Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: TJ Sokol Zápy – SK Benátky

V SOBOTU budeme hosty v 17.kole u týmu TJ SOKOL ZÁPY.


Jarní část fotbalového krajského přeboru se počínaje minulým víkendem již naplno rozjela a hráči SK Benátky nad Jizerou budou hosty v rámci 17. kola na velice horké půdě Sokola Zápy. Tým z vesnice nedaleko Brandýsa nad Labem na domácím hřišti na podzim ztratil body pouze s Libiší, což je pro Benátky určitě varováním. Zápy se v tabulce nacházejí na sedmé příčce, když z šestnácti odehraných zápasů osmkrát zvítězili, třikrát remizovali a pětkrát odešli z pole poraženi. Na kontě mají celkem 27 bodů, a náš tým z osmé příčky ztrácí na Sokol čtyři body. (dosavadní výsledky v KP – TJ Sokol Zápy ).

MINULÉ kolo Benátky:
V prvním jarním kole Benátečtí nastoupili na umělé trávě u 9. ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi a jejich soupeřem byl příbramský Spartak. Právě hostům z Příbrami měly Benátky co oplácet. Na podzim totiž hráči od Jizery ve městě uranových dolů prohráli 1:5 (viz.článek)! Odveta to byla povedená. Benátky zvítězily díky brankám Karáska a Kořínka v poměru 2:0 a především obranná činnost v čele s gólmanem Řezáčem byla bezchybná (viz.článek).

MINULÉ kolo Zápy:
Náš sobotní soupeř ze Záp hrál minulou sobotu na domácí půdě a jeho soupeřem byl celek AFK Sokol Semice. Hosté již od deváté minuty vedli díky brance Koštíře z penalty. Kdo že je na hřišti pánem však ukázaly Zápy již v prvním poločase, kdy v rozmezí 15. a 28. minuty třikrát skórovaly. Ve druhém poločase zasadil kanonýr Roman Veselý hostům ještě dva údery a završil tak hattrick (viz.článek).
Zápy nastoupily v minulém kole doma proti Semicím v této sestavě: Janáček – Hradecký, Jovanoski, Petržílka, Mlejnek (75.Kubín) – Socher, Svoboda, Titěra, Birkuš (72.Nevěčný) – Veselý (85. R.Veselý ml.), Slunéčko.

Představení soupeře – TJ SOKOL ZÁPY:
Nyní si představme kádr Sokola Zápy. Tým disponuje hned celou plejádou zkušených borců. Na brankářském postu je jasnou jendičkou Jakub Janáček. Obranu drží svými bohatými zkušenostmi především Jaroslav Ložek (39 let) , který si zahrál 1.ligu v Jablonci a Žižkově, 2.ligu v Xaverově a Brandýse n.L., 3.ligu v Kolíně, divizi v České Brodě a také v exotickém angažmá v Izraeli. Ve stoperské dvojici s Ložkem působí další velezkušený hráč. Je jím Zoran Jovanoski (42 let), jenž si zahrál 1.ligu v Českých Budějovicích, 2.ligu v Poštorné, Xaverově, Chrudimi a České Lípě. Nadějné mládí v obraně zastupuje vytáhlý Ondřej Janáček (18 let). Záložní řadu diriguje a trestné kopy zahrává další exligista (Bohemians) Roman Veselý, který současně trénuje rezervu Viktorky Žižkov. Dominantou Záp je rychlý a nebezpečný forvard Jakub Slunéčko (ČFL v Semicích), který se po podzimu spolu s Romanem Veselým dělil o první příčku v kategorii nejlepší střelec týmu. Oba měli na kontě šest zásahů do soupeřových sítí. Zápským funkcionářům se podařilo v zimní přestávce ulovit do svého týmu pořádnou rybu. V divizi potápícím se Kolíně skončil dvaatřicetiletý Milan Svoboda a zamířil do týmu Sokola. Tento záložník si zahrál tři sezóny první ligu v Brně a ve 49 zápasech vstřelil jeden gól. Druhou ligu Svoboda hrával v Bohemians, Mladé Boleslavi, Kolíně a v rezervě Brna.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel a na pomezí mu budou pomáhat p. Jeník Josef a p. Němeček Josef. Delegátem je p. Maurer Vladimír.

ODJEZD pro fanoušky:
Utkání začíná na stadionu v Zápech v sobotu 21. března v 15 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 13:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v těžkém utkání jarní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 17.kolo: TJ Sokol Zápy – SK Benátky

Stránky soupeře: TJ SOKOL ZÁPY

--> Zpět