Stejně jako Benátky před dvěma týdny, prohrála 0:2. Po poločase byl stav bezbrankový a dvě stovky diváků zřejmě nečekaly, že by si Úvaly mohly odvést všechny body, ale přece. V 61. minutě se trefil čtyřicetiletý veterán Kocián a v 75. minutě přidal další branku Švec. Úvaly tak překvapily i na hřišti Libiše (článek z utkání).
Libiš nastoupila v minulém kole doma proti Úvalům v této sestavě: Lomský – Trojan, Novák, Zuskin – Werner, Marek, Kucler, Špička – Škorvánek, Jirásek, Válek (77. Pospíšil)..

Představení soupeře –TJ Sokol Libiš:
Obec Libiš, ležící nedaleko od Neratovic, se po několik let úspěšně držela v divizi, v loňském roce však přišel pád do Krajského přeboru. V brance si své místo drží zkušený David Lomský, jako náhradník je na střídačce připraven Kamil Šídlo. Z obránců má již něco odehráno např. Patrik Zuskin a na tomto postu působí i Jiří Kabyl ml., syn krajského rozhodčího a bývalého ligového hráče Jiřího Kabyla, v minulosti také libišského trenéra a funkcionáře, který jako hlavní sudí řídil mj. také poslední naše domácí utkání s celkem Úval. Záloha je vyztužena především pětatřicetiletým Tomášem Pospíšilem, ale největší ozdobou Libiše je útok. Tam působí především František Škovránek a Jan Válek. Válek zatížil konta brankářů středočeského přeboru celkem osmnácti brankami a vévodí tak tabulce střelců celého přeboru! Jeho kolega z útoku Škorvánek se trefil celkem osmkrát a třetí útočník Tomáš Jirásek se trefil devětkrát. V minulém domácím zápase vsadil trenér na hru se všemi třemi produktivními útočníky, ale ani jeden z nich nepřekonal zkušeného Havla v brance Úval a Libiš tak, jak už jsme předeslali v úvodu, prohrála. Mužstvo trénuje současně i prezident klubu Václav Havel.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Malý Milan a na pomezí mu budou pomáhat p. Drábek Tomáš a p. Chrudimský Jan. Delegátem je p. Vokatý Zdeněk.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 10. května 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Libiš

Stránky soupeře: TJ SOKOL LIBIŠ

--> Zpět